Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Miere felicitaaaaari! Sa va fie de bine si sa va fie copiii sanatosi!
Noroc cu fetele ca te-au felicitat ca trecusem peste 'anuntul" dat de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Apropo de indulgenta, ca mi-a facut Ledi observatie ca nu accept copilul asa cum e:

Azi a ramas cu clanta de la usa de la intrare in mana. Mereu si mereu si mereu i-am spus sa nu mai hatzane clanta aia cand e usa inchisa, sa n-o mai forteze, sa astepte sa deschid usa cu cheia... Nu m-a ascultat, na, azi, cand sa plecam la cumparaturi, a sarit clanta din suruburi, erau distruse complet suruburile, am amanat plecarea cu 2 ore, am chemat meserias, dat alte gauri cu bormasina, pus suruburi mai groase, platit vrei, nu vrei...

O iubesc de nu mai pot de dragul ei, da' ma seaca stricatul asta al lucrurilor...

Iar in magazine, ma lasa in chiloti cu perdeaua de la cabina de proba trasa... Incaltea sa ma vada toti...

Si la toaleta, in Carrefour, deschide usa din joaca si fuge si ma lasa asa, imbracata, dezbracata, cum oi fi...

Nebuneli...

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Eu citesc mereu, si-mi place rau, "Si tu poti fi supernanny".Undeva recomanda sa lasam copilul sa faca orice cu 3 exceptii: 1.sa nu-si faca rau siesi, 2.sa nu faca rau persoanelor din jur, 3.si sa nu faca rau lucrurilor.
Sa lasam copilul sa faca orice este o greseala grava, pentru ca va deveni rasfatat, indisciplinat etc. Dar sa nu-i permitem sa faca nimic, e la fel de grav, si aici implicatiile sunt: timiditate, dezinteres, frustrare..
La Alex functioneaza sa-i arat ce se poate intampla daca face ceva gresit. Desi nu mereu am timp/chef de explicatii, nu fost ocazie sa nu inteleaga.
Daca il cert, si se intampla sa tip de ma doare capul, face exact pe dos de cum ii spun...
Pe mine ma enerveaza MAAXIM pe strada, ca se smuceste din mana mea si fuge inainte/ramane in urma si oricat l-as striga nu raspunde. Doar daca ii zic ca eu plec si il las acolo se sichiseste sa vina...Aici clar nu stiu cum sa ma descurc...
Aaaaaaaaaa, si aduna toate, dar toate betele de pe jos

Mergi la inceput

Daria e tipul experimentatorului si asta inca de cand avea vreo 2 ani.

Degeaba ii explici in fel si chip unele chestii, pana nu le testeaza, nu e bine.

A testat asa:

- bagatul piciorusului/manutei intre scandurile bancii - si le-a prins pe amandoua acolo
- prinsul degetelor la usa - mereu si le introduce unde nu trebuie
- linsul de sare pana cand a inceput sa o usture limba
- datul cu fundul de pamant din cauza apei varsate pe jos
- mancatul sapunului si bagatul sapunului in ochi
- trasul matzei de coada - s-a ales cu zgarieturi pe mana
- calcatul pe jucarii si lovit in talpa
- cazut cu sertarul peste ea
- cazut de pe scaun, cu scaunul pe picioare
- alunecat pe holul din fata baii, din cauza ca arunca apa din cada pana pe hol

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sa va povestesc cate ceva din ziua de ieri...am iesit pe balcon sa iau ceva de pe sarma sa-i imbrac pt plimbare, gaza mica era pe canapea in sufragerie, iar Vladut tot in sufragerie. Am iesit pe balcon si am tras usa ca sa nu se faca curent, Vladut a venit dupa mine si a apasa pe manerul usii, el voia sa o deschida numaica m-a inchis pe balcon. Sa vedeti cum ma uitam eu pe geamul usii la Eva si la Vladut si ma gandeam ce as putea sa fac... noroc ca m-am inteles cu Vladut prin semne si a reusit sa ma descuie, dar mi-a stat inima pt cateva clipe
Apoi am iesit in parc cu copil mic cu carucior si copil mare cu trotineta. Toate bune si frumoase pana a cazut un baiat peste Vlad cu bicicleta, iar m-am speriat tare, are o julitura si ceva vanatai pe spate . In cele din urma a culminat cu drumul de la parc inspre casa in care Eva urla de foame in carucior, eu impingeam cu o mana la carucior si cu cealalta ii tineam trotineta lui Vladut care obosise, iar Vladut a cazut de 3 ori pana am ajuns acasa cu plansete de fiecare data ca la un momendat ajunsesem asa, copil mare in brate, trotineta in mana si impingand si la un carucior "urlator"
Dar, importanta e calmitatea, am ramas linistita si am ajuns acasa intr-un final, unde, cand am zis ca o potolesc pe Eva cu mancare si a inceput biata sa suga s-a trezit Vladut ca face pipi sic a nu poate sa-si dea pantalonii si chilotii jos

