Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz deci ce bem Alinuko? |
eu zic ca virtualul asta are si el avantajele lui
bea fiecare dupa propria preferinta
multumesc tuturor pentru gandurile frumoase
sunt coplesita
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
miereamara spune:
La multi ani Alinuk!!!!Eu vreau o bere:)
Rox, da, de azi stau acasa si ce bine este. Ieri a fost ultima zi dar a fost de fapt juma de zi pt ca m-au sunat de la gradi,Aidan a cazut cu capul de o masa si avea ditamai oul in frunte, OMG, m-am speriat cand l-am vazut, un guguloi drept in mijlocul fruntii. L-am pazit pana seara. Acum i s-a mai retras.
Nati, nu stiu ce sa zic de Nadia. daca e asa de rau poate are nevoie de mai mult timp. Chiar nu stiu.
si Aidan a inceput sa faca figuri, mai ales acum cand il duc doar trei zile pe saptamana, daca ar fi dupa el ar sta acasa sa vada mickey mouse toata ziua:))
DarkBendis spune:
Alinuk, LA MULTI ANI!!!
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita selene nu e obligatoriu sa repete povestea dariei si la nadia |
Nu e, dar nu-mi place deloc cum suna "nu mai mananca, nu se mai joaca, nu mai canta". E ca un... nor deasupra copilului.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Porumbita spune:
miere nadia e la prg scurt
robert a facut minunea asta de cucui anul trecut in turcia cu mine si taicasu langa el;si-a dat drumul dintr-un leagan (noroc ca era din ala jos si era incojurat de un fel de iarba sintetica) am fost la doc de acolo si cu greu ne-am lasat convinsi ca nu cazul de spital; l-a dat cu o crema, nu mai stiu ce, si de a doua zi l-am dat cu crema de arnica (nu gel) in cateva zile nu se mai cunostea nimic....
bine,la el crema de arnica face minuni pt orice fel de vanataie, cucui
naty
ce am obs noi, la inceput cand il duceam doar 2-3 zile pe sapt a fost naspa; cand am inceput sa il lasam zilnic la prg scurt s-au vazut imbunatatiri ca in 2 sapt l-am lasat la prg lung (la 12 si ceva eu alergam disperata sa nu intazii peste masa de pranz si il gaseam in pat la vreun copil... nu au fost probleme cu somnul dupa asta
apoi, la inceput educatoarele practic nu il lasau din brate, ca era marait; insa cand am discutat si am decis sa il lase si sa vina copii mai mare care sa il bage in seama a fost mult mai bine
a mai avut apoi etape , la cateva luni diferenta care l au tinut cateva zile in general
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
haideti la o un si o felie de ce vreti voi...
pentru Elena vineri am facut niste biscuiti cu lamaie care au avut un succes fantastic.. iar acum am in cuptor niste prajituri "puseuri", care arata demential
Nu am facut party, aseara au venit bunicii pe la noi.
flowerbee spune:
Naty, in ceea ce priveste gradinita, adaptarea copilului si implicarea parintelui in aceasta etapa dificila, pe mine m-a ajutat foarte mult cartea Ingrijirea sugarului si copilului de Dr. Spock. Sfaturile de acolo mi-au fost utile si m-au ajutat sa trec peste faza a 2-a, respectiv momentul in care, dupa cateva zile ok de gradi, copilul incepe sa refuze sa mearga la gradi.
La multi ani celor care isi aniverseaza onomastica astazi (atat mamici si tatici, cat si licurici!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!