BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Blue_sea spune:
Andreea, eu nu-mi simt sanii mai calzi. Doar durerosi si mai mari. Noroc ca am gasit in casa un sutien ceva mai mare pt ca cele normale ma strang si ma dor sanii si mai tare cand le dadeam jos.
Care aveti deja greturi? Eu, nada. Doar o pofta de mancare de nestavilit
4+
lauraf89 spune:
Eu am greturi...nu foarte mari..in special dimineata devreme si seara...dar trec daca beau multa apa, limonada...
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Multumesc pt primire fetelor! Si eu sunt din Iasi, merg la Scurtu Bogdan, daca ati auzit...Ieri mi am vazut si eu punctuletul..si sunt tare mandra de el 5+ Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
dr Scurtu era mana dreapta a dr Galearschi, acum nu mai stiu daca este, dar in orice caz este un medic bun!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
zbubu spune:
Gagici, sunt pentru prima data pe forumul asta, asa ca bine v-am gasit. si am aterizat tocmai aici pentru ca azi (ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia - f regulata de altfel) am avut asa un feeling si-am facut un test de sarcina care insa... a iesit slab-pozitiv (daca exista termenul asta). Adica linia de test e roz deschis, mult mai deschisa decat linia de control. Prin urmare sunt cam confuza.
La voi cum apare? In mod normal azi ar trebui sa am fix 4 saptamani de sarcina, dupa calculul primulei zile a ultimului ciclul.
Oare m-am testat prea devreme? Cat sa mai astept, ca nu mai am rabdare!!!
majia spune:
Laura, bine ai venit. Sarcina usoara! Ti-a dat no spa pentru contractii?
Blue, nici eu nu am greturi inca. Doar pofta de papica, cred ca a inceput sa-mi creasca si burtica .
Andreea, tu in cate saptamani ai fi acum? Nasol ca nu ai pofta de mancare. Sa incerci totusi sa mananci corect ca sa aiba bebe ce ii trebuie. Eu nu imi simt sanii mai calzi .
Kmy, daca faci modificari pune si la mine te rog DPN 19.01.2013. Merci
4+
lauraf89 spune:
Majia iau no-spa 3 pe zi, si utrogestan intravaginal de 3 ori pe zi (de 200 mg)! dar tot le simt...stau la pat dar stiu ca merita
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
Zbubu mai repeta testul dupa 2 zile cu prima urina de dimineata...pt siguranta! Sa dea Domnu sa fie asa cum iti doresti!
5+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Gagici, sunt pentru prima data pe forumul asta, asa ca bine v-am gasit. si am aterizat tocmai aici pentru ca azi (ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia - f regulata de altfel) am avut asa un feeling si-am facut un test de sarcina care insa... a iesit slab-pozitiv (daca exista termenul asta). Adica linia de test e roz deschis, mult mai deschisa decat linia de control. Prin urmare sunt cam confuza. La voi cum apare? In mod normal azi ar trebui sa am fix 4 saptamani de sarcina, dupa calculul primulei zile a ultimului ciclul. Oare m-am testat prea devreme? Cat sa mai astept, ca nu mai am rabdare!!! |
stai linistita!!! esti !!! poti repeta testul peste 2 zile cu prima urina!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
zbubu spune:
Multumesc, Kmy!
Mi-am luat un test de la o firma diferita, dar presimt ca il voi face maine dimineata. nu cred ca mai am rabdare pana peste 2 zile!
Abia astept sa treaca mai repede timpul si sa ma duc la control.
Din calcule dpn-ul ar trebui sa fie pe 24.01.2013. Sunt teribila, stiu, dar sunt atat de entuziasmata!
crismac spune:
Ce active ati fost !
Laura, Zbubu , bine ati venit!
Lumi sper sa fiti bine !
Kmy nu te alaturi noua ?!?
La mine au inceput greturile . Nu prea mai pot manca nimic dimineata si in cursul zilei cand ma uit la mancare ma ia o greata !
www.gradinacris.blogspot.com
6+