Clubul "babelor" FIV-oase 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

loretta, suntem bine toti 3, multumesc de intrebare. avem 27 sapt, am fost ieri la eco, amandoi sunt dezvoltati ok pt varsta lor. stau in continuare doar in pat, cu tratament.
imi tin nervii tari, fiindca un bb este f jos si apasa cu capul pe bietul col care si asa e fragil. dar refuz sa gandesc ca va fi altfel decat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

loretta, suntem bine toti 3, multumesc de intrebare. avem 27 sapt, am fost ieri la eco, amandoi sunt dezvoltati ok pt varsta lor. stau in continuare doar in pat, cu tratament.
imi tin nervii tari, fiindca un bb este f jos si apasa cu capul pe bietul col care si asa e fragil. dar refuz sa gandesc ca va fi altfel decat bine.

Ma bucur de vestile bune. La ce doctor mergi pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Balanta, spune-mi, te rog, pentru un eco la tiroida, la cine te-ai duce tu in TM? Cred ca am mai discutat o data asta, dar neuronii mei sunt extenuati in momentul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

loretta, merg la dr ciupa mariana. e f maleabila si deschisa. nu imi impune nimic si tine cont de ce ii propun eu referitor la bunul mers al sarcinii.

ana, eu eco de tiroida am facut la dr david dana la clinica grigoras. lucreaza si la atena, dar este cu mult mai scump acolo si n-are sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Smaick, imi pare rau pt nereusita ta
Adriana, daca am inteles bine, si ai inceput procedura multa bafta
Lara, nu mai plange, faci rau bebelului
Balanta, ma bucur ca sunteti toti 3 bine
Bafta tuturor care asteapta rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna babutelor

smaickule te pup fata frumoasa
degerateii vor fi cei norocosi

Astept si pozitivele! Tin pumnii pentru babutele clocitoare

si bafta Adysor drag!

Va pupez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta sa fie fata draga, sa fie cu noroc de data asta
Aadina multumesc mult,mult banuiesc ca nu iti este foarte usor zilele astea; daca ai nevoie de ceva aici suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elenusa pup veve frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adriana tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hallo laydies
Azi au zis ca o sa ploua nitel si ma bucur ca ma cam molesise caldura aia de vara venita brusc. Ieri a fost ziua sotului am fost la bistroul unde m-a dus el prima data si pe urma am facut si nunta si am papat si palavragit pana tarziu. Azi dimi m-am declarat mama denaturata pt ca am lasat azi-noapte un geam la balcon deschis pe oscilo si azi dimi d-nul Scart (care doarme la 4-5 m distanta de acel geam) era cu mucii in nas, pardon cioc. Imi vine sa ii cumpar batista sugarului, dar mi-e ca il intorc pe dos
smaick imi pare nespus de rau. ar fi fost bine ca cei congelati sa ii ai daca mai vroiai inca un bebe peste vreo 2 ani, nu pt inca o incercare, dar data fiind situatia iti doresc din inima sa ai un mic dezghetat, asa ca nepotelul meu.
fiecare esec al vostru il resimt ca si pe al meu si sufar alaturi de voi. nu stau eu bine la capitolul vorbe scrise, dar sa stiti ca in mintea mea umbla multe si repede.
Crisule, Lara, Loretta fiti ZEN in continuare.
aadina big hug
ioana stiu ca dr H e bun, dar m-am pus in situatia ta si cred ca primul impuls ar fi fost sa mai cer inca o parere. oricum, mai bine sa te puna in garda de ceva mai putin bine care se poate intampla si sa nu se intample, decat sa te ia prin surprindere evenimentul. conteaza insa enorm felul in care o zice.
adisorului sa fie minunata ziua asta si cele ce vor urma !
balanta am incredere ca flacaii tai au parte de cele mai bune conditii la tine in burtica si nu o sa le vina idei prea devreme. cred ca nu iti este usor, dar apreciez neuronul care isi gaseste resurse sa ia situatia ca atare si sa se indrepte meticulos catre capatul luminat al tunelului.
ralu te vad, te vad
sabina sa fie soare si sa ai unda libera (de net)
olimpia, samira, lara ... eu va iubesc pe toate asa cum sunteti
moromeata m-a amuzat povestea cu fustele Cand a mai povestit si samira de turci, mi-am adus aminte ca circula pe net un pasaport al unei femei arabe cu voal pe fata si chiar si cu fanta aceea mica acoperita ... recunoasteti personajul
adipapazi pt tot clanul vesel ! m-am gandit la tine zilele trecute si la borcanele cu seminte la germinat insirate in bucatarie - ma tot bate gandul sa ii rasfat si pt inaripatii mei cu asa ceva.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput