BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Bubblegum spune:
wow deja 10 burtici pe lista!!f tare!
Zbububine ai venit, sarcina usoara si la termen!O sa fie bine de data asta, trebuie sa fie bine!!
Lumi_nagincearca sa te linistesti si, cel mai important nu mai citi pe internet ca ai sa gesesti o gramada de grozavenii care iti fac si mai rau. Iti tin pumnii sa ai vesti bune maine la spital, sper ca doctorul de data trecuta sa se fi inselat ref la grosimùea stratului vitelin!Gandeste-te la lucruri bune si bafta la bucatareala!
Vikibafta la echo, eu abia astept sa ne programeze la echo sa il/ii vad si sa ii/le aud inimioarele!
Bluesi eu am ameteli, nu cine stie ce si nu foarte dese, am avut luni destul de nasol dar doar cateva minute dimineata si am mai avut si astazi. La mine mai mult greturile sunt reperul :) Eu credeam ca e prea devreme de greturi, aiurea, la mine din ziua 6 de dupa transferul embrionar, respectiv o zi dupa implantare, au aparut greturile. dar nu-i nimic am zis ca voi fi o graviduta cu greturi si cu zambetul pe buze;)
Si in final lasati-ma sa trag un chiot ca-i vineri seara si e week-end, yess:)!!
4+
lauraf89 spune:
Si eu beau acte o cafeluta, mai slaba, facuta de mine la ibric, cu lapte sau fara, nu este contraindicata in sarcina si eu am probleme cu tensiunea f joasa..iar cafeau chiar imi afce bine!
Atentie insa la cafea de la automatele de la servici, facultate etc., la plicurile de 3 in 1, capucino sau ness contin foarte multe prostii si sunt destul de daunatoare chiar daca nu prea se spune!
Va pup
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
vikisor spune:
Fetelor, am fost la eco si am vazut minunea mea... are 0,73 cm si 122 batai pe minut... este atat de micut ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut... parca era cel mai frumos prichindel din lume in varianta miniaturala...si inimioara lui batea atat de hotarat... parca spunea: sunt aici!!!! super tare!! cea mai frumoasa senzatie de pana acum... si ne mai asteapta multe! doctoritza mi-a spus de un milion de ori ca e bine, chiar foarte bine si sa nu imi fac griji. va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de sapptamana minunat!!! eu cred ca ma pun la
va pup
6+
lauraf89 spune:
Felicitari pt minune Vikisor!
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Lumi_Nag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor Fetelor, am fost la eco si am vazut minunea mea... are 0,73 cm si 122 batai pe minut... este atat de micut ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut... parca era cel mai frumos prichindel din lume in varianta miniaturala...si inimioara lui batea atat de hotarat... parca spunea: sunt aici!!!! super tare!! cea mai frumoasa senzatie de pana acum... si ne mai asteapta multe! doctoritza mi-a spus de un milion de ori ca e bine, chiar foarte bine si sa nu imi fac griji. va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de sapptamana minunat!!! eu cred ca ma pun la va pup 6+ |
andreea204 spune:
Felicitari vikisor , iti doresc sa creasca mare si frumos si sanatos ca este cel mai important.
kmy_black spune:
citat din mesajul lui vikisor Fetelor, am fost la eco si am vazut minunea mea... are 0,73 cm si 122 batai pe minut... este atat de micut ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut... parca era cel mai frumos prichindel din lume in varianta miniaturala...si inimioara lui batea atat de hotarat... parca spunea: sunt aici!!!! super tare!! cea mai frumoasa senzatie de pana acum... si ne mai asteapta multe! doctoritza mi-a spus de un milion de ori ca e bine, chiar foarte bine si sa nu imi fac griji. va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de sapptamana minunat!!! eu cred ca ma pun la va pup 6+ |
felicitari pt inimioara!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Buna fetili! Eu sunt intr-o stare psihica nasoala. Imi vine sa bocesc non stop, sangerez in continuare la fel si degeaba imi pun utrogestanul ala ca la ce flux e acolo iese imediat. Ma doare spatele de mor si inca nu mi-am revenit dupa ce am citit povestea ta,Zbubu, cu sarcina anterioara. Maine dimineata ma duc la dr si cand ma intorc orice veste voi avea promit ca intru pe forum si va zic. Succes fetelor care merg zilele astea la eco. Sper sa se auda inimioara si sa fiti extaziate. Sunt momente unice in viata! Merg la bucatareala ca se ard piftelutele Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
unde mergi la eco?
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Kmy am observat ca te am in lista de prieteni din oct 2010 Da sa mor io daca imi aduc aminte cum si cand Tu stiai?! Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
in 2010 mi-am facut contul, doar daca am mai vb pe vreum forum de iasi?!sincer nu imi aduc aminte!!!
zbubu spune:
Majia, multumim pt urari. Da chiar a fost o perioada cumplita, dar o sa ne luam revansa acum!
Bubblegum bine te-am gasit, multumesc din suflet pentru urari! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Viki felicitaaaaari!!! Sa fie sanatos, cumite, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor spuneti-mi cum sa fac sa-mi apara si mie DPN-ul in lista de la inceputul topicului, in dreptul numelui meu?