Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata fetelele,

haideti la o fierbinteeee...

Paula si eu ma gandesc deseori ca ne stim de mult timp, va consider "prietene de suflet"

Anna trece timpul, va creste si Eva si sa vezi ce diferit va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Carmen multumim de cafea. Eu am baut-o ca bebe a avut chef azi noapte, a tinut-o o ora intr-o chiuiala, nu stiam cum sa il fac sa taca sa nu il trezeasca si pe fratele lui.

Pe Marius l-am dus astazi la gradinita, sper sa nu mai strambe alea din nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, cum a fost la eco cu Andra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Am fost la echo: suflu sistolic. Nimic ingrijorator, se va inchide in timp, ni s-a spus sa revenim peste 6 luni.

In rest, mi-a zis ca invinetitul in jurul guritei poate aparea din cauza zonei puternic vascularizate, ca totul e OK cu inimioara.

fetele, o zi usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Criss, un mare pup pt Andra ai fata sanatoasa, restul sunt bebelusisme care trec in timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Paula eu cand face elena galagie( chiuiala, plans) o iau in brate si vin cu ea in sufragerie( peste tati- el daca se trezeste adoarme repede, Stefan nu ).
Ador platoul cu maci de pe FB, cat costa, ca as vrea si eu..
A si mai caut cutii de metal pentru pastrat biscuiti, incep sa bucataresc...bine nu cred ca voi ajunge la "nivelul" tau dar macar cate ceva sanatos pt copii.

Crisspy bine ca nu e ceva grav.. vorba Anei, sanatoasa sa fie restul trece in timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy bine ca a fost ok la eco, daca a zis ca se inchide.

Cat despre bebe evident ca m-am mutat cu el in alta camera, dar tot rasuna casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mei cele care iesiti cu ambii afara, mai ziceti, ca suna incurajator...
mie cei din jur deja imi zica ca va fi imposibil (si eu din spirit de contradictie le zic ca o sa pot dar acum ca v-am citit si pe voi chiar ma gandesca ca se poate)

crisspy ma bucur ca e ok pitica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita se poate, nu zice nimeni ca e imposibil . Depinde insa foarte mult de copii, mai ales de cel mai mare, cat e de "ascultator".

La noi e mai complicat ca Razvi e un nebunica cateodata, cuminte altadata dar nu stiu niciodata cand plec de acasa la ce sa ma astept. Este adevarat ca nu am incercat sa ies singura cu amandoi pt ca si eu si sotul ajungem impreuna acasa si iesim impreuna in parc. Plus ca Andruska s-a marit si vrea si ea in brate, sau pe jos, sau in leagan...cred ca imi cumpar un port-bebe pt ea ca sa pot avea grija si de Razvi, caci bicicleta + carucior ma depasesc, sincer

Cum te mai simti? Am vazut pozele din vacanta, tare frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ma simt cam..naspa... nspe dureri.. da asta e..

si cred sicer ca alaltaieri si a sch pozitia si a coborat pt ca durerile nu mai sunt sus ca pana acum si mult mai jos

o sa vad luni, fac 30 de sapt si o sa merg la un control...

Mergi la inceput