Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula imi pare rau ca sunteti bolnaviori!Sanatate multa!
Si noi va calcam pe urme, Nadia e mucoasa, probabil a luat ceva in ultima zi de cresa:((

Aidan mai are doar o vanataie in frumte. Suntem la program de voie, acum merge luni, miercuri si vineri la gradi de pe la 10 la 4-5. Martea si joia facem tot felul de activitati funny, ii duc la muzeu, la farmer's market, la piscina, in campus.As vrea sa-l duc la cursuri de inot dar nu se poate cu tuburile lui. In piscina are grija sa nu se ude la cap. Cred ca o sa-l duc la ceva sport, poate fotbal.

Sambata si duminica avem program in familie, dar obligatoriu include ceva activitate speciala/eveniment/festival/plaja. Se vede diferenta in comportamentul lui, ma inteleg muuult mai bine cu el, nu mai este nervos/obosit.

Nadia si ea e mult mai bine, noaptea nu se ma trezeste non-stop cum facea cand mergeam la servici - sugea toata noaptea ca sa recupereze foamea de peste zi, s-a ingrasat, are niste pulpite.....Maine avem control de 6 luni, inca nu stiu daca ii fac vaccin cu mucii pe care ii are acum.

Primul ei cuvant este ...Aidan:))) il striga toata ziua si se uita la usa cand nu e in camera. Se iubesc si se dragalesc toata ziua, ea numai cu ochii dupa el, el o pupa din cap pana in picioare, mi-e asa de drag de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bpaula sper sa treaca si semnul de la frunte!

selene nasol cu cazatura;

bravo miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, ce frumos program aveti Si m-a impresionat tare primul cuvant al Nadiei Bravo! Sanatate multa!

Porumbita, ma bucur ca bebe e bine!

Criss, ma bcur ca au fost bine copiii in plimbare, si Eva s-a mai obisnuit cu mancatul pe drum, noi in wkd-uri suntem plecati toata ziua de acasa, ne facem antrenamentul pt plecatul in Grecia :)))

Paula, sanatate multa, pup frumosii tai!

Andreea, ai zis ceva de poze cu frumosii tai?

Selene, felicitari pt masuratorile Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

voi ce luati licuricilor de 1 iunie? si cum intentionati sa petreceti cu ei?
ma gandesc ca e primul an cand sunt cu adevarat constienti ca e ziua copiilor (sau mie cel putin asa mi se pare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Miere super program aveti si imi place tare cum se iubesc ei amandoi. Sper si eu ca intr-o buna zi sa se joace si ai mei asa (Razvi e inca gelos un pic pe Andruska). Felicitari pt Nadia, am vazut poze pe FB cu ea in picioare , super tare!

Anna da, s-a mai obisnuit si ea cu deplasarile. Insa normal ca ne-am intors tusind de la vremea asta nasoala, insa numai Andra, nu si Razvi. El stranuta putin, se vede treaba ca singulair-ul si aller care isi fac treaba, plus faptul ca mananca foarte bine l-au facut mai rezistent. Voi ce mai faceti?

Selene si Razvi a luat tot aproape 1kg de cand sta acasa de 2 luni, a ajuns la 16,7kg...cu 10kg mai mult ca Andruska.

Porumbita nu stiu exact daca Razvi isi da seama ca e ziua copiilor, lui ii place zilnic sa i se dea cate un cadou . Plus ca avem niste dificultati financiare si trebuie sa ne si pregatim pt vacanta - trebuie sa le fac pasapoarte la amandoi si costa o gramada .

fetele, o zi usoara sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Noi avem un grup de mamici pe facebook si organizam o petrecere pentru copii in scop umanitar de 1 Iunie, distram si copiii si facem si fapte bune

Fiu-meo e legat ombilical de noi, nu stiu cum as putea sa il duc la vre-un sport ceva, ca nu ar sta fara noi

Cu bolile suntem mai bine, e de o luna si o saptamana la gradi si nu a mai racit DELOC, nu imi vine sa cred.

Irina e ragusita de la pasti, am fost la medic si cica nu are nimic, si posibil sa fie tot de la reflux si raguseala asta :((, sper sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La noi sunt tot mai multi muci si tusesc amandoi care mai de care, azi noapte am facut naveta intre camere la amandoi. M-am saturat de stat cu ei in casa.

De 1 iunie Marius are prima serbare la gradinita, ar mai fi un eveniment la mine la servici daca o sa reusim sa ajungem, este unul si in oras..dar depinde la ce ora e serbarea. In plus am propus mamicilor cu care stam in parc sa facem un fel de picnic party, eu sa fac un tort, sa avem suc si voie buna. Cadouri am comandat de pe amazon un set cu chuggington la Marius si un cuib pentru bebe dar nu se stie daca ajung la timp, sunt sanse mari sa nu.

Miere imi place programul vostru divers.
Pasapoarte trebuie sa le facem si noi dar cred ca luna viitoare ca asta nu mai avem bani de ele. Daca il retrag pe Marius o luna de la gradinita ma gandeam sa ma duc cu amandoi la parintii mei, dar sa vedem cum ne putem organiza cu logistica. Oricum e clar ca am nevoie de odihna ca am dat intr-un pui de depresie si nu ma pot redresa, mananc in nestire, nu mai incap in haine...desi motive grave nu am pentru asta, cred ca oboseala e de vina. Noaptea nu prea dorm, ziua deloc si se simte, eram muuult mai odihnita in perioada de dupa nastere cand macar Marius dormea ok si mai prindeam si ziua cate un somn.

Acum astept sa vedem daca avem azi loc la doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cum am avut de munca luna trecuta si luna asta, i-am luat o tricicleta nici simpla, nici complicata, dar solida. Nu cu maner de impins, sa invete sa pedaleze. Ta-su a strambat din nas, a zis ca trebuia direct bicicleta, da' na, ei ii place trici asta si oricum nu stia pedala, nu stia coordona pedalatul cu ghidonarea si cu uitatul in fatza, nu la picioare.

Asa ca o sa-si daca rodajul pe tricicleta asta, cica e pana la 20 de kg ale copilului.

A costat 89 de lei, are roti mari, cum imi place mie.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Paula, te rupe pasaportul la buzunar, la cat de scump e acum, aproape 300 de lei...

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Selene stiu cat costa si cum is 2 copii am tot amanat dar degeaba aman ca nici lunile viitoare nu sunt mai bune financiar asa ca trebuie sa o facem ca acusi vine august peste noi si vrem sa plecam in concediu cu ei.

Mergi la inceput