Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, ne-am distrat tare bine in ultimele doua saptamani, a fost si vreme tare frumoasa. acum ne omoara cu ploaia.
Criss, hai mai. ii scoti pampersii deodata. cumperi 20 de perechi de chiloti. si gata. punem pariu ca mai mult de o saptamana nu dureaza tarasenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crisppy anul trecut cand grupa lui R de la gradinita a renutat la pampers educatoarele ne au zis ca in maxim o sapt/doua se regleaza treaba, timp in care sa avem pregatite 8-10 schimburi pe zi si sa fim si noi consecventi in wk (bine la noi nu a fost cazul de atatea schimburi, in cateva zile era totul ok, la somn acasa i am mai pus o perioada ca aveam eu pasarelele mele cu vacantele si paturile de hotel insa toata grupa a scapat de pampers in per aia)

la gradinita nu ii pun pe olite dupa 2 ani ci direct la wc (sunt unele mai mici, stii cum sunt la gradinita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si la Eva a functionat la toaleta. adica olita a folosit-o putin, mult mai putin decat Patrick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Rox, frumosi tare copiii astia ai tai de drag ma uit la pozele cu ei, sunt dulci, scumpi, strengari...super!
Criss, si mie mi se face rau cand ma gandesc la banii pe pasapoarte, dar sa fie copiii sanatosi ca sa le foloseasca! Eu nu cred ca are Andra vreo problema la mana si picior, ar fi vazut-o cand ai dus-o la neurolog. Unde mergeti pana la urma in concediu (ca-s batrana si am uitat )

Mergi la inceput

Carmen, tu cand reincepi serviciul? parca la Stefan ai inceput mai repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Criss, si mie mi se face rau cand ma gandesc la banii pe pasapoarte, dar sa fie copiii sanatosi ca sa le foloseasca! Eu nu cred ca are Andra vreo problema la mana si picior, ar fi vazut-o cand ai dus-o la neurolog. Unde mergeti pana la urma in concediu (ca-s batrana si am uitat )

Mergem in Bulgaria la Duni - Hotel Pelican. Mergem cu niste prieteni care au un copil de 1 an si jumatate si care au fost de 2 ori acolo (singuri) si le-a placut. Sper sa fie bine .

Mergi la inceput

Frumos, Criss, nu am fost niciodata la Bulgari, dar am auzit multe lucruri de bine! In ce perioada mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

27 iulie - 2 august

Voi plecati in iunie in Grecia, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

27 iulie - 2 august

Voi plecati in iunie in Grecia, nu?

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

Da, 23 iunie - 3 iulie. Si am mai vrea o saptamana in Romania, ma gandeam ca mi-a placut peniunea aia la care ati fost voi la Vatra Dornei sau ceva in stilul aleia ca mi-a placut mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

ne-ati uitat?
porumbita sa stii ca noi am fost ieri in concediu de 1 zi la nisipuri
in bulgaria
si m-am descurcat cu fetele multtttttttt mai bine decat credeam
a fost greut drumul
caci lui petra nu-i place deloc
si le apucase foamea
da in rest a fost superbbbbbbbbb
au dormit afara
una pe picioare la mine pe o bancheta la restaurant
si una in carut
am zis ca mai cumpar un carut mic si pt antonia neaparat pt serile cand e obosita
si ne-am jucat la locurile lor de joaca
a fost nebunieeeee
eu cred ca in cazul tau lucrurile vor fi multttttt mai usoare ca bebe e mare deja
intelege absolut tot
ma rog cat e de varsta lor
da e altfel decat acu 1 an si putin cand am nascut-o eu pe petra si antonia nici nu vorbea
asa ca ai incredere in tine doamna

Mergi la inceput