BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 7
crismac spune:
Lumi bine ai venit !
Voi mai aveti copii ??? Ce varsta au ?
Eu , cum am mai scris , am un baietel de 8 ani si jumatate (04.10.2003)
pe care il cheama Ionut.
www.gradinacris.blogspot.com
5 +
tweetisor spune:
:) multumesc! pai am fost ieri ..am zis ca in weekend am facut testul ..shi a ieshit pozitiv .. shi mi-a facut eco sa vada pozitia .. nu shtiu exact ce a vazut ..dar a zis ca e bine ..eu eram prea emotionata sa pot intreba ceva :)
vinerea viitoare ma duc din nou ..atunci spera sa-i auda inimioara ...eu azi ash fi in 3 saptamani shi o zi ..ca presupun cand l-am conceput ... dar cum calculeaza ei ..iau avansul ala de 2 saptamani ..
speram sa fie ok .. sa ma obishnuiesc cu ideea ..shi sa pot fi cat mai zen .. :)
kmy_black spune:
buan fetelor!!! gata am facut modificarile!!!
daca vreti sa va trec si copii( ma refer la ceel kre mai aveti) sa-mi spuneti sa fac modificarile cu datele de rigoare!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
majia spune:
Tweety, Lumi, bine ati venit. Sarcina usoara.
Blue, ti-ai facut al doilea beta?
Camcris, tu ai un sevrici unde ai activitate fizica. Eu stau toata ziua pe scaun ... e cu dureri de cap .
Eu am mai spus, mai am un baietel de 2 ani, il cheama Tudor si e un dulce .
4+
Blue_sea spune:
Neata!
Eu nu mai am copii, iar samburelul asta e mega dorit de vreo 5 ani i.
Mi-au venit rez la beta, dar in loc sa fie dublu s-a marit mai mult: acum e 73, iar acum 48 de ore era 19.... Dr. zice ca e ok asa ca stau linistita.
Voi cum ma mai simtiti?
Mie mi-e foame, iar cand mi-e foame se bat turcii la gura mea si se duc naibii orice maniere . Si mi-au explodat
O fii normal asa devreme? Nu am inca greturi sau alte raur
4+
crismac spune:
Buna dimineata , burtici !
Blue-sea si mie mi se face o foameee!!!Eu mi-am dat seama ca sunt insarcinata acum doua saptamani cand sanii mei au inceput sa capete noi forme . Asa mi s-a intamplat si la prima sarcina . Simptomele sunt diferite de la femeie la femeie dar este normal asa ca stai linistita !
5 +
crismac spune:
Poftiti la cafeluta cu mult lapte
Majia nici serviciul meu nu este foarte activ dar stau la tara asa ca miscarea e la ordinea zilei .
5 +
alina_anto spune:
Buna dimineata viitoare mamici de bulgarasi!
Va doresc sarcini usoare, nasteri la termen si bebelusi sanatosi si frumosi!
Anul trecut, pe vremea asta vedeam si eu cele 2 liniute roz, iar acum am o frumusete de baiat, de aproape 4 luni, care ne incanta viata.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
majia spune:
Blue, bravo pt Beta . Daca doctorul spune ca e ok, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca te uiti pe prima pagina, ne-a pus Kmy valorile de referinta si intervalele sunt foarte largi.
crismac, exact asa imi beau eu cafeluta ... cu mult lapte . Cred ca e bine la tara ca poti respira aer curat.
Eu am constat ca plec cu doua kg in plus la drum insarcina asta fata de prima . Eh asta e, sa fie sanatos.
O zi buna sa aveti, fara greturi si dureri de burtica .
4+