Licurici de ianuarie-februarie 2009 (166)
Raspunsuri - Pagina 18

anna-mama spune:
Porumbita, nu stiu de ce sa-mi fac griji? Anul trecut cand am fost erau revoltele in Atena, dar in statiunea in care mergem e liniste si pace. Nu ma ingrijorez deloc.
Criss, nu am platit nimic, mergem in acelasi loc de 4 ani si deja ne cunoastem cu patronii, am facut rezervarile, dar nu am platit avans pt ca au incredere in noi. Asa ca o sa platim acolo, 40-45 euro camera. Mancare o sa mancam la restaurant la pranz, plus ca eu pt copii o sa gatesc in camera ca si anul trecut, micul dejun si uneori cina le luam tot in camera si noi (racituri de-acasa), bauturile pe plaja le aveam tot de-acasa, asa ca ne-a costat putin tot sejurul, pana in 800 euro.

Porumbita spune:
hai ca dau linkul pus de tine si la fratelo...
voi mergeti cu masina, nu? cat timp ia?

crisspy spune:
Suna bine de tot. Noi am platit pt vacanta din Bulgaria la all inclusive 900 euro cu early booking tot un apartament.
Inca nu stiu ce sa fac cu mancarea Andrei. Cred ca o sa o incerc de pe la sfarsitul lui iunie / inceputul lui iulie cu borcanase cu mancare. Lui Razvi nu i-au placut (nu le-am incercat decat pe cele de la Nestle care au fost o mare porcarie), sper sa o nimeresc pe ea . Ma documentez sa vad ce marca incercam.

anna-mama spune:
Da, cu masina mergem, ca 10 ore sunt. De obicei plecam noaptea ca pana in pranz sa fim acolo, iar copiii sa mai doarma pe drum.
Criss, nici lui Vladut nu i-au placut borcanasele, de asta o sa le gatesc eu. Sper ca Eva sa fie mancacioasa :)) Am auzit ca lumea cumpara borcanele de la DM, Baby Love...

Porumbita spune:
crisspy noi am folosit in concedii doar borcanele pana pe la un an si si apoi combinat borcanele + mancare
am folosit hip, baby love, dm nestele etc

Naty spune:
Eu am fost cu Nadia in spital de sambata pana ieri.
Vineri la pranz a inceput sa faca febra, zicea ca o doare capul rau, era molesita; am chemat dr. de familie, care a spus ca are probabil on infectie (ea facuse episoade de febra cu cateva zile inainte dar am crezut ca i-a trecut) si a spus sa ii dam Zynat. Vineri seara a inceput sa faca febra mare (39,5-40), frisoane tare urate, de abia ii scadea cateva grade cu novicalmin si impachetari. Asa a tinut-o pana dimineata cand i-a scazut la 38; apoi, pe la 12, a facut iar frisoane urate, febra 40 si am hotarat sa mergem la spital. Am zis sa asteptam sa-i scada intai febra un pic, dar dupa 1 ora, un novocalmin si impachetari nu scazuse de loc, asa ca am chemat salvarea. Care ... a venit dupa 30 minute, cand Nadia avea tot 40. Doctorul a zis ca parca aude ceva la plamani si crede ca ar trebui sa mergem la spital. Am inistat sa ne duca la Grigore Alexandrescu dar a zis ca nu poate fiindca ne-a luat din sectorul 5, asa ca ne-a dus (fara girofar, caci nu era urgenta) la Budimex. Am fost inregistrate si rugate sa asteptam. Pe holul de la intrare, unde erau cel putin 25 de copii in asteptare. Dupa 45 de minute a intrebat sotul cat mai dureaza si ni s-a spus "cateva ore, mai aveti multi copii in fata iar acum nu luam nici unul ca avem doi in resuscitare". Ah, intre timp luasera totusi un copil, un tigan de vreo 10 anisori, al carui tata venise zbierand ca el nu asteapta, a imbrancit paznicul si a intrat in camera de garda.
Asa ca am decis sa luam fata si sa mergem la Medlife, unde a consultat-o imediat un doctor, i-a luat analize, care au iesit in 15 minute (leucocite 21.000 ... si toate celelalte date peste cap) si ne-a internat. Desi sub antibiotic injectabil a facut febra mare pana luni seara, iar ieri ne-au externat. Acum e cu branula la mana si face doua antibiotice, pana maine seara cand incepem sa ii dam pe gura.
Am numai cuvinte de lauda pentru spitalul de pediatrie Medlife. Revin mai tarziu cu impresii

crisspy spune:
Of Naty imi pare rau, sper sa se insanatoseasca repede Nadia si sa scapati de blestemata de infectie.

Carmen_Marieta spune:
Raluca multa sanatate Nadiei! imi pare rau ca ai pierdut timpul la Budimex.. in conditiile in care Nadia era cu febra.
Felicitari celor de la Medlife.
Porumbita ambii copii vor merge la gradi particulara.. sa vedem cum ne vom descurca cu banii..