Clubul "babelor" FIV-oase 34
Raspunsuri - Pagina 5
Lara27 spune:
bonjour madames
prolog: daniela, eu ti-am zis sa-ti arunci laptopul in ocean si sa nu cetesti forumuri in concediu, ca s-ar putea sa-ti strici dispozitia..sper ca, aceste randuri te vor gasi sorbind Mai Tai's si mi-ai ascultat sfatul..
cuprins: olimpia, o sa-mi permit sa ma adresez in exclusivitate tie, de data asta, cu toate ca nu sunt sigura daca spusele mele vor corespunde criteriilor tale de inteliginta si scarii tale de valori, dar, e un risc pe care mi-l asum, in mod constient, de data asta (ah, btw, era o gluma, mentionez, pentru ca nu-mi dau seama daca la capitolul umor stai la fel de bine, ca la capitolul sarcasm..)
sarcasmul, sunt sigura ca stii, este o forma de rautate superioara, modelata pana aproape de perfectiune, mult peste ironie si autoironie, ca si nivel incorporat de rautate..merge mana-n mana cu malitiozitatea..spun asta, pt ca si limba mea musteshte de sarcasm, doar ca, eu nu gasesc ca e o trasatura de-a mea pe care trebuie sa mi-o cultiv neaparat..gasesc ca e mult mai greu sa fii nice..bunatatea