Clubul "babelor" FIV-oase 34
Raspunsuri - Pagina 8
Lara27 spune:
revenit
girls, sunt o bomba hormonala, cu ceas.. ana, qiao, deocamdata all clear, nici urma de spotting, pete, rien
m-am hotarat sa scriu si "odiseea" fiv-ului meu no.3, deoarece mi-au mers fix la inima (vad ca-s tare sensibilutza these days) cuvintele Adinei, Anei, Adrianei (btw, fata draga, asa sa fie..prima zi din noua ta viata, poate, cu putin noroc, pana faci tu beta, prind curaj sa-l fac si io), Adijo si oricine m-a mai incurajat s-o fac..ma gandesc ca, poate si experientza mea, buna/rea, exact asa cum fost, va ajuta la randul ei o fata draga, asa cum, am invatat si eu din experientele altora
celor intoxicate de povesti cu si despre PK, le cer anticipat rabdare & intelegere (in cazuri extreme, desigur, recomand sa sariti postarea), in povestea mea, el joaca un rol principal/esential, deci n-am cum sa-l exclud/omit din povestire..
pe curand
to be continued..
adrianaady spune:
Lara ce iti veni cu atita plans?? Vorba Balantei le iei prea personal, si nu e cazul. Uite eu de stiam ca faci fiv, jur ca te incurajam in fiecare zi. Nu cred ca Olimpia a vrut in mod special sa te faca sa te simti in vreun fel anume, sau sa nu te sustina; pur si simplu a vrut sa imi sublinieze ca nicaieri nu este perfect, ca suntem oamenii si avem pareri diferite, discutii in contradictoriu sunt si vor fi mereu.
Hai curaj, mai ai o zi, cine stie ce ne aduce finalul ei.
MeAlex spune:
Lara, in alte cazuri, ai mai fost asa "hormonala" si bazaitoare? Oare asta sa fie semnul?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Lara27 spune:
Ady, nush ce am bocit azi toata ziulica, dar, sigur n-are legatura cu Olimpia..ma apuca din senin, la cafea, apoi la birou cu nasul in laptop, in pauza de masa, am stat cu hubby pe-o banca-n parc si m-a luat in brate si m-a pupat si io boceam aiurea..dupa care am ras (tot aiurea) de toata situatia, si tot asa..sunt varza hormoneii mei
Balanta te pup fata draga, si o sa-ti urmez sfatul (cu pusul la fund, desigur..) doar, doar sa-mi (re)gasesc echilibrul hormonal
Qiao, am scos un icnet de ras, citind postarea ta cu uraganul si tayfunul, de era sa lesine de soc colegul (asta dupa o zi intreaga de oftaturi inlacrimate)..saracul, acum m-a intrebat daca vreau un ceai, sa ma mai calmez??
alex, nope, in mod normal sunt o fata cerebrala, echilibrata nush ce sa zic, nu vreau sa-mi fac iluzii, dupa 6 ET-uri, entuziasmul, se pastreaza in limite
gata, ma apuc de scris..foiletonul
to be continued..
QiaoBing spune:
dar Lara nu le ia ea personal, urla hormonii in ea, ei sunt de vina. nu va mai luati de "closca" !
eu pana la proba contrarie (care sper sa nu apara), te consider "closca" si imi place de tine asa plangacioasa daca e sa fie cu happy-end
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Lara imi doresc din tot sufletul sa ne bucuri cu un beta urias ,Doamne ajuta...........hormoni sunt de vina si eu am plins mult in perioada de asteptare .........!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
many_bani spune:
Hai Lara cu odisee FIV 3, am asteptat beta, dar respect decizia, eu nu-l cunosc pe PK dar l-am conturat in mintea mea, este un personaj pe care il "cunosc" asa ca citesc cu placere. Despre plans, cand eram gravida vorba unei fete de aici "si la reclame plangeam", deciii
MeAlex spune:
Lara, nu te-ai prins unde bat (alt semn), te intrebam de fapt daca tratamentul de acum a fost foarte diferit (dpdv hormonal) fata de cel de la alte interventii facute de tine...sau e un alt hormon vinovat acum...un H_G?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)