Clubul "babelor" FIV-oase 34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Lara, si eu astept cu nerabdare povestea ta ... si sper din suflet sa fie cu happy end... kisses

urasc testele beta ... si testele de sarcina

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cris, am observat ca a aparut ceva la semnatura ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

auch auch
lara fata mea draga imi cer mii de scuze pentru orice am spus nepotrivit. te rog frumos nu mai plange ca nu ma simt bine.
te incurajez si eu sa nu mai fii speriata de rezultat. cum pot eu: va fi bine
cris imi pare rau

corectez putin: nu mai plange nu pt ca as acuza eu pareri de rau ci nu mai plange pentru ca trebuie sa te gandesti ca va fi bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Cris

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Cris???????? Fara cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Smaick, Cris, nu am cuvinte, imi pare tare rau...sper ca nu peste mult timp va fi bine!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cris imi pare rau, foarte rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaik iti multumesc enorm pentru "incurajarile personale", iti multumesc ca ai fost acolo, langa mine, mai ales ca am sperat amandoua atat de mult. Mi-ar fi placut ca la tine deznodamantul sa fie diferit, dar vad ca inca mai avem de mers impreuna pe drumul asta. O.k. Eu sunt pregatita.
Cris de tine nu am stiut nimic. Si imi placea ideea de a nu sti, tocmai pentru ca, in mintea asta ingusta a mea, aveam impresia ca daca "nu stie prea multa lume", crestem putin sansele. Intr-adevar, e o tampenie, dar tindem sa facem astfel de tampenii in speranta ca vom vedea acel test cu doua zecimale, ca apoi, sa ne omoram sufletele pe mai departe...imi pare rau ca si tu esti inca aici, intre "babute"
lara nervozitatile astea sunt normale, ca doar esti doldora de hormoni. Eu am zbierat azi la o doamna trecuta de 40 de ani. Aveam dreptate, dar nu aveam dreptul! m-am descarcat. Apoi mi-am cerut scuze. Apoi am muncit fara intrerupere. Acum s-a terminat programul si am aruncat un ochi pe forum, pentru ca acasa nu-l mai pot deschide, deoarece sotul meu CREDE CA-S GRAVIDA!!!. Iar mie-mi vine sa-l lovesc intre picioare, poate-i urca mintea la cap. Asta s-a intamplat dupa ce ieri am primit mail in care mi se sounea sa repet beta, ca m-am grabit cu testarea.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aristica, iti spun si eu in soapta: repeta beta...nu stiu exact cum se calculeaza pentru fiv, dar poate mai e o sansa, una mica...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Cris, draga....

Ari,

Mergi la inceput