Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Neata
Eu nu pot sa-i distrag atentia lui Raul cand are crizele lui de personalitate. Nu merge cu nimic. Daca vrea ceva, pai numai acolo ii sta mintea. E f frumos cum spune Vali, sunt total de acord ca tb sa-si verse frustarea, dar mie mi-e ca vom depasi linia aia firava si vom trece in extrem si voi avea un copil f rasfatat care nu va intelege de vb buna. Si mai e o chestie, daca il las sa se desfasoare in pofta, nu se mai poate potoli singur. Am patit o data. Se arunca pe jos afara, ca nu am vrut sa-i dau cheile la masina. L-am lasat sa stearga trotuarul cam 5 minute, l-am luat in brate, l-am dus in casa si l-am pus in patut, unde a mai urlat 5 minute, cu vaiete, oftat, etc. Vedeam ca nu mai are motive, dar nu s-a putut opri. A tb sa-l iau in brate, sa-i dau apa si asa s-a terminat circul.
Eu nu cred ca Raul are bronsiolita. Are ceva in gat, clar, dar aerosolii nu ii amelioreaza haraitul. Inainte, in a2 a zi de aerosoli, totul era vindecat. Acum nu. Tuseste si haraie. No, cum sa ma duc la dr sa-i spun ca eu nu cred ca diagnosticul nu e bun.... Oricum maine mergem la control, si voi incerca sa o iau pe ocolite pe d-na dr...
Raul nu sta la tuns. La foarfeca nici nu indraznesc sa ma gandesc
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
crissteo spune:
Aelita, multumesc si eu pentru ce ne-ai impartasit!
Rody, ce frumos gandeste Maria, e o surioara minunata! Bravo mami pentru fetele tale.
Gabrielaene, noi avem acum medicul de familie care are competetnte in homeopatie si pediatru la fel. Amandoua, au cabinete in Drumul Taberei, daca vrei info suplimentare iti spun. Eu am vrut medic sa incerce orice solutie cat mai putin invaziva pentru organism. Deocamdata sunt foarte multumita, pediatra e o draguta, am intarziat eu cu telefonul si m-a sunat ea sa vada ce facem, cum se simt copiii. Mie imi place ca-si dau interesul si ne trateaza asa cum trebuie si ce a fost important pentru mine, tratamentele mai naturiste, mai homeopte au dat rezultate. Pana acum sunt multumita.
Ilinca, asa e, cu baietii in postura de frati mai mari. Teo a fost suparat de cand s-a trezit pana acum ca azi nu vrea sa fie ziua lui albert- azi e sf Simon Zilotul, Albert e si Simon, si am zis ca daca tot nu putem sa mergem pana la biserica unde sunt mostele sfantului- biserica e pe la Chibrit, noi in Drumul Taberei si sunt numai eu cu ei acasa- sa facem ceva frumos acasa sis a-I pregatim ceva lui albert. Ce suparare, ce strigate, ne-am iubit, ne-am explicat, acum mi-a zis ca nu mai e suparat ca e ziua lui albert.
Alice_Elena spune:
Observati cum vine vali, cu trei coPii, toata zen, si ne face sa ne simtit prost ca ne pierdem cu firea? (glumesc Vali, mereu ai avut o vorbabuna si inteleapta pt noi.
Eu am aceeasi frica, ca si paula.. Am exemplu negativ, fetele unor prieteni. Sunt foarte inteligente si sociabile, dar n-au limite. Maicasa n-are nici o autoritate in fata lor, de taicasu mai asculta dar de frica mai mult.. Si devin tare obositoare si enervante.
Nu stiu c faceau ai nostri de eram asa cuminti. Ca de batut nu ne bateau. E adevarat ca nu am fost cei mai rai copii, dar nici cei mai buni.
btz_ovi spune:
Salutare.
DENISA imi pare rau sa aud de Carla.Sper sa fie bine cat mai rapid.
