Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
pufescu spune:
Buna fetelor.
Nu am mai scris de o vreme, de citit mai din 3 in 3. Munca multa(pe bani putini :)) ) in ultima vreme,ceea ce nu-i rau ca e pe firma mea :). Bona nu mai poate veni decat 4 zile pe saptamana(tot cate jumatate de zi), asa ca am ajuns sa ma trezesc la 6 ca sa lucrez un pic,dupa aia sa fac papa pt cand se trezeste zmeul...dupa care toata ziua intr-un haos, seara mai lucrez,cateodata pana destul de tarziu...si mi-a cam ajuns,sunt foarte obosita.Tati si el e pe baricade, e intr-o perioada aglomerata la servici asa ca suntem ca la nebuni.
Piciu e bestial, in fiecare zi mai invata cate ceva si dincolo de micile crizee si isterii e un minunat.
Cu mancarea abia ma mai tin sa fac diverse,recunosc ca am mai comandat si cate o piza...pici e innebunit, tipa izzzzzaaaaa imediat ce vede cutia. A fost si singur la bunici o saptamana,cand eu chiar nu mai faceam fata sa lucrez cu el pe cap...nu a fost perfect dar toata lumea a supravietuit si vom mai repeta experienta. De mancare:
acum am la cuptor sarmalute in foi de vita,cu umplutura din ceapa,morcov,orez,marar,un pic de usturoi,linte si nuci.Am pus niste bors deaupra si astept sa vad ce iese,de mirosit miroase bine.Data viitoare bag umplutura intr-o placinta,mi-a iesit pe nas sa rotocolesc sarmalutele alea minuscule.
Gata,ma duc la tavaleala cu piticania.
paula_m spune:
Iar ati disparut!!! Cum va scap un pic din mana, cum umblati teleleu...
Ia sa vedem :
Giorgia, ai o singura scuza...ti-a venit sotul acasa!!
Roxana- Theo, iti cam faci de cap...la raport!!!
Crissy, scumpa tare la vedere!!! Vrei sa te cert?
De Mov, Lalala si Coteasca, aproape ca nu-mi mai amintesc!!! Fetele ce faceti? Unde sunteti?
Acum luna iulie :
Belu, chiar tb sa vin iarasi la Sibiu? Ia hai mai spune-ne despre Yanis si fete...
Imaya si Ramonasin, disparute fara urma... Haideti in povesti!!!
Sorina, ai o scuza ca esti gravida, dar nu mai tine mult nici scuza asta...
Rubia, tu? Cum stai cu sala? Nu mai ai timp deloc de noi?
De Carmen Albu, ce sa mai zic? Sunt asa de curioasa ce mai fac ?
Bambi bv, Mia, Senty Mary, disparute la datorie!!! Unde umblati?
Larissa, noroc cu FB, ca mai da cate un semn de viata, dar si acolo e tare zgarcita cu vestile...
Cristina Serban, tu cu ce esti ocupata?
Ludmila, afacerea aia iti consuma tot timpul!!!
Gata si cu iulie, trecem la august :
Mycya, ai ajuns in Ro sau esti cu musafiri? Hai iubita in povesti...
Miha13gina , te asteptam mai des in povesti...
Stefania, voi ce mai faceti? Mi-e dor de voi...
Nela _didea, na...tie chiar nu-ti pasa de noi?
Maurice, si de mesajele tale frumoase imi e dor!!
Princess, Bubster, Enik, na, voi chiar v-ati facut de cap...Adunarea la raport!!!
Dragaica , si ea tocmai a dat un semn pe FB...
Catalina, cu ce te-am suparat? Ce mai face Anastasia? Hai in povesti...
Bratefel, absenta indelungata!!
Otilia, unde esti!!! Hai in povesti, te rog!! Ce fac fetele?
Katalina, chiar asa???!!! Nici un semn nici de la tine? Ce faceti? Cum sunt baietii?
No, asa!! V-am luat la rand. Ce rau imi pare ca nu se fac notificari ca si FB!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Mycya spune:
salutare!
Aelita un mare si de la mine!
mie imi e foarte rusine de mine si recunosc asta mereu nu stiu ce sa fac sa nu ma mai enervez atat de repede ....uneori reusesc sa nu ridic vocea cand face cate o boacana (si aia bineinteles ca e din vina noastra) dar alteori imi ies din pepeni ca o nesimtita ea sa cam obisnuit cu vocea mea , mereu la cote maxime( din fire vorbesc si tare) si nici nu mai reactioneaza cand eu imi ascut corzile ma ignora si isi vede de treaba....
cand sunt numai eu cu ea (sotul la servici) ne intelegem de minune, totul e la program, am timp sa ies cu ea afara , imi doarme bine de pot face si eu treaba prin casa si sunt si eu calma , ceea ce conteaza cel mai mult .... dar cand e sotul cu noi acasa si se mai si joaca cu nervii mei ,sunt de nedescris
de as fi vorbit nemteste nu as fi stat deloc pe ganduri si m-as fi dus la un psiholog....
Alice_Elena spune:
va zic si eu noapte buna!
nu de alta, dar acum ma scoate paula la careu
a inviat soacra din ea :))
Mycya spune:
Paula inca nu am ajusn in Ro, pana pe 8 iunie cand ne luam zborul mai e putintel.
imi ocup timpul cu iesitul afara, gatiti, curatenie, sala si stat cu sotul.
cand mai si respir va citesc dar nu stiu ce sa scriu....imi e rusine de mine cand vad cata rabdare aveti cu delfinutii si cat de frumos le puteti explica cand gresesc , si ma apuca plansul de multe ori ca eu nu reusesc sa fac l fel.
imi cer iertare mereu de la ea cand o fac sa puna botic saracuta, nici nu intelege de ce mumasa are mereu iesiri isterice si de ce mereu e nemultumita si zau ca nici eu nu ma mai inteleg, apoi cei din jurul meu
putin noroc am de mersul la sala , ca mai ies din rutina zilnica dar e un motiv de cearta in plus cu sotul....Andra cum nu vrea nici in ruptul capului sa stea cu ceilalti copii o las mereu cu tati acasa si uite asa avem saptamanal parte de reprosuri (multumesc lui DD ca ne impacam imediat ca nu stiu unde ajungeam asa )
offf...sunt atat de nemultumita de mine
crissy77 spune:
cu bratafel ma intalnesc destul de des la camin, a inceput si munca, nu cred ca mai are timp de forum.
paula_m spune:
Neata
Crissy, e un inceput!! Deci, ce mai faceti voi? Bea? Elise?
Alice, mama, cred ca de tine nu mai scap... Nu ca as vrea...ce m-as face fara sa-mi amintesti tu regulat ca voi fi o soacra rea
S-a terzit Raul azi la 6, nici nu am realizat cat e ceasul, ca mi-era prea somn.
Mycya, pe mine nu ma baga in oala cu mamicile rabdatoare. Si eu imi pierd repede rabdarea, si ma cert cu Raul, doar ca el niciodata nu se supara cand il cert...continua cu circul, nu are nici un efect asupra lui vb mele.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
anca_vlad spune:
multumim de cafea!
Acum am ajuns la birou, am dus-o pe Memia cu Mama la gara si au plecat spre Brasov...o sa fie casa cam goala, cred ca ii va fi mai bine la Brasov din cate am vazut o agita caldura destul de tare!
sa aveti o zi usoara!