BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 14
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Salutare mamici si burtici! Sunt si eu o proaspata burtica in 5+..daca vreti sa ma primiti in grupul vostru.. voi scrie 10 mesaje ca sa trec de moderare..sper sa nu va suparati |
bine ai venit!!!
o sarcina usoara si la termen!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Blue_sea spune:
Laura, bine ai venit!
Scurgerile sunt normale daca sunt maronii. daca devine roz sau rosu e de rau.
Lumi, ai fost la dr azi?
4+
kmy_black spune:
citat din mesajul lui lauraf89 bine ca am scris o gramada de prostii dar esentialul tot nu l am spus...am DPN pe 12 ian 2013! Va pup..o zi frumoasa sa aveti |
da-mi si UM ca sa fac toate modif odat!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Lumi_Nag spune:
Poate ne intalnim pe la cabinet si nici nu o sa stim .Sa dea Domnu' sa fie bine.
Bine ai venit Laura. Sarcina usoara. Stiam cum se pune semnatura dar nu mai stiu de cand nu am mai facut-o.
lauraf89 spune:
Multumesc pt primire fetelor!
Si eu sunt din Iasi, merg la Scurtu Bogdan, daca ati auzit...Ieri mi am vazut si eu punctuletul..si sunt tare mandra de el
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Lumi_Nag spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Laura, bine ai venit! Scurgerile sunt normale daca sunt maronii. daca devine roz sau rosu e de rau. Lumi, ai fost la dr azi? 4+ |
Nu, ieri am fost si mai merg sambata dimineata.
lauraf89 spune:
UM: 7 aprilie 2012
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
Nu merg sambata..cred ca s a inteles gresit sau am scris eu ceva aiurea...merg mai des pt ca am niste dureri de burta destul de ciudate...dr de aseara (am fost in urgenta la Arcadia--cei din Iasi stiu) mi a zis ca sunt contractii..si sunt cam ingrijorata!
5+
andreea204 spune:
Ce fac gravidutele?
lumi iti doresc sa fie totul bine.
Eu sunt bine, din pacate tot fara pofta de mancare ...mananc mai mult fortat.
Parca am ameteli, ceva de genul parca imi "fuge " capul...nu stiu cum sa explic. Si o usoara senzatie de greata.
Poate sunt doar in mintea mea din dorinta de a avea simptome ca asa sa stiu ca bebe e bine , nu stiu.
O intrebare am: sanii vostri sunt fierbinti? Ai mei sunt si zona de burtica unde este bebe tot fff calda.