BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 16
crismac spune:
Dr. mi-a dat Arefam pt o mai buna fixare a sarcinii . O fi ceva in neregula , ca nu mi-a zis nimic ??!Cele care ati avut copii ati luat acest medicament ?
www.gradinacris.blogspot.com
6+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac Dr. mi-a dat Arefam pt o mai buna fixare a sarcinii . O fi ceva in neregula , ca nu mi-a zis nimic ??!Cele care ati avut copii ati luat acest medicament ? www.gradinacris.blogspot.com 6+ |
arefamul este acelasi lucru cu utrogestanul, au aceeasi substanta activa, aceeasi Marie cu alta palarie!!!
am remarcat ca multi medici recomanda in primul trim de sarcina progesteron pentru fixarea sarcini( cred ca se datoreaza faptului k este cel mai nesigur trim din sarcina, este cel al selectiei naturale cum spun unii)eu am luat din sapt a 8-a pana in sapt 36 inclusiv!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
sunt alturi de voi in conceperea odiseei pentru moment, eu treb sa castig o lupta cu kg mai intai k sa pot incepe cursa pentru bb2!!mi-am declansat tensiunea la prima sarcina si am luat si f multe kg din cazua tratamentului, si desi a trecut un an si 0 luna de knd am nascut am aceeasi greutate cu care am ieist din maternitate!!!
de maine incep din nou dieta cu supa de varza9 sper sa reusesc sa o tin, nu de alta dar am mai avut tentative dar nu am putut) si daca totul decurge cum trebuie mi-as dori sa incep cursa din august!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
zbubu spune:
Crismac, bine te-am gasit!
Laura, Kmy, n-am mai avut rabdare pana maine asa ca am facut testul la prima ora a diminetii, un sure check care a iesit clar pozitiv! Asa ca oficial o sa va bantui, sa speram, vreo 9 luni de-acum incolo! Muahaha!
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
va astept la o !!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Crismac, bine te-am gasit! Laura, Kmy, n-am mai avut rabdare pana maine asa ca am facut testul la prima ora a diminetii, un sure check care a iesit clar pozitiv! Asa ca oficial o sa va bantui, sa speram, vreo 9 luni de-acum incolo! Muahaha! |
felicitari inca odat!!!
lauraf89 spune:
Neata fetelor si o , ceai sau laptic !
Zbubu felicitari pt cele doua linisute sa ai o sarcina usoar si un bebe sanatos!
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Blue_sea spune:
Zbubu, si eu zic ca e cu ochisori Sarcina usoara si la termen!
Eu ma simt tot mai obosita. As dormi tot timpul!
5+
lauraf89 spune:
Fetelor eu am o durere de cap oribila!a mai experimentat cineva asa ceva? stiti ce as putea lua?
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
zbubu spune:
Multumesc Kmy, Laura! E cu ochisori Blue_sea, multumesc!
Laura si eu am dureri de cap, dar foarte slabe ca intensitate si care tin foarte putin, localizate la ceafa - cam de o saptamana.
Voi in cate saptamani sunteti? Ati anuntat pe cineva?
Eu pe de-o parte sunt atat de extaziata ca m-as duce si la OTV sa anunt dar pe de alta parte sunt atat de speriata incat mi-am sunat doar parintii. Pe ceilalti cunoscuti imi e teama sa-i anunt pentru ca am trecut printr-o situatie foarte dificila anul trecut, cu prima sarcina, pe care am pierdut-o in luna a 6-a. Anuntasem pe toata lumea si mi-a fost f greu sa explic situatia. A foat o perioada extrem de grea pentru mine. :(
Acum stau cu sufletul la gura si de cand am vazut testul am niste emotii teribile, ma rog sa fie bine.