Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 8
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Selene pai lui Vlad nu-i merge cu mine, chit ca ne certam face cum spun eu, suna foarte urat dar asa l-am invatat de mic, i-am tot zis ca daca nu face ceva nu ii dau altceva, m-am tinut de cuvant mereu, a vazut ce rau e fara desene, fara joaca, fara jucarii, etc. Daca vedeam ca nu ii pasa ca il amenint ca ii iau jucariile de exemplu, ziceam ca ii iau desenele, sau dulciuri......TOT numai sa faca cum trebuie si uite asa s-a dat baiatul pe brazda, bineinteles ca mai calcam si ntramb ca doar nu e el perfect :::))))). MA streseaza ca vb mereu tare, nici cand doarme Irina nu il pot face sa vb in soapta, voi cum reusiti? Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 http://cutiutacubijuuri.blogspot.com "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Vorbim si noi in soapta. Da' tre' sa vorbesc EU prima, eu sunt persoana de referinta.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Carmen_Marieta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola La Alex functioneaza sa-i arat ce se poate intampla daca face ceva gresit. Desi nu mereu am timp/chef de explicatii, nu fost ocazie sa nu inteleaga. Daca il cert, si se intampla sa tip de ma doare capul, face exact pe dos de cum ii spun... Pe mine ma enerveaza MAAXIM pe strada, ca se smuceste din mana mea si fuge inainte/ramane in urma si oricat l-as striga nu raspunde. Doar daca ii zic ca eu plec si il las acolo se sichiseste sa vina...Aici clar nu stiu cum sa ma descurc... Aaaaaaaaaa, si aduna toate, dar toate betele de pe jos mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
Se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi! Parca il descrii pe Stefan..
crisspy spune:
'Neata,
Anna ce patanie...bine ca te-ai inteles cu Vladut si ai reusit sa iesi de pe balcon. Eu nu stiu zau cum ai curaj sa iesi cu amandoi din casa , eu nu ma incumet ca Razvi e un zbuciumat si un imprevizibil (cand e cuminte si asculta, cand e nebunica si abia ma tin dupa el).
A patit-o si Adi cu Razvi tot cu balconul anul trecut, l-a inchis pe balcon pe Adi din greseala. Eu eram la spital la tati la Bagdasar si m-a sunat Adi sa vin repede ca e blocat pe balcon si Razvi e singur in casa si cu usa de la intrare deschisa . Nu va spun cum am condus din Berceni pana in Dr. Taberei cu sufletul impartit in 2: ma gandeam la ei blocati si la tati bolnav. Noroc ca a trecut cineva pe sub balconul nostru si a rugat Adi un vecin sa vina la noi sa-i deschida usa de la balcon.
Paula sanatate multa copiilor, sper ca azi sunteti mai bine si l-ai dus pe Marius azi la gradi. Arata demential feliutza aia, trebuie sa fi fost tare gustoasa .
Patri si eu am aceeasi problema cu Razvi, vorbeste foarte tare, tipa, are un debit nene imi sparge urechile...si asta numai cand doarme Andra. Dar daca zic eu ceva tare, sare imediat: "sstt, doarme Andra".
Eu mai am o problema cu Razvi, de ce ii zic sa nu o impinga / loveasca pe Andra d'aia face, parca dinadins . Si are asa o placere deosebita sa o chinuie pe biata fata...de ex, merge Andruska de-abusilea si il vad pe Razvi ca trece nonsalant pe langa ea si o calca pe manute, biata nu zice nimic decat daca se lasa maimutzoiul pe ea cu toata greutatea (l-am cantarit sambata, are 16,7kg, ii prieste acasa ).
Azi merg cu Andra la echo de cord, tineti-mi pumnii.
fetele, o zi usoara tuturor!
alinuk spune:
Bebelushi
cand Andu era mai mic si aveau ptg diferite de somn
ii propuneam lui Teo un joc
"care aude mai bine cand vorbim in soapta"
si vorbeam in soapta... cat mai in soapta
si il intrebam daca aude (suficient cat sa auda el si cat sa nu il deranjam pe pic)
si el ma imita
Anna ce patanie... bine ca v-ati inteles si ti-a deschis usa.
