BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Eu personal am anuntat parintii, nasii si cativa prieteni foarte apropiati...aaa si bineinteles pe voi ...pt restu mai asteptam..macar cateva luni..acum eu nu sunt suprstitioasa de fel..si nici nu stiu daca as fi in stare sa dau explicatii mai tarziu in cazul in care, Doamne fereste, se intampla ceva...
Oricum Zbubu fiecare mamica face asa cum simte...fina mea de exemplu a anutat pe toata lumea si a avut o sarcina usoara si mai are un picut si o sa isi tina fetita in brate!
Te pup

5+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Zbubu imi pare rau pt pierderea suferita

5+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

zbubu si la mine a fost la fel cu testul .l-am facut in ziua in care tb sa vina cm si a iesit slab pozitiv. a IIa liniuta abia daca se vedea. am stiut ca e bebe, nu am mai facut nici un test apoi. felicitari.

Eu am anuntat doar pe ai mei si 2 prietene. Dupa cele doua pierderi parca imi e si frica sa ma bucur. Daca atunci eram asa incantata si as fi urlat in gura mare, acum nu ma mai simt asa. Parca nici nu ma bucur, asa de mare este frica, inca nu realizez ce se intampla.
Poate vi se parce ciudat. Si mie mi se pare. asta e . Sper sa fie bine de data asta cu toate ca parca ma astept din clipa in clipa sa se inatmple ceva rau.
Azi se implinesc nr de zile de la UM cand a aparut sangerarea la sarcina trecuta. Nu tiu daca va puteti imagina cu ce frica stau.
Iertati-ma ca va povestesc lucruri urate, nu vreau sa va stresez.

Mergi la inceput

Andreea incearca sa nu te mai gandesti la ce i mai rau...gandeste pozitiv, fii optimista si increzatoare chiar daca este greu ! Sa dea Domnu sa fie totul bine de data asta si sa nu mai ai niciodata parte de evenimente triste

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Laura, Andreea, multumesc.
Felicitari si voua si celorlalte mamici!!!

Andreea stiu in ce stare de stres traiesti pentru ca si eu ma simt la fel. Am o stare de spaima continua si incontrolabila, desi imi dau seama ca imprevizibilul face parte din situatiile astea. Imi pare tare rau pt pierderile tale. Ai reusit sa afli ce anume a dus la ele?

Eu am pierdut o sarcina foarte avansata, cand copilul ar fi avut sanse sa supravietuiasca odata nascut. Doar ca a facut un nod (real) de cordon ombilical care i-a intrerupt oxigenul, ce a urmat se subintelege. Prin urmare nu poti sa stai cu adevarat linistita nici cand pericolul primului trimestru a trecut. E un fel de loterie si e nevoie de rabdare si perseverenta ca sa tragi lozul castigator.

Incearca sa fii tare, fii pozitiva chiar daca iti este greu, ai incredere si bucura-te de fiecare moment pe care-l traiesti. Stiu ca e dificil sa investesti sperante dupa ce de 2 ori ti-a fost oferit si apoi luat un dar atat de pretios. Dar e foarte important sa te menajezi si sa ramai cerebrala, sa cauti sa te relaxezi si sa iei lucrurile asa cum vin. Cum spunea cineva pe un formum: ”each day brings a new blessing and some blessings are hidden”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Treceti-ma si pe mine in listuta de la inceput, va rog

UM: 19.04.2012
DPN: 24.01.2013

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor,
ati fost harnice am avut o groaza de citit
fetelor noi, bine ati venit! sa aveti o sarcina usoara!
cu parfumurile: eu deja miros sticla de parfum sa vad cum reactionez: daca imi place, ma dau, daca imi apare instant un nod in gat, renunt
la mine greturile se manifesta ceva de genul: mi se pune doar un nod in gat si ma ia o ameteala ingrozitoare si cauza trebuie indepartata altfel ma topesc toata am descoperit ca sucul de piersici nu imi mai place de nici o culoare numai mirosul imi provoaca ditamai nodul in gat

6+

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca m-au apucat asa niste emotii ca azi ma duc la eco... e prima intalnire cu prichindelul meu, prima oara cand il vad si deh... intelegeti voi... asta in conditiile in care incerc sa nu ma gandesc ca ar putea fi probleme cu prichindelul si locul in care s-a asezat

6+

Mergi la inceput

Lumi... sa stii ca ma gandesc la tine si tin pumnii sa fie totul ok!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

laura , zbubu multumesc pentru gandurile bune. Eu incerc sa nu mai gandesc negativ, doar ca nu imi iese de fiecare data

Zbubu dupa ce-a de aIIa pierdere am schimbat dr. si asa am ajuns sa aflu ca am trombofilie(afectiune a sangelui care il face sa fie prea gros). Sunt multe fete care au ce am eu, si cu tratament pe timpul sarcinii au reusit, sper sa ma numar si eu printre ele.

Mergi la inceput