Crisspy, cum a fost cu Andra la eco cardio?
Miere, felicitari si casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

aoleuuu, cate avem si noi din capitolul asta.....dar eu am observat ca daca raman calma (e greu), si il amenint ca nu ii mai iau dulce, ca nu mai mergem afara, ca nu ii mai dau inghetata, ca nu mai vede desene, etc, mai functioneaza. Daca imi ies din fire si tip la el ne certam parte-n parte, e drept ca uneori rabufnesc si eu ca sunt om.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

aoleuuu, cate avem si noi din capitolul asta.....dar eu am observat ca daca raman calma (e greu), si il amenint ca nu ii mai iau dulce, ca nu mai mergem afara, ca nu ii mai dau inghetata, ca nu mai vede desene, etc, mai functioneaza. Daca imi ies din fire si tip la el ne certam parte-n parte, e drept ca uneori rabufnesc si eu ca sunt om.

Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Da' io ce fac, ca la noi nu functioneaza de-astea?

In sensul ca degeaba zic ce ai zis tu ca zici, ca isi aprinde singura TV-ul, se suie singura si-si ia ce-i trebuie, se incrunta si zice "Ba o sa-mi iei!!!"

Plus, ocazional, marait, tzipat, aruncat cu obiecte.

Acu' are o umflatura chiar aproape de crestet, cam cat o moneda de 5 bani. Ce-o fi, de unde-o fi, nu stiu.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ana bine ca s-a finalizat cu bine. A patit si nana lui bebe sa o incuie pe balcon, a reusit sa strige la unii afara si asa sa il sune pe barbat. Era sa fie si mai grav ca ei aveau si siguranta la usa de la intrare si cand sa intre sotul mai sa il blocheze si pe el :).
Iar cu amandoi singura stiu cum e. Am venit si eu o data cu ei urland amandoi, nu ii puteam linisti nicicum, era la pranz, ambii obositi, impingeam la carucior mai tineam in brate si la ala mare...pana am ajuns in casa la etajul 3 ma gandeam ca imi dau sufletul :))

Miere te felicit si aici, sa va fie de bine si sa fiti la fel de fericiti ca pana acum!

Ai mei sunt mucosi in continuare, m-am saturat de tras cu aspiratorul, bine macar ca Marius sta. Bebe insa urla si se zbate. Sper sa il pot duce la gradinita de luni ca in fiecare zi ma intreaba. Ii zic ca nu putem ca e bolnav si nu il primeste cu muci si atunci ma pune sa ii trag si dupa ma intreaba daca il duc. N-am crezut ca traiesc sa o vad si pe asta dar clar e dornic de compania copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Selene pai lui Vlad nu-i merge cu mine, chit ca ne certam face cum spun eu, suna foarte urat dar asa l-am invatat de mic, i-am tot zis ca daca nu face ceva nu ii dau altceva, m-am tinut de cuvant mereu, a vazut ce rau e fara desene, fara joaca, fara jucarii, etc. Daca vedeam ca nu ii pasa ca il amenint ca ii iau jucariile de exemplu, ziceam ca ii iau desenele, sau dulciuri......TOT numai sa faca cum trebuie si uite asa s-a dat baiatul pe brazda, bineinteles ca mai calcam si ntramb ca doar nu e el perfect :::))))). MA streseaza ca vb mereu tare, nici cand doarme Irina nu il pot face sa vb in soapta, voi cum reusiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bebelusi ei nu cred ca sunt atenti la detalii din astea ca vorbesc prea tare, e atent pe moment, sau daca vede el ca doarme si o face din proprie initiativa. Pe mine mai tare ma streseaza tropaitul cand alearga prin casa pe hol pe parchet. Rasuna casa, banui ca la vecini se cutremura tavanul dar nu am gasit nici o solutie la asta asa ca incep sa ma obisnuiesc.

O felie dulce pentru o duminica plina de nori:
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/DeAleBucatariei#5741936915164116578

Mergi la inceput