Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Naty, ma gandesc la Nadiuta sa-i revina veselia si sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sarbatoritilor de astazi!

Roxana, poze, am uitat sa le iau astazi, poate maine. Ieri am pus pentru prima oara maneca scurta la copii. Dar oricum ne-a prins furtuna in parc.

Naty, imi pare rau ca Nadia se acomodeaza asa greu la gradi. Sper sa treceti repede peste etapa asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!!!

Ai mei iar sunt raciti...pot sa zic ca m-am saturat de gradinita? 3 zile merge si o saptamana sta acasa, tratamente la amandoi..pfuuuu. In iunie ma gandesc sa il tin acasa si sa il trimit la ai mei 2 saptamani. Macar mai facem o pauza la pastile.

Naty sper sa gasiti calea cea mai buna de rezolvare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ziua buna,

saratoritilor de azi

Alinuk scuzati intarzierea, am avut 3 zile fara acces la net.

Naty imi pare rau ca nu ii mai place Nadiei la gradi. Astazi ati fost?

Miere imi pare rau de cazatura lui Aidan, sper ca sunteti mai bine azi.

Paula sanatate multa copiilor. Tocmai din cauza asta l-am retras si eu pe Razvi de la gradi. Nu numai ca ma saturasem sa-l vad pe el bolnav, dar o mai imbolnavea si pe Andruska.

Noi suntem OK, in week-end am fost plecati, am tinut-o tot in vizite cu tot calabalacul dupa noi, foarte obositor a fost: 3 zile, 3 locatii diferite. Saptamana asta trebuie sa ducem dosarul complet pentru inscrierea lui Razvi la gradinita de stat (a fost acceptat). Numai ca daca-l intreb daca mergem la gradi zice ca nu vrea. O sa avem show in septembrie.

O zi usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Sarbatoritilor de astazi!

bpaula imi pare rau ca iar sunt raciti; peste vara totusi scade si nr copiilor la gradinita si nr de raceli

crysspi pe unde ati fost?

acum am venit si noi de la ecografie si e totul ok;

e cu o sapt mai mare (la 30 de sapt are dim de 31, 1660 greutate)

am avut dreptate si sapt trecuta s a intors cu capul in jos si a coborat burta vizibil dar copul e ok, lichidul, placenta, nu e totusi prea jos sa ridice probleme)
azi pana si tensiunea a fost ok (eu am tot avut o f mica 8/5, azi era 11/6)

ramane sa ma obisnuiesc cu comentariile celor din jur ca nasc intr o sapt doua (pana si asistenta care mi-a luat tensiunea mi-a zis ca mai am un pic si nasc; cand i am zis ca mai sunt 10 sapt a facut ochi mari si faza cu ptiu sa nu va deochi; dar sunt gemeni, nu? noroc ca eram dupa control si m-a pufnit rasul asa ca i-am zis ca e doar un bb mai bine facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita ma bucur ca bebe mic e Ok

Am fost acasa la Rosiori, am facut pomana de 1 an pt tati, insa nu am facut-o acasa la noi ci la matusa mea. Vineri am stat la mami acasa (unde nu prea mai sunt de nici unele daca nu mai e nimeni acolo), sambata la matusa si duminica la socrii...m-am saturat de carat diverse dupa mine (mancare pt Andra, incalzitor, lapte, schimburi pt amandoi...)

Am facut repetitie pt concediu . Copiii s-au simtit bine, au mancat, s-au jucat, eu am cazut lata aseara cand am ajuns.

Mergi la inceput

Porumbita ma bucur ca bebe e bine.

Cat despre gradinita ma indoiesc ca o sa scada numarul de copii peste vara deoarece e privata si mai toti parintii cred ca lucreaza peste vara. Sper doar sa scada numarul de raceli. Am sunat astazi sa anunt ca nu merge, au zis ca nu au copii bolnavi acum, ca au mai fost. Poate se termina si cu astea. Oricum saptamana asta nu cred ca mai ajunge al meu, sper macar saptamana viitoare ca pe 1 iunie au serbare si nu as vrea sa lipseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bpaula pai R tot la gradinita privata e si am obs ca pe vara sunt mai putini pt ca:
- unii ii duc pe la bunici (dc au) la tara
- sunt multe concedii

robert la petrecerea de sambata si a spart barbia
eu fost baloane mari si le spargeau cu drag; si am vazut ca vrea sa se arunce cu burta pe unu, l-am oprit dar nu am avut timp sa ii explic de ce nu e ok asa ca bubulina nasilor de 10 luni era sa vina in nas cu un premergator asa ca m-am repezit sa o prind si el tocmai atunci a mai facut un polnjon
si e rupta pielea sub barbie, a curs ceva sange..
sper sa nu ramana semn (desi e cumva dedesubt, nu s-ar vedea)

Mergi la inceput

Porumbita o sa treaca..a avut si al meu toata fata jupuita de la o cazatura si a trecut, acum astept semnul de la frunte sa treaca.

Irina, Aidan cum mai e cu cucuiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, sa stii ca si domnu' tati s-a gandit ca fii-sa e maimutza, asa ca a suit-o intr-un copac, cu gandul ca se tine de trunchi. Ea s-a lasat sa alunece si si-a julit burta...

In alta ordine de idei, am simtit eu ca e si mai grea decat stiam. Asa ca azi, prin oras, am intrat in doua farmacii si am cantarit-o pe aparat de-ala cu afisaj digital, de iti arata greutatea si inaltimea. Era imbracata cu o rochita si niste sandale usoare.

Rezultate:

17,200 - 17,300 kg (a luat 1 kg! in 2 luni)
1 m inaltime

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput