BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Majia, multumim pt urari. Da chiar a fost o perioada cumplita, dar o sa ne luam revansa acum!

Bubblegum bine te-am gasit, multumesc din suflet pentru urari! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Viki felicitaaaaari!!! Sa fie sanatos, cumite, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Fetelor spuneti-mi cum sa fac sa-mi apara si mie DPN-ul in lista de la inceputul topicului, in dreptul numelui meu?

gata, acum apar, abia ce am facut modificarile!!1
daca mai este cineva care se pricepe la facerea cap si modif in ele sa imi spuna si-i trim parola prim PM!!
imi cer scuz ca nu reusesc sa fac in timp real toate modificarile, dar juniorul ma tine destul de ocupata!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Fetelor, am fost la eco si am vazut minunea mea... are 0,73 cm si 122 batai pe minut... este atat de micut ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut... parca era cel mai frumos prichindel din lume in varianta miniaturala...si inimioara lui batea atat de hotarat... parca spunea: sunt aici!!!! super tare!! cea mai frumoasa senzatie de pana acum... si ne mai asteapta multe! doctoritza mi-a spus de un milion de ori ca e bine, chiar foarte bine si sa nu imi fac griji. va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de sapptamana minunat!!! eu cred ca ma pun la
va pup

6+

Felicitari! Sa va fie de bine!

www.gradinacris.blogspot.com
6+

Mergi la inceput

Bubble cam asa ma simt si eu !Greata si un mare nod in gat . Cat mananc nu am nimic dar dupa aceea.
Asta este am zis ca cel mai important este sa fie "bebelina" ( noi asa ii spunem ) sanatoasa.
La prima sarcina am simtit ca va fi baiat acum sunt tentata sa cred ca este fata . Cine stie ! Nu mai avem preferinte , sanatos/sanatoasa sa fie . Vi s-a intamplat celor care mai aveti copii sa simtiti asta ? sa stiti ce este ?

6+

Mergi la inceput

Vad ca avem o odisee cu multe temeri! Sper sa ajungem impreuna la final fara probleme

6+

Mergi la inceput

eu mi-a,m dorit, clar fata si sotul la fel( desi pare ciudat , k in general barbatii vor baieti), km pe la 4 luni i-am spus sotului k eu simt ca este baiat si toate referintele le faceam la genul masculin, abia la morfo de trim 2 am afalt ca aveam dreptate, desi facusrm o carutza de eco din cauza prob niciodata nu a stat la pozat sa vedem ce aduce barza!
cireasa de pe tort a fost k am visat ac va avea si ochi albastri si i-am spus sotului la care el : cum albastri k noi ii avem caprui!!la morfo , dr cu zambetul pe buze ne-a spus la sf k este baiat si are ochii albastri
si a avut dreptate, la 38s+4z s-a nascut Iustin cu ochii albastri

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Kmy poti trece si la mine te rog:
UM: 7.04.2012
DPN: 12.01.2013
Multumesc!

5+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

viki, bravo pt inimioara . Ma bucur ca totul e bine .

Kmy, are niste ochi extraordinari gagalicea ta .

Lumi, . Curaj .

toate + mami kmy

5+

Mergi la inceput

aici se incheie primul cap, dar va invit la urm: CAP NOU

Mergi la inceput