Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
alinuk la multiiiiiiii ani
sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti
carmen la multi ani pt elena
sa traiasca cu numele
si sa fie sanatoasa
cami_antonia spune:
crisspy unde ati facut echo de cord?
as face si eu lui petra
da nu stiu daca ar sta
cum a fost cu andra?
ca si mie mi se pare ca respira cam repede
alinuk spune:
fetelor daca vreti sa ne distram de 1 iunie
inscrieti-va si printati-va invitatia la eveniment
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172598
(sunt locuri limitate )
am zis sa va anunt in timp util
pup
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata fetele,
Alinuk multumim de invitatie, sigur vom fi prezenti de data aceasta si cu domnisoara.
Cami multumesc pentru urari! Ce fac fetele?
crisspy spune:
'Neata,
Anna a fost super la Vatra Dornei, dupa noi a fost si Irina. E frumos ca au loc de joaca, piscina...insa e departe rau. Dar ma rog, voi mergeti pana in Grecia ce mai e pana la Vatra Dornei . Uite aici a mai fost Irina de cateva ori si le-a placut mult.
Cami echo de cord am facut la Regina Maria in Dorobanti la Dr. Doru Dumbrava. A fost OK, la inceput a plans ca nu stia ce se intampla (noi veneam si dupa echo abdominala la Stamate la care a plans tot timpul) insa dl dr a vorbit calm cu ea, nu s-a repezit la echo cum a facut Stamate si s-a linistit.
Sunt un pic suparata ca Andruska a varsat ieri de 2 ori mancarea, aseara a fost cel mai rau dupa piureul de fructe, se innecase si se facuse vanata la fata. Am zis ca mor cu ea in brate . Plus ca e foarte maraita si doarme tare prost si nu stiu de la ce. Or fi si dintii, insa ea nu s-a manifestat asa pana acum si are 4 dintisori. Disera incerc niste fiole homeopate pt dintisori, Camilia, le-am luat din Franta ca la noi nu se gasesc sa vedem daca reuseste macar sa se odihneasca noaptea.
fetele, o zi usoara
anna-mama spune:
Criss, imi pare rau de Andra, cred ca te-ai speriat tare. o fi tot de la reflux? Da, stiu unde a fost Irina, frumos tare si acolo...vedem, inca nu stim nici cand mergem sigur, asteptam sa ne intoaercem din Grecia si apoi stabilim sigur ce mai facem. Sper ca Eva sa fie la fel de plimbareata ca restul familiei si sa nu ne creeze problemute la drum.
Cami, multumesc, stiu ca e cald, dar noi mergem de 4 ani in acelasi loc, anul trecut am fost fix in aceiasi perioada si a fost tare bine, pt ca pe plaja sunt copaci si e si umbra multa. Mergem in Vourvourou, aici: http://www.visitsithonia.gr/psarogiannis-vourvourou/
crisspy spune:
Mda nici eu nu mai stiu de la ce...a mers bine o saptamana, credeam ca s-a reglat cu marirea cantitatii de motilium, insa a inceput iar.
Pe 2 iunie abia mergem la gastroenterolog. Aveam programare sambata asta insa a trebuit sa aman ca avem motul baietelului cumnatei...sincer nu am nici un chef, dar asta e.
Cat v-a costat vacanta in Grecia? O sa si gatesti acolo sau cum faceti cu mancarea? Te intreb ca poate la anul mergem impreuna asta daca nu va saturati voi de Grecia pana atunci
Porumbita spune:
annadar cu problemele care sunt acum in grecia nu va faceti griji?
intreb ca fratemiu cu familia ar vrea sa mearga insa cumnata are mari dubii decant cu situatia politica si zvonurile ca iese Grecia din UE
crisspy sper sa nu fie totusi de la reflux...
cami am decis ca sanatosi sa fim si sa fie bani... ca ne descurcam si in 4 in vacante...
carmen v-ati decis cum faceti cu gresa pt elena?
miere e o dulceata cea mica; si tu arati ff bine!
alinukvenim si noi pe 1 iunie!