BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 12
majia spune:
Salut
Viki, te invidiez. Eu usnt obosita azi, n-am putut sa adorm pana la o bucata de noapte din cauza unor griji legate de servici .
Fetelor, ce de trebuie sa aveti de ii puneti pe perne. Eu nu am ce aseza pe perne .
Lumi, ce inseamna ca e sacul cam mare?? Credeam ca daca e mare e bine ca creste... Ai grija de tine .
Blue, bafta le eco. Trebuie sa se vada sacul . La mine pe eco e o pata mica neagra .
Bubble, ce te fivuri ai facut. Sa des dumnezeu sa stea cumintei in burtica Bulgarasul/bulgarasii pana la termen si sa fie sanatosi.
Andreea, am mai spus, eu traiesc momentan la Paris. E doctorul care m-a urmarit si la prima sarcina ... am mare incredere in el.
Blue, ce sperietura si tras . Mie mi se intampla sa mi se para ca imi curge lapte... pun mana pe bluza sa verific ca nu s-a udat... Burticilor care mai aveti copii, vi s-a intamplat asa ceva??
4+
Lumi_Nag spune:
Blue, sper sa se vada bine de tot (cat de bine se poate la 5 sapt)!!! Maxim adik!
Am patit si eu faza cu trezitul uda...avand scurgeri, port absorbant si cred ca din cauza asta am simtit o fierbinteala si tot asa am sarit din pat.
Majia, despre sacul vitelin imi arata conturul ca e prea mare, cred ca prea gros a vrut sa zica...Nu stiam nimic despre asta si de aceea nu am stiut ce sa-l intreb. Dar intreb eu mai multe sambata.
Cat despre senzatia de "sani umezi" e posibil orice la cum circula hormonii acum prin noi.Nu am avut senzatia asta, dar la prima sarcina prin luna a 6 a daca strangeam iesea un strop de lapte. Acum am doar senzatia de intepaturi in sani...(fetele cu copii stiu ce zic)Mai pateam asa la inceput cand plangea bebe de foame si eu numai uitandu-ma la el imi curgeau siroaie pe bluza
Va tzuc pi tati!!!(adica pe toate )
crismac spune:
Buna seara , bulgarasi ! Am intrat si eu sa va urez "noapte buna "!Ma simt asa de obosita !!!
Lumi , sper ca totul sa fie bine . Eu am citit pe internet ca daca sacul vitelin este prea mare sunt semne rele . dar sper din tot sufletul ca , sub tratament sa se rezolva problema ta .
Viki ma bucur ca ai dormit mai bine !
Andreea cum mai stai cu pofta de mancare ???
si va urez noapte buna !
www.gradinacris.blogspot.com
6+
tweetisor spune:
buna fetele ..nu am ami intrat de ceva vreme ..deh pana ma obishnuiesc shi eu cu forumitul :) ..eu de felul meu sunat asha mai panicoasa shi daca deschid PC-ul tot citesc articole shi tot caut chestii complicatzii si tot ce mai poate aparea ..
deocamdata nu sunt nici f obosita ..oricum pe la ora 16 asa imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm ... vineri am programare la eco .. normal am avea 4 saptamani shi o zi de la conceptie shi 6 de la UM ..cum calculeaza doctorul ..el a zis ca spera sa-i auzim inimioara ..
crismac : felicitari pt eco..sa fitzi amandoi puternici shi sanatoshi
Bubble : bine ai venit ..sa fie totul bine shi sa ne vedem bulgarashii ca se dezvolta shi sunt bine
despre suni mai sensibili dar nu f dureroshi ... nici pofte ... cand citesc asha ma simt asha neinitziata ..de unele analize niic nu am auzit .. o sa ma mai documentez ... la mine e prima sarcina ..28 ani ... am asha emotzii dar ... tre sa fim optimiste ..nu ?
o seara buna shi somnik dulce ...
bafta la eco!
va pupacesc
kmy_black spune:
buna dimineata!!!
va invit la o !!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
vikisor spune:
Neata fetelor,
buna cafeaua virtuala
Majia, din pacate eu am ceva titi in mod obisnuit port la sutien 80D si deja mai am un singur sutien ce ma cuprinde este ingrozitor pentru ca sunt foarte grei si ma doare spatele foarte tare iar acum este si mai si
Lumi si Blue, bafta la eco !! sa se vada MAXIM
fetelor, vreau sa va spun ca azi de dimineata am dat de o tanti in tramvai ce mirosea a lacramioare in asa hal incat ziceai ca s-a scufundat toata in parfum... si mie imi venea si nu stiam cum sa respir ca sa nu mi se faca rau si dupa ce am coborat... am dat de inca o tanti pe strada... cu ceva cu trandafiri... INGROZITOR!!! voua vi s-a intamplat asa ceva?
va pe toate si sa aveti o zi minunata
6+
majia spune:
Buna dimineata fetelor
viki, nu m-am gandit niciodata ca titi mari pot avea atat de multe incoveniente . Apropode mirosuri, la mine nu a inceput, dar stiu ca la prima sarcina pe la 6-7 saptamani a inceput. Eram cum bine a zis una din fetele de aici, ca un labrador. Si orice miros imi facea greata. Nu vomitam, dar aveam tot timpul un nod in gat. Si nici mancarea nu-mi placea la gust.
Kmy, multumim pt cafea .
Tweet, nu trebuie sa fii panicoasa ci optimista. Nu este nici un motiv pentru care ar aparea complicatii .
Lumi, cum te simti azi? Eu stiu ce spui cu intepaturile, asa pateam si eu dupa ce l-am nascut pe baiatul meu .
Blue, sa intri sa ne spui ce ai vazut .
4+
ALTESA spune:
bun gasit bulgarasi de 2013 ,sunt si eu un bulgarel de 2012 si m-a inscris mami la primul meu concurs ,daca va place de mine si vreti sa-mi dati si mie un vot aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=22&folder=Momente+Klorane+Bebe
ma afu la poza alt1 si alt2 multumim !
Sarcini usoare si bebei sanatosi
Blue_sea spune:
Neata!
Eu acum am aterizat de la dr. S-a vazut saculetul: 0,5 cm si un endometru gras de tot
M-a certat ca iau utrogestan vaginal si m-a trecut pe 1 singur comprimat seara pe gura, iau in cotinuare elevit, dar si acid folic.
In plus, o lista lunga cat o zi de post cu analize. Mergem din nou peste 2 sapt sa auzim si inimioara
Majia, nici eu nu sunt o planturoasa, din contra, dar asa mici cum sunt se odihnesc mai bine pe o pernuta
4+
Lumi_Nag spune:
Buna!
Blue, ma bucur pentru tine si cred ca abia astepti sa treaca 2 saptamani sa auzi si inimioara.
Vikisor ma faci sa rad cu parfumurile tale In curand n-o sa-ti mai placa nici parfumul tau
Majia, azi dimi m-am trezit ca in prima zi de menstra, adica full
Am citit de dimineata cateva ore pe net despre sac vitelin marit si ce inseamna asta si m-am ingrozit.Sincer imi este frica efectiv sa mai continui asa, cu indoiala in suflet ca daca are defecte genetice sau mai stiu eu ce...
Nici nu simt ca ma mai incadrez in grupul vostru pentru ca va umbresc bucuria de a fi insarcinate. Asa ca, mai revin doar daca am vesti bune. Daca e de rau nu mai intru decat sa va citesc.