Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere, tare motivul! Felicitari!
Raluca, sanatate Nadiei. Cam asa e cu gradinita, da' stii tu asta. Si Ilinca behaie cam uratel. Trebuie sa ajungem iar la dr.

Azi Ilinca e in excursie la ferma. Cu autocarul. Am niste emotiiiiiii... Si aici ploua. What's new?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Intru si eu pe fuga..

mai intai uram "Casa de piatra" proaspetei casatorite- sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de copii si nepoti.

Apoi Crisspy La cati mai multi ani impreuna!!!

Raluca multasanatate Nadiei.

Porumbita deocamdata am abandonat subiectul, ca e tare maraita fara suzeta, si nu ma simt in stare sa o scot acum.. Off tare greu..

Bee Alexia e fetita mare de acum, sigur nu va face pe ea. eu ii dau lui stefan la gradinita mai multe perechi de chilotei, si daca cumva are vreun accident au cu ce sa-l schimbe.
Cand ii duce undeva platiti, sau aceste activitati intra in costul gradinitei?

Ieri am avut serbare la gradinita, "Activitate artistica de primavara" si juniorul meu, a facut spectacol: el nu a stat pe scaunel langa colegii lui sa cante cantecele.. pai cum sa stea locului, a stat in mijloc, a dansat, a facut tumbe.. la un moment dat parintii se uitau la el, unii admirativ altii nu prea cat este de energic.. Educatoarea la o prezentare a spus ca "serbare fara animator nu se poate"
Oricum cand a trebuit sa spuna poezia a stat locului si a recitat frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Carmen, activitatile extracuriculare, de genul iesire la teatru, circ, echitatie, sau optionalele cum ar fi cursul de dans, karate sau engleza facuta cu profesor de la British Council, sunt platite separat. Insa, fiind vorba de grupuri, pretul biletelor este intotdeauna mai mic.

Si eu ii dau Alexiei mai multi chilotei la gradi pentru ca pot aparea si accidente.

Acum caut cursuri de inot, si pentru Ale si pentru mine

Va las cateva poze:
http://ro-ro.facebook.com/media/set/?set=a.276944482401992.62290.117836574979451&type=1

http://ro-ro.facebook.com/media/set/?set=a.273070459456061.61562.117836574979451&type=1

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee, foarte bine arata gradinita voastra si se vede ca Ale se distreaza bine.

Roxana, fi mai indulgenta cu baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bee daca gasesti ceva pentru Alexia sa-mi zici si mie, si eu sunt interesata de cursuri de inot pentru copii.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

haha, a trebuit sa o facem pt ca eu daca mi-am dat demisia am ramas fara asigurare medicala si singura varianta era sa ma marit:)))) ca sa ma poata puna pe asigurarea lui.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

eram precisaa
ca trebuie sa fie ceva gen
"...daca-i musai...cu placere!"

Sa va fie de bine si intr-un ceas bun!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

extragerea premiilor

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Carmen, deocamdata caut cluburi de inot. Azi merg sa vad Baby Spa si sambata merg la Poseidon. Saptamana trecuta am fost la un alt club, insa aveau niste preturi de lesinai...

Cei de la Baby Spa par ok, plus ca cer aviz epidemiologic si alte analize, atat pentru copil, cat si pentru parintele insotitor. Sa vedem preturile si conditiile, ca eu nu mai cred in reclama, pana nu vad.

Te tin la curent.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea, sunt..... nu pot insa sa ma schimb. cel putin nu acum.

Mergi la inceput

Rox, te inteleg. Sa vad si la noi cum va fi din toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

fetelor, s-a mai confruntat careva cu criza genitala la fetite bebeluse?am o prietena care a re o fetita de 11 luni cu problema asta si nu prea stie ce si cum, de la ce se face, etc.

Mergi la inceput