Clubul "babelor" FIV-oase 34
Raspunsuri - Pagina 7
smaick spune:
buna fetele
multumesc tuturor pentru incurajari, bafta multa lara, cris si loretta, dovediti-ne voi ca se poate!
maria81 spune:
imi place la nebunie poza ta, sper din tot sufletul ca peste 9-10 luni aceasta poza sa fie inlocuita cu poza bebelului tau
maria81 spune:
lara sunt sigura ca o sa ne dai o veste buna
samira, elenus, ralu, aristica, adriana,smaick si restul fetelor va pup dulce
Lara27 spune:
fetelor, am simptome de cm (ca tot ziceam ca n-am deloc)..v-am spus ca-mi vine, ceas, cu tot progesteronul cu tot..14 zile de la punctie, ar fi maine..deci sunt cu ochii in kilotzi, non-stop
balanta, eu fata de tine am un respect imens si as completa si o mare simpatie
iti raspund, pentru ca, imi inchipui ca la mine te gandesti, cand faci referire la discutiile cu bombi..d.p.m.d.v. a fost o simpla discutie; am fost non-stop chestionata, am raspuns la un moment dat, consider eu, extrem de civilizat si de punctual..
acum, daca decizia ei de a nu mai posta, coincidenta sau nu, mi-o atribui mie, nu pot decat sa spun ca, daca faptul ca, eu n-as mai scrie un cuvant, un rand pe forum, ar face-o pe ea sa revina, bien..eu bat palma, fara ezitare, pe loc
discutiile pe un un forum public, unde se-ntalnesc conceptii, temperamente si destine diferite, cu atat mai mult intesate de hormoni si pline de frustrari acumulate in timp indelungat, n-are cum sa nu nasca controverse..poate sunt un soi de descarcare sufleteasca, la urma urmei..
acest topic, de suport, cum l-ai numit tu, a debutat, remember, printr-un scandal monstru, cu postari, unde s-a recurs la invective si jigniri, unde totul a devenit persoanal, pe la cap 4, daca nu ma-nsel, protagonistele fiind numeroase, tu fiind, una din ele..nu cred ca a cautat cineva discutia respectiva, cred ca, asa s-a intamplat, pur si simplu..e ca-n viata, e real..nici persoana aceea (smufurash, parca) n-a mai postat pe undeva, dar am considerat mereu ca decizia ii apartine, nu m-am gandit ca e vina cuiva anume ca a disparut..sper, dupa o discutie cu ari, a ales sa nu mai scrie aici, la acest topic, la fel, decizia ei si nu vina cuiva s.a.m.d.
la FIV Europa (ma refer la acel topic pt ca desigur il cunosti f. bine), au fost, de-a lungul timpului zeci de discutii hardball, impunsaturi si schimburi de replici acide si stiu asta, pt ca l-am citit tot, cap-coada acum, intr-adevar e armonie deplina, dar, din pacate discutiile treneaza..pe undeva e adevarat ca, intr-adevar, parerile in contradictoriu, nasc progres..eu n-am nimic impotriva unui schimb de idei, chiar si antagonist, atata timp cat se face in mod civilizat..chiar nu vreau sa cred, ca stau la baza oricarui conflict, sau ca trag in derizoriu un topic anume, care din cauza mea, isi pierde din savoare ..pe mine nu ideea "anti-PK" m-a enervat, nope, no way (fiecare are dreptul la parerea sa, sunt all pt toleranta, am zis si subliniat asta cu fiecare ocazie ivita cate persoane, atatea pareri, cate experiente, atatea impresii) ci rautatea/sarcasmul/malitiozitatea din spatele cuvintelor..
cel putin asa le-am perceput eu, aseara..intrasem doar sa deschid capitol nou..acum ma gandesc ca, eram mai castigata, daca ma uitam la un film..eram, cu siguranta mai linistita
finally, ma bucur ca esti bine dc nu intreba loretta, cu siguranta, intrebam eu..sfaturile tale, pentru mine cel putin, au fost mereu valoroase, parerile prof-ului Feichtinger, pe care le-am aflat prin tine, eu le-am apreciat mereu, la justa lor valoare..la fel si cele de la KWGZ..postarile tale, la fel, le-am savurat mereu, cu nesat , am ras cu tine, am plans cu tine..ma rog..iar ma bufneshte plansul..chiar nu stiu ce naibilor se-ntampla cu mine..fug la baie..
to be continued..
raraavis spune:
Buna ziua tuturor "babutelor" fiv-oase,
EU sunt "raraavis", o cititoare veche si constanta a vostra si, desi voi nu ma cunoasteti, eu va stiu povestea celor mai multe dintre voi. Asadar, am plans, am ras si am fost alaturi de voi aprox. 3 ani de cand m-am logat pe forum. m-am logat, dar nu am si scris.
Motivul care ma face sa scriu acum este o incurajare pt Ioana 3110. Asadar, Ioana draga mea, eu sunt mama unui baietel de 1 an si 5 luni, nascut prematur in decembrie 2010 datorita rezistentei pe arterele uterine principale, care a dus, inevitabil la un retard de crestere a fatului. Vreau sa iti spun ca trebuie sa privesti cu speranta inainte, caci medicina a evoluat si pe partea de prematuritate si astazi acesti copii au sanse mari de supravietuire. Intr-adevar, s-ar putea sa nasti prin cezariana, sa nasti prematur, dar totul se va depasi. AI INCREDERE! Gaseste-ti un medic bun, la un spital cu sectie de prematuri bine dotata si mergi de pe acum la el. Iti spun asta, pt ca eu am mers la monitorizare doar la spital privat si m-am trezit aproape de Craciun, gravida in luna a 8-a, cautand un astfel de medic care sa ma accepte. Povestea e mai lunga, poate mai detaliem, dar esentialul a fost spus. Sigur vei naste o fetita sanatoasa, o mica luptatoare care va fi minunea ta de fiecare zi. Mi s-a strans inima cand am citit despre ecografia ta si m-am vazut pe mine cu ceva timp in urma. VA FI BINE, DRAGA IOANA!
In rest, salut toate fetele de la acest topic si va admir pentru inteligenta, perseverenta si sufletul vostru mare!
CU simpatie si respect, Raraavis
QiaoBing spune:
lara, my dear, sper sa ai doar ochisorii rosii, nu si chilotii.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
Turcii au Tayfunul, noi avem uraganul hormonal Lara
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
balanta_tm spune:
doamne, lara, esti prea sensibila, zau! cum i-am zis si unei fete de la odisee, iti zic si tie: mai pune-le si la fund, nu (mai) trece totul prin suflet.
nu mai stiu exact ce s-a intamplat de s-a retras bombi si nu m-am gandit la a gasi vinovati. nu sunt genul care sa ii judece pe altii la modul asta, ca sunt prea constienta de defectele mele. am spus doar ca o regret pe fata asta si ca in mod cert tot din cauza de ceva discutii s-a retras.
da, nu am uitat de smufurash. cum as putea sa uit cand cineva imi ureaza indirect sa o patesc si cu sarcina asta? ca sa nu mai zic ca m-a facut si "coafeza"
asa este, certuri au fost si vor fi mereu pe forum. dar parca as fi sperat/mi-as fi dorit ca macar aici sa fie mai liniste, mai ales ca unele fete asteapta sa faca bete sau sunt dupa esecuri.
e adevarat ca lupta asta cu infertilitatea ne intide la toate nervii la maxim si ca niciodata nu vom putea la fel de relaxate ca cele care raman gravide usor, duc sarcini usor, etc.