Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Andreea, ai zis ceva de poze cu frumosii tai? |
N-am reusit nici azi sa aduc poze. Mai bine nu mai promit, ca nu reusesc niciodata sa ma tin de cuvant.
Paula, imi aduc aminte cum era la inceput cu 2 copii mici.
Anna, si povestile tale despre mers in parc cu 2 copii imi evoca amintiri.
Aveti grija de voi, mai cereti si ajutor, si odihniti-va.
Miere, wow, ce program aveti! Felicitari! Si felicitari si micutei precoce, am vazut-o umbland la Ipad :))).
Ilinca a primit de la "iepure" o bicicleta cu roti ajutatoare. Acum, bineinteles vrea si trotineta. I-am comandat-o pe Amazon, tre' sa vina zilele astea. Ma mai gandesc daca sa i-o dau de 1 iunie sau i-o dau acum. Aici sunt asa putine zile insorite, ca tre' sa profitam la maxim de ele.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
miereamara spune:
Da mai, eu eram ingrijorata pt ca ea pana acum doua zile nici nu se rostogolea, statea numai pe spate. Ei bine de doua zile se rostogoleste intr-una si ieri a stat in picioare singurica, sprijinita de masa ca sa ajunga la ipad (e bataie pe el si pe telefonul meu, se trag de maneca care sa ajunga la el primul:D). Asa ca m-am linistit.
Are 7.3 kg si 67 de kg la 6 luni. In ultimele 2 luni a luat doar jumatate de kg, de fapt chiar mai putin. Doctorul a zis ca arata f bine si ca e ok avand in vedere ca e alaptata exclusiv. Nu ii plac deloc solidele, doar avocado mai gusta. In rest ma dau peste cap sa ii gatesc tot felul de combinatii si mi le scuipa in freza pe toate:))). am incercat si borcanelele de gura lui barbate-miu, ca cica poate ii plac alea, nuuuu. Cerealele sunt cah si ele.
anna-mama spune:
Azi a facut Eva 5 luni, am fetita mare :) Are 70 cm lungime si 7700 g, sta din ce in ce mai bine in fundulet, ii place sa fie tinuta in picioare, vorbeste toata ziua pe limba ei, isi roade unghiile de la picioare, in schimb e o lenesa, nu se intoarce pe burta, sta pe spate si vorbeste si-si mananca picioarele :))) Vladut o iubeste tare, nu am nicio problema de gelozie cu el, de agresivitate fata de ea...si cand o iubeste o atinge cu delicatete cu cate un degetel si o pupa pe frunte
Miere, felicitari pt Nadiuta, e fetita mare! Am vazut pozele pe FB
Criss, ce sa facem, suntem bine, obisnuit.. si eu trebuie neaparat sa ajung cu ei sa le fac pasapoarte, Vladut il mai are valabil pana in august, o fi in regula daca nu i-l schimb? Ma bucur ca e sanatos Razvi si ca se simte ca sta acasa!
Porumbita spune:
anna e cam riscant
vezi care sunt regulile in UE cu valabilitatea pass ului sa nu aveti surprize;
anna-mama spune:
Porumbita, multumesc, cred ca o sa-i fac oricum daca tot ma duc cu unul din ei, ca sa nu mai stau in fiecare an sa fac pasapoarte..
Carmen_Marieta spune:
Anna ce fetita mare ai! Sa va traiasca! Doamne ce trece timpul, parca mai ieri nasteai...
Miere si Irina e dulce foc, am vazut si pozele pe FB. Cred ca o sa-si revina cu greutatea mai ales ca stai acasa, cu ea.
Andreea daca ai sti cat visez la o zi de "odihna".. probabil cand vor avea copii 18 ani!
crisspy spune:
'Neata,
Andreea noi te asteptam cu pozele, nu e problema .
Miere bafta la diversificare, ti-am mai zis eu ca your boobs isi fac treaba mult prea bine, stie ea Nadia ce e bun . De greutate eu nu zic nimic ca noi suntem la categoria fulgulet, dar mie mi se pare ok.
Anna ma bucur ca sunteti bine si pt Eva grasunica. Eu zic sa-i faci si lui Vladut pasaport daca tot te duci cu Eva pt ca stiu ca trebuie sa fie valabil inca 3-6 luni de la calatorie. O sa ne coste in jur de 6 milioane amandoua pasapoartele
Am fost azi si am depus cererea oficiala de inscriere la gradi si cu ocazia asta am vazut si eu gradinita. Arata super bine pt o gradi de stat, au sali mari spre deosebire de cea particulara la care a fost unde salile erau micute. Sa speram ca o sa se adapteze repede acolo si mai tare sa speram ca scapam de pampers - nu vrea sa zica deloc cand face, il mai vanam noi si il punem pe olita . Mai avem de lucrat la capitolul asta ceva.
Ma ingrijoreaza un pic Andruska ca nu deschide complet palma dreapta. Cand face bravo da cu palma stanga peste pumnul drept fara sa desfaca degetelele, insa poate sa apuce jucariile cu mana dreapta fara probleme. Plus cand merge sustinuta de noi, piciorul drept nu il indoaie.
Zilele astea e mai maraita, cred ca e si ea ca Razvi meteo-dependenta, nu vrea nici in brate nici pe jos...cei drept ieri a iesit al4lea dintisor si cred ca ne mai ies inca 2 sus cat de curand.
fetele, o zi usoara tuturor
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multe luni fericite Evei si Andrei si Nadiei.. junioarele noastre si bineinteles domnisorului Bogdan. pe Elena o trec deja la capitolul "domnisoare"
Miere, imi pare tare bine ca sunteti ok.
Criss, cat il alergati acum, cu atat va scapa usor. odata si gata, nu e mare scofala. sa zica si Ledi, ca si ea era suparata din cauza asta.. si a trecut
Andre_ea, las ca vii tu cu pozele alea
intre timp vi-i mai arat pe caprii astia doi
asteptam deja vacanta.....
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Criss, cat il alergati acum, cu atat va scapa usor. odata si gata, nu e mare scofala. sa zica si Ledi, ca si ea era suparata din cauza asta.. si a trecut intre timp vi-i mai arat pe caprii astia doi |
Dap, stiu teorie practica ma/ne omoara, trebuie sa rup pisica in 2 odata si odata
Frumosi foc "caprii" tai si va distrati nu gluma. Scoala cum merge?