Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 10
andre_ea spune:
Porumbita, se poate, fii fara grija. Prinde bine un suport pentru copii mai mari din acela ce se ataseaza la caruciorul de bebe. Eu n-am avut, dar Tudor se suia pe una din barile la carut si asa ne deplasam pana in parc.
Crisspy, ma bucur ca Andra e bine.
V-am spus ca Ilinca s-a suit pe cal la ferma?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
crisspy spune:
Oau, curajoasa Ilinca , bravo ei.
Razvi al meu este fricos tare. Am fost in una din zile in parc si a vrut sa urce pe locuri din alea de joaca gonflabile. Eu nu am vrut ca erau super murdare, dar atat a insistat ca am zis, hai. Rezultatul: cand a simtit cum se misca alea sub el s-a speriat si a vrut afara imediat.
Sau la saltelutele alea de sarit: l-am pus acolo prima data si nu a vrut sa sara decat cu Adi de mana (Adi langa saltea). De atunci nu a mai cerut.
De mic a fost asa, daca nu s-a simtit comfortabil cu ceva nu a mai incercat - asa am patit si cu leaganul, nici acum nu-i place, spre deosebire de Andruska pe care am dat-o singura la 6 luni si tipa de placere
bpaula spune:
Bravo Ilinca!!
crisppy zici ca l-ai descris pe al meu, foarte rar a vrut in leagan si atunci doar putin, pe salteaua de sarit de la locul de joaca nu i-a placut deloc. Pe din ala gonflabil nu stiu, topoganul din parc e ok si ala mare..dar pentru gonflabil as zis mai degraba nu.
Eu am fost la medic cu cel mic, bilatul de 6 luni e ok 7.6 kg (numai bun) si 70 cm, 2 dinti, nu ne place pe burta..a descoperit cum sa se intoarca pe burta de pe spate dar nu ii place sa stea, asa ca in secunda 2 se invarte inapoi pe spate. E un frumos si un dulce (cra cra) si un lenes in comparatie cu fratele lui la varsta asta. Ii place sa stea numai cu picioarele in sus, le duce pana la gura de multe saptamani dar rar le baga in gura. Ei Marius nu facea asa. Are si invartecus in fata la par ca doar trebuia sa ia ceva si de la mine, desi as fi preferat ca asta sa nu o ia.
Acum doarme sforaind ca nascul e putin infundat.
Gata cu lauda, inapoi la treburi ca trebuie sa fac niste prajituri pentru un targ caritabil, ca tot nu imi vad capul de treburi si am gramezi de rufe de spalat si calcat.
crisspy spune:
Paula cu topoganul nu avem probleme , cu alea miscarete are el ce are.
Felicitari pentru grasunel , dar e si lungan. Mandra mea are la 8 luni jumate 6,7kg si 69cm.
Spor la treaba!
bpaula spune:
Mandra ta e mandra...al meu trebuie sa fie puternic sa poata apara mandrele de golani :))
miereamara spune:
Porumbita, sigur ca poti iesi cu amandoi afara. Mie imi este mai usor cu Nadia in sling/wrap, imi lasa mainile libere pt Aidan. Cand mergem in parc la nisip iau si caruciorul ca sa pot sa ma joc cu Aidan. am fost cu ei si la piscina. Conditia esentiala zic eu e ca cel mare sa asculte:)
eu i-am dus ieri la muzeu:)), ceramica, portelanuri scumpe, hehe, am stat cu ochii pe aidan dar s-a comportat ireprosabil
lisssa_ana spune:
Hai sa te incurajez si eu:). Eu cand merg undeva , merg cu amandoi, oriunde, inclusiv la munca, la banca, la cumparaturi, afara, in vizita, la plimbare, in parc, la padure. si da, se poate fara probleme, cum spuneau si fetele, daca copilul cel mai e ascultator nu va fi nici o problema. Ana a vut o perioada in care nu asculta cand mergea cu bicicleta, asta a fost anul treuct, acum nu am nici o problema. Iesim ore cu bicicleta fara incidente mari. Cat e mic bb 2 e usor, cand incep sa umble si sa nu mai stea e alta mancare de peste. acum mi se pare mai greu cu Filip care vrea sa umble peste tot, dar tot frumos e:)
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
lisssa_ana spune:
La multi ani ALINUK!!!! Sa ne traiesti o mie de ani!!!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)