O prietena a mea a patit asa ceva... fetitza ei era ft mica, nu a reusit sa o faca sa ii deschida si a fost nevoie sa apeleze la un vecin care i-a deschis usa cu o surubelnitza...asa ceva
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bpaula spune:
Astazi bebisorul meu implineste 6 luni, deja incepe sa se transforme in baietel. Si binenteles ca am facut ceva dulce pentru el, va las si voua care nu aveti FB, mi-i draga de mor buburuza asta:
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/DeAleBucatariei#5742269950288005314
Pe Marius nu l-am dus la gradinita, inca are mucisori, nu e nimic grav dar nu stiu daca mi-l primesc, incerc maine.
Crisspy sunt curioasa cum o sa reactioneze si al meu cand mai creste frate-su. Si eu ies singura cu amandoi afara, altfel cum sa fac cand nu e sotul disponibil. Dar imi place ca ma asculta cand suntem la strada, daca ii spun ca sunt masini atunci imi da mana, asculta..in parc e alta poveste si de asta a ajuns si cu stea in frunte :).
Carmen_Marieta spune:
Paula La cat mai multe lunite bebisorului! Super buburuza..
Crisspy asteptam vesti de la echo.
Si eu ies cu amandoi afara, Elena in carut, Stefan cu bicicleta, avem de traversat pe la 2 semafoare si de trecut 2 strazi cu trecere, Stefan stie sa se opreasca, stie culorile semaforului, merge pe langa carut, daca o mai ia inainte se opreste si ne asteapta. In parc se plimba pe alei (tura mare-mai tot parcul, dar il urmaresc, sau tura mica in apropierea noastra), iar eu stau intr-un loc cunoscut.. daca eu plec cu Elena sa se plimbe, il strig sau il astept si-i spun unde merg. Stie persoanele din anturajul "parcului" stie ca nu are voie sa plece decat cu mine, stie ca nu are voie sa primeasca dulciuri sau alte produse de la nimeni, decat daca ii dau voie, si stie ca nu are voie sa iasa din parc. Sincer pana acum nu am avut probleme, sper ca nici de acum incolo sa nu am.
La noi nu Stefan o trezeste pe elena ci Elena pe Stefan.., ieri dimineata s-a urcat la el in pat si a inceput sa-l strige:"Nani, nani"
anna-mama spune:
Da, fetelor, am cam intrat in panica atunci cand m-am trezit pe balcon, am zis ca de acum incolo sa-mi tel cu mine :D
Vladut e ascultator, ma inteleg bine cu el cand mergem afara si cu Eva, numai ca trebuie sa gestionez mai bine situatia..la noi problema a aparut ca urla Eva de foame..din pacate ea nu mananca din biberon, nu are nici un program de masa, mananca la cerere, cam la 2 ore, ceea ce e destul de des pt iesirile in parc... s-i dau sa suga in parc nu-mi place cand sunt singura cu amandoi, fitoasa mica mananca numai in liniste, Vladut nu are stare sa stea pe banca si iese cu scandal.. in fine, de obicei iesirile cu amandoi sunt f ok pt ca Eva e destul de cumintica si ma pot ocupa de Vladut.
Si la mine dimineata Vladut este trezit de vorbaraia Evei, e asa d e scump ca se trezeste si zice "Eva, nu mai face galagie ca te pedepsesc!" sau "vorbeste Eva cu jucariile? Eva, ce spui?" ziua, Eva doarme asa prost chiar daca e liniste in casa.
Criss, succes la eco, sa ne spui vestile bune. Ehee, ii merge bine lui Razvi cand ii da mamai tau papa!
Paula, inca o data la multi ani lui Bogdanel!
Carmen, ce mare e si Elena, nu-mi vine sa cred ca ai fetita care merge si vorbeste
bpaula spune:
De atata vreme ne stim, nu-mi vine sa cred ca ne creste si al doilea rand de bebei, sau ca unele din noi au copii ce merg la scoala, la balet...