BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 20
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Majia, multumim pt urari. Da chiar a fost o perioada cumplita, dar o sa ne luam revansa acum! Bubblegum bine te-am gasit, multumesc din suflet pentru urari! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Viki felicitaaaaari!!! Sa fie sanatos, cumite, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Fetelor spuneti-mi cum sa fac sa-mi apara si mie DPN-ul in lista de la inceputul topicului, in dreptul numelui meu? |
gata, acum apar, abia ce am facut modificarile!!1
daca mai este cineva care se pricepe la facerea cap si modif in ele sa imi spuna si-i trim parola prim PM!!
imi cer scuz ca nu reusesc sa fac in timp real toate modificarile, dar juniorul ma tine destul de ocupata!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor Fetelor, am fost la eco si am vazut minunea mea... are 0,73 cm si 122 batai pe minut... este atat de micut ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut... parca era cel mai frumos prichindel din lume in varianta miniaturala...si inimioara lui batea atat de hotarat... parca spunea: sunt aici!!!! super tare!! cea mai frumoasa senzatie de pana acum... si ne mai asteapta multe! doctoritza mi-a spus de un milion de ori ca e bine, chiar foarte bine si sa nu imi fac griji. va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de sapptamana minunat!!! eu cred ca ma pun la va pup 6+ |
Felicitari! Sa va fie de bine!
www.gradinacris.blogspot.com
6+
crismac spune:
Bubble cam asa ma simt si eu !Greata si un mare nod in gat . Cat mananc nu am nimic dar dupa aceea.
Asta este am zis ca cel mai important este sa fie "bebelina" ( noi asa ii spunem ) sanatoasa.
La prima sarcina am simtit ca va fi baiat acum sunt tentata sa cred ca este fata . Cine stie ! Nu mai avem preferinte , sanatos/sanatoasa sa fie . Vi s-a intamplat celor care mai aveti copii sa simtiti asta ? sa stiti ce este ?
6+
crismac spune:
Vad ca avem o odisee cu multe temeri! Sper sa ajungem impreuna la final fara probleme
6+
kmy_black spune:
eu mi-a,m dorit, clar fata si sotul la fel( desi pare ciudat , k in general barbatii vor baieti), km pe la 4 luni i-am spus sotului k eu simt ca este baiat si toate referintele le faceam la genul masculin, abia la morfo de trim 2 am afalt ca aveam dreptate, desi facusrm o carutza de eco din cauza prob niciodata nu a stat la pozat sa vedem ce aduce barza!
cireasa de pe tort a fost k am visat ac va avea si ochi albastri si i-am spus sotului la care el : cum albastri k noi ii avem caprui!!la morfo , dr cu zambetul pe buze ne-a spus la sf k este baiat si are ochii albastri
si a avut dreptate, la 38s+4z s-a nascut Iustin cu ochii albastri
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
lauraf89 spune:
Kmy poti trece si la mine te rog:
UM: 7.04.2012
DPN: 12.01.2013
Multumesc!
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
majia spune:
viki, bravo pt inimioara . Ma bucur ca totul e bine .
Kmy, are niste ochi extraordinari gagalicea ta .
Lumi, . Curaj .
toate + mami kmy
5+
kmy_black spune:
aici se incheie primul cap, dar va invit la urm: CAP NOU