Clubul "babelor" FIV-oase 34

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, smaick, cris, imi pare rau de nereusita voastra
bafta celor care asteapta
toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fetelor
ce imi vad ochii???
Crisulee???

Ariiii???

offf imi pare tare tare rauuuu dragelor,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

si Smaick??

pffff ce luna naspaaa,,,,

Lore, Lara(secretoasa) salvati voi turma
astept vesti bune macar de la voi,,,baftaaa la testat!!!

Ari, puiule, la tine ce nu a mers?
poate aii scris, dar eu nu am mai citit in ultima vreme,,

va poop pe toate

Balanta, ptr tine special(cate sapt aveti?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,imi pare rau pentru nereusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Ma simt foarte,foarte rau,ca am provocat ce am provocat. Lara, nu am uitat tot ce mi-ai povestit tu ca s-a intamplat in iarna. Imi cer iertare daca te-am suparat! Am incercat doar sa ma explic si m-am adancit mai tare. Nu consider ca doar eu inteleg anumite glume, nu cred ca am spus asa ceva. Sunt de acord cu RALU MV ca "daca taceam filosof ramaneam", dar eu ma gandesc doar la momentul in care am comparat cele doua clinici si am facut un top al preferintelor mele.
Si ca sa vedeti ca nu ma da inteligenta afara din casa tot n-am inteles daca am jignit si prin ce am jignit pe cineva. In schimb daca am facut-o "cu voie sau fara voie" imi cer iertare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Cris,imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

ari eu nu ma prea pricep sa spun ce simt dar ma bucur ca am reusit sa transmit mesajul cu putinele cuvinte pe care le-am scris; deci hai sa mergem mai departe! in ceea ce priveste beta conteaza ce simti tu; eu am facut un test "prea devreme" care a iesit negativ dar in sufletul meu stiam! si nu mi-a fost inselat feelingul
cris imi pare rau
fetele in acest spatiu virtual ar trebui sa aflam intelegerea pe care nu o gasim in viata de zi cu zi avand in vedere ca toate suntem niste "doamne foarte speciale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

jaguar, avem 27 sapt.
qiao, multumesc de gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

ari, eu nu am facut FIVul "undercover"... am spus pe forum, in special pasii importanti ... cand, unde, cate oo, cati embrioni, etc... E adevarat ca nu am prea intrat dupa ET pentru ca era o atmosfera apasatoare care nu-mi crea o stare de confort (scz, nu vreau sa supar pe nimeni) Eu inca mai cred in PK, desi nu o sa inteleg niciodata ce mi se intampla ...

La toate celelalte FIVuri am avut ceva sa-mi reprosez... ba alegerea laboratorului (Cluj), ba faptul ca nu am fost suficient de pregatita si documentata, ba ca embrionii erau de proasta calitata... ba ca n-am facut sport sau n-am luat vitamine ...sau ca TSHul meu nu era in limitele "ideale" acceptate ... Dar de data asta, parca toate se potrivisera... si facusem totul "ca la carte"... Am obtinut si embrioni de calitate A1 ... deci mai mult de atat... nush ce as putea face...

Momentan ma simt pierduta ... dar sunt sigura ca o sa-mi revin! Doar ca, in momentul in care o sa-mi revin ... nu stiu incotro o s-o apuc

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,cand ai sa-ti revii...ai sa stii si incotro sa te indrepti.

o seara faina fetelor

Mergi la inceput