BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Zbubu, imi pare rau pt pierderea ta! Nici nu-mi pot imagina prin ce ai trecut!

Vikishor, bafta la eco! Am vazut in semnatura ta ca esti in 6 sapt, deci s-ar putea sa auzi si inimioara

Pe mine m-a luat o ameteala....abia stau in picioare. Voi patiti asa ceva?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Multumesc Blue_sea.
Eu acum doua zile am avut starile astea de slabiciune si ameteala, ma simteam plutista rau de tot

Sunt tare curioasa cum o sa fie cu noul bebe. La prima sarcina n-am avut nici stari de voma, n-am luat decat vreo 3-4 kg in greutate pana la mijlocul lunii a 6-a(copilul era perfect dezvoltat),nici pofte n-am avut, atat doar ca nu-mi placea ciocolata (asta a fost si motivul pt care acum mi-am facut testul de sarcina in ziua ciclului - in perioada menstruatiei functionez doar pe baza de ciocolata, iar acum nici nu voiam sa o vad :))) In primele 3 luni m-am simtit doar foarte obosita, asta a fost singurul simptom. Adevarul e ca la prima sarcina m-am simtit grozav.

Momentan vad ca n-am greturi, dar oricum e prea devreme sa se manifeste, nici obosita nu prea sunt, doar ma doare putin ceafa, dar eu oricum stau f mult cu ochii in calculator. Aaa, mai e ceva, de o saptamana am observat ca am devenit amnezica :)) uit o multime de lucruri.

Andreea ma bucur ca ai reusit sa gasesti un dr. bun. Sunt sigura ca va fi bine!

Viki intalnire placuta cu bulgarasul, sa ne dai de veste si noua cand te intorci de la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

vikisor succes la eco...iti doresc sa fie bebe sanatos , sa intri sa ne povestesti cum a fost, da?

Lumi ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Andreea, gandeste pozitiv.. totul o sa fie bine!!! uite... incerc sa iti trimit niste optimism: [

Blue, si noi speram sa auzim inimioara voioasa sa stii ca si eu am ameteli din astea, si am observat ca imi trec daca iau calciu. eu am avut mereu probleme cu calciu si imi stiu remediul.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Am intrat si eu sa urez bun venit fetelor noi si sarcina usoara.

Zbubu, e teribila povestea ta cu prima sarcina .

Viki, succes la eco. Cred ca de abia astepti , poate se vede si inimioara .

Ma intreb daca ametelile voastre nu sunt de la tensiune joasa. EU beau o cafeluta cu mult lapte in fiecare dimineata si ma ajuta si l atensiune si la alte probleme .

Ce bine ca incepe weekendul .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

bineinteles ca o sa intru si o sa va spun cum a fost

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna fetili!
Eu sunt intr-o stare psihica nasoala. Imi vine sa bocesc non stop, sangerez in continuare la fel si degeaba imi pun utrogestanul ala ca la ce flux e acolo iese imediat. Ma doare spatele de mor si inca nu mi-am revenit dupa ce am citit povestea ta,Zbubu, cu sarcina anterioara.
Maine dimineata ma duc la dr si cand ma intorc orice veste voi avea promit ca intru pe forum si va zic.
Succes fetelor care merg zilele astea la eco. Sper sa se auda inimioara si sa fiti extaziate. Sunt momente unice in viata!
Merg la bucatareala ca se ard piftelutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui majia

Am intrat si eu sa urez bun venit fetelor noi si sarcina usoara.

Zbubu, e teribila povestea ta cu prima sarcina .

Viki, succes la eco. Cred ca de abia astepti , poate se vede si inimioara .

Ma intreb daca ametelile voastre nu sunt de la tensiune joasa. EU beau o cafeluta cu mult lapte in fiecare dimineata si ma ajuta si l atensiune si la alte probleme .

Ce bine ca incepe weekendul .

4+

Cred ca ai dreptate ca de la tensiunea joasa au fetele ameteli, dar cred ca si lipsa de calciu. Oricum nu mai este mult si treceti la facut analize si atunci vede dr.

Mergi la inceput

Kmy am observat ca te am in lista de prieteni din oct 2010 Da sa mor io daca imi aduc aminte cum si cand Tu stiai?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

sunt alturi de voi in conceperea odiseei pentru moment, eu treb sa castig o lupta cu kg mai intai k sa pot incepe cursa pentru bb2!!mi-am declansat tensiunea la prima sarcina si am luat si f multe kg din cazua tratamentului, si desi a trecut un an si 0 luna de knd am nascut am aceeasi greutate cu care am ieist din maternitate!!!
de maine incep din nou dieta cu supa de varza9 sper sa reusesc sa o tin, nu de alta dar am mai avut tentative dar nu am putut) si daca totul decurge cum trebuie mi-as dori sa incep cursa din august!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Iti urez succes cu supa de varza si sa-mi zici si mie daca merge

Mergi la inceput