Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'Neata,

pentru toata lumea!

Aelita te rog eu sa vii mai des pe-aici cu gandurile tale bune sau mai "atentioneaza-ne" pe FB. Ai atata dreptate, si ma simt tare rau acum ca ma mai "razbun" pe bietul copil

Rodi Maria e extraordinara. Asa surioara sa tot ai, draga de ea, cum are grija de Iza
Eu am tot remarcat si prin parc cum fetitele aflate in postura de surioare mai mari au grija de fratii lor. Baietii in schimb, n-au nicio treaba

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Pupam pe Carla.
Si eu am tras o spaima am crezut ca si-a rupt gatul, s-a impiedicat de bordura si a cazut intre ea si gard, ca un cascador a ramas nu exagerez in cap cu picioarele in sus rezemat de gard parca facea lumanarea .

Aparatul face zgomot dar il ignor si il pun sus in biblioteca sa nu ajunga la el sa verse solutia, si distractie maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
aelita, ai vocatie de psiholog.cata dreptate ai.
nici acum nu inteleg de ce mama se supara cand imi faceam cort in casa cu vara-mea! e drept ca bateam in cuie cam toate cerceafurile pt asta............

denisa, imi pare rau pt strumfita!sanatate multa!dar ,poate e luxatie,nu fractura?

sunt varza de nesomn.strumf are asa un chef de papa seara si noaptea, mai ales noaptea.aseara a papat bizi cu mende.ce anume nu ati inteles?cascaval cu masline!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Matusa, ce spaima ai tras si tu. Pupam pe Ducu acrobatul.

Ilinca, vroiam sa te intreb daca nu reusesti sa il tunzi cu foarfeca. Eu pe v nu l-am tuns cu masina pana acum, doar din foarfeca. Il pun in vanita de bebe, fara apa, ii dau telefonul sau cArticele si il tai. Sta destul de bine, dar ma grabesc si eu. Avantajul major la noi e ca e cretulin, si nu se vede daca nu e tuns bine.

Rodi, bravo pt Maria, draga de ea! Foarte responsabila!

Aelita, esti grozava! Tare mult te apreciez!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Raisa doarme atat de bine de cateva nopti, ca nici nu imi vine sa cred. Se trezeste o data pe noapte, o luam cu noi in pat si doarme neintoarsa pana dimineata. Azi noapte nu s-a trezit deloc!

Eu am fost deja sa imi fac niste analize, am dat o tura prin piata, am luat capsuni, azi ii dau prima data Raisei. Am spalat 2 ture de haine si acum imi iau micul dejun.

La 12, intalnire intre mamici....fara copii, evident!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, mamici!

Denisa, refacere rapida si usoara va doresc!

Crissteo, ma bucur ca ati scapat asa usor! Multa sanatate!

aelita, multumim de sfaturi.

Rody, ai un ajutor de nadejde, BRAVO, Maria!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata si de la noi!

Imi pare rau Denisa de cele intamplate cu Carla, sa se faca repede bine!

pedepse la varste asa mici e prima data cand aud si nu cred ca ar intelege ca au gresit, ma depaseste aspectul, eu nu am pedepsit-o pe Maria niciodata. In general daca face ceva ce nu are voie sau a intrat in posesia unui lucru care ar putea sa o raneasca, incerc sa ii atrag atentia de la ceea ce face ea la ceva ce stiu sigur ca ei ii place. Pe Vladut la fel l-am invatat in cazul in care i-a luat o jucarie care e a lui si in mod evident o vrea si el chiar atunci, sa ii dea altceva in loc...

Cand ceva nu ii convine a invatat sa tipe, sa se dea pe spate si sa dea din picioare, mie imi e simpatica tare, sotul e cel care intelege mai greu, e doar o etapa care va trece, la fel a facut si Vlad, acum nu mai face...

Ieri am dus-o la tuns pe Maria, seamana ff bine cu Vlad zici ca e fratiorul lui mai mic si blond, cercei nu are ca si i-a smuls cand avea un an si i-am scos de frica sa nu isi rupa urechea...asa ca acum nu mai am fetita am baiata! :)

Denisa sa imi spui cum unde sa iti scriu!

Mergi la inceput

Crispro, chiar ca e cumintel Vlad.

La noi e musai sa stea in scaunul de masa, altfel nu mananca bine. De cate ori mergem pe undeva si n-avem scaun de masa, o alerg sa ia cateva inghitituri si gata masa.

Oana, in legatura cu programul de masa, la voi e mai greu ca adoarme Matei devreme. Ai incercat sa-i mai dai masa de dupa somul de pranz mai tarziu?

Matusa, Doamne si voi prin ce-ati trecut! E nazdravan Ducu!

Mergi la inceput

Anca, multa sanatate sotului!
Deci ai un baiat si o baiata. Eu stau in dubii daca s-o tund pe SN. Cat au fost caldurile a transpirat mult la tample si ceafa. erau zile cand se trezea dupa somnul de pranz uda pe cap. Ea inca are parul de bebe, foarte fin si moalee, doar bretonul i l-am mai tuns.

Ochidut, m-am inspirat si eu din meniurile voastre

Am fost ieri la meci.

Eu maine plec sa-mi vad odorul. Mi-e un dor nebun de ea. Nu mai am rabdare...
Ii place foarte mult la tara. E toata ziua p-afara. E innebunita dupa verisoara ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Anca, multa sanatate sotului!
Deci ai un baiat si o baiata. Eu stau in dubii daca s-o tund pe SN. Cat au fost caldurile a transpirat mult la tample si ceafa. erau zile cand se trezea dupa somnul de pranz uda pe cap. Ea inca are parul de bebe, foarte fin si moalee, doar bretonul i l-am mai tuns.

Ochidut, m-am inspirat si eu din meniurile voastre

Am fost ieri la meci.

Eu maine plec sa-mi vad odorul. Mi-e un dor nebun de ea. Nu mai am rabdare...
Ii place foarte mult la tara. E toata ziua p-afara. E innebunita dupa verisoara ei.

<hr noshade size="1" /> de Solnushka Natali - 13.07.2010

maria se iritase pe ceafa e ff sensibila la piele, ma ingrozeste gandul cu soarele de la mare, am luat avene crema sper sa nu am surprize neplacute!

Mergi la inceput