BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 8
majia spune:
alina, multumim de urari. Eu sper sa ma laud la anul pe vremea asta cu o bebelusa sanatoasa .
4+
crismac spune:
Eu am vreo 8 kg. in plus fata de prima sarcina dar si o diferenta mare de timp . Am 30 de ani . Eu nu am facut deloc Beta asta . O fi vreo problema ??? Voi pe la ce medici /spitale veti merge pt. monitorizare ?
Am avut azi o zi obositoare . Un proiect care a implicat vreo 4 km. de mers pe jos .
www.gradinacris.blogspot.com
5 +
Blue_sea spune:
Eu am facut beta pt ca am avut un avort acum 2 luni si am vrut sa fiu sigura ca totul e ok.
Nu valoarea in sine m-a ingrijorat ci faptul ca stiam ca in 48 de h ar trebui sa se dubleze, iar la mine a crescut de aproape 4 ori.
5+
crismac spune:
Buna dimineata , bulgarasi ! Va doresc o duminica frumoasa !
www.gradinacris.blogspot.com
5 +
Lumi_Nag spune:
Buna ziulica!
Am fost azi dimineata la dr si mi-a facut ecograf. Din pacate ieri am observat 2 pete maronii si s-a vazut si azi la eco o hemoragie Mi-a dat tratament cu utrogestan si no spa, m-a pus sa mai fac un beta joi si vineri ne vedem iarasi la eco.
Sunt foarte suparata, deoarece la primul copil nu am avut probleme de genul asta.
Ma opresc aici ca nu as vrea sa va stric ziua si nici sa va alarmez, pt ca stiu cum sunt gravidele....
Va pup si sper sa fie bine, sa raman alaturi de voi in odisee.
iaura21 spune:
buna ,eu sunt o bulgarasa de 2012 desi ne-am nascut in 2011 si am mari emotii sa va citesc si sa-mi aduc aminte de aceasi perioada a anului trecut...
Lumi, sper sa fie bine pana la urma cu sangerarae ...uite eu anul trecut pe vremea asta eram in spital dupa 2 imnente de avort,prima cu pete maronii care a tinut vreo 2-3 zile apoi am sangerat destul de tare vreo jumate de zi ,asta la 5 sapt., am stat in spital doar cu utrogestan inca o sapt pana la 6 sapt cand s-a vazut activitatea cardiaca si apoi totul a mers f bine ,cu repaus la pat cat de cat, pana la 3 luni...
majia spune:
Lumi, suntem alaturi de tine. Sper sa se opreasca hemoragia cat mai repede si sa fie bine . Incearca sa te odihnesti cat mai mult posibil . Nu ti-a explicat doctorul de unde vine hemoragia? Ai si dureri?
cris, o diminica placuta si tie .
4+
Lumi_Nag spune:
Majia, nu am dureri, dar vad ca in continuare se intampla Dr mi-a zis doar ca se vede o hemoragie si m-a sfatuit sa nu fac efort, bai fierbinti si contact sexual. A zis ca daca e sa se elimine sarcina, nu o putem opri cu nici un medicament si ca natura isi urmeaza cursul firesc si organismul eliminand singura sarcina atunci cand e cu defecte genetice.
Iaura21, multumesc de incurajare. Parca mai cresc un pic sperantele de bine.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Majia, nu am dureri, dar vad ca in continuare se intampla Dr mi-a zis doar ca se vede o hemoragie si m-a sfatuit sa nu fac efort, bai fierbinti si contact sexual. A zis ca daca e sa se elimine sarcina, nu o putem opri cu nici un medicament si ca natura isi urmeaza cursul firesc si organismul eliminand singura sarcina atunci cand e cu defecte genetice. Iaura21, multumesc de incurajare. Parca mai cresc un pic sperantele de bine. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
buna!!!
respecat ec ti-a spus medicull si ai sa vezi k totul o sa fie ok!!
eu am inceput cu scurgeri maronii din sapt a 8-a si am tinut-o asha pana pe la 18 sapt, timp in care am mers de catev aori la maternitate k maroniul se transformase in rosu!!!am inceput sarcina cu inimenta de avort(de la prima eco mi-a zis k se obs o zona de decolare), apoi cu placenta previa, pana spre finalul sracinii, nu tu baii fierbinti, mersul cu mijloace d etransport( din cauz agropilor), repaos cat incape ( de preferat la pat), no sex( am reluat sportul extrem dupa nastere), am inghitit utrogestan 7 luni din 9luni de sarcina, dar acum numic nu mai conteaza knd imi strang in brate Pufuletul!!!
nu treb sa intri in panica, doar sa fii mai precauta, si totul o sa fie bine, treb sa fii increzatoare!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
majia spune:
Lumi, asa stiu si eu, daca e cu defecte genetice se elimina si nu se poate face nimic... poate e mai bine asa.
Si eu la prima sarcina am avut pete maronii pe la inceput... nu mai stiu exact pe la cate saptamani. Pana la urma a fost bine, tin minte ca mi-a zis doctorul ca atata timp cat nu e rosu, nu trebuie sa ma ingrijorez.
Ai grija de tine .
4+