Laurica (sper sa nu gresesc) da,Paul va merge la cresa,dar momentan are o vacanta prelungita la bunici,ii place la nebunie acolo ca e toata ziua rasfatat,sta numai pe afara,face tot ce ii trece prin cap fara ca cineva sa il certe si primeste de mancare tot ce isi doreste (adica dulciuri home made)
HISTAMINA si mie imi e dor tare de Paul,il vad seara de seara pe camera dar nu e totuna.Si cand ma gandesc ca va mai sta fara noi :(.Bine macar ca nu plange
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Oana desenele de la ea,va dati seama mare pictura hahaaa si i-am spus ca le fotografiez si i le dau Oanei prin calculator.Apoi a vazut ca si foaia pe care scrisese Oana cuvinte in spaniola,impreuna cu Sofia,ramasese :)) si era tare preocupata cum mai invata Oana spaniola de acum???? Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
mi-am dat seama in aeroport
i-am si spus lui Marius ca pentru copii e o "tragedie" daca iti fac un cadou si tu uiti sa il iei
astept foto
mi-a cumparat Ramona bratara ...de azi iesim linistiti in parc
citat din mesajul lui crispro .... dar nu ii plac, pt ca se murdareste. Ii place daca ma joc eu, si el se uita dar nu pune mana. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
asa si Matei, si daca baga degetelul vine repede la mine sa il sterg
noi la socializare ne jucam cu spuma de ras pe parchet si o intindeam iar cu degetul trebuia sa faca diferite foarme...no way!!!
citat din mesajul lui Cris2010 Oana, in legatura cu programul de masa, la voi e mai greu ca adoarme Matei devreme. Ai incercat sa-i mai dai masa de dupa somul de pranz mai tarziu? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
am incercat ieri...a papat la ora 18 iar la ora 20.30 a baut 100ml LP in loc de 200
oricum trebuie sa mergem la medic la un control la 2 ani si trebuie sa intreb ce facem cu laptele? ce cantitate si de care sa bem in continuare?
si cred ca trecem la cina seara la ora 20 + o canuta de lapte daca o sa il mai vrea
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
Nu am citit tot, dar am dat de postarea Aelitei!
Cand citesc postarile ei imi vine sa mai fac vreo 2 copii, nu inca unul cum as vrea.
Mi era dor de tine si de postarile tale
Eu sunt f ocupata, chiar daca am bona ca merg de 2 ori la cumnata mea sa o ajut, ba cu un sfat si baitza la copil
R e bine, incepe sa se acomodeze cu bona am casa bec in fiecare zi...sunt constienta ca atunci cand vor ramane singuri nu v a mai fi asa ca v a sta numai dupa R
Fetele de la Gl, s a deschis H&M la Braila, poate ne si vedem
Pup mamici si delfinasi
lauri_ca spune:
Eu bretonul il tund lui Stefi pe etape, dureaza vreo 2 zile pana sa fie cat de cat drept si tund f. putin sa n-o ciuntesc. Din lungimea parului o tunde o prietena care e coafeza si vine la noi acasa, intai ma tunde sau ma vopseste pe mine, sa vada ca ne face "frumoase", apoi pe ea. Nu plange dar isi misca capusorul tot timpul, noroc ca prietena mea are rabdare si o tunde gen bob si dureaza mai putin. Iar de vreo sapt. ii fac codita la spate si nu transpira de loc. Eu zic ca e mai bine cu codita decat cu parul scurt pt. ca ceafa e libera de tot.
puiutz_mic spune:
Salutare fete dragi!
Denisa pupam dulce pe Carla sa scape repede de ghips! Mititica, cred ca a durut-o tare manuta
Aelita esti o mama minunata! Ai dreptate ca atunci cand ne enervam pe copil frustrarile noastre sunt de vina, nu neaparat copilul. De o mie de ori imi propun sa nu ma mai enervez, sa fiu mai intelegatoare, mai rabdatoare. De multe ori reusesc, numai cand vad ca nu mananca simt ca iau foc. Daca mananca in rest toate sunt floare la ureche .
Apropo de mancat - cred ca totusi nici nu are pofta de mancare. Nici LP-ul nu il mai bea chiar tot, desi i-am redus la 6 masuri portia, ca asta e supercaloric. Pediatra mi-a recomandat niste vitamine, asa ca de azi incep sa i le dau. I-am luat Pikovit Prebio. 10 zile/luna, cam 2 luni.
Tot azi i-am dat si Nikvorm, poate face vreo minune. 10 ml dim. si seara, repetam in a 7-a zi. Daca ii trece cred ca ma imbat macar putin
Ieri nu a facut kk, drept urmare in zori s-a trezit cu kkalica facuta, m-am dus sa-l iau din patut dar l-a strigat pe tata .
E innebunit dupa taica-su, cum pleaca intreaba de el intruna. Duminica mi-am propus sa plec toata ziua cu nasa in oras, sa ii las pe baieti singuri (cu mesele pregatite, desigur). Sunt curioasa de cate ori va intreba de mine si cum ma va primi cand vin acasa
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Paula, nu poti cere si parerea altui pediatru? Majoritatea nu prea primesc bine punerea la indoiala a diagnosticului lor.
Dar stii tu cum s-o iei ca sa nu se supere
Sanatate lui Raul si la ceilalti bolnaviori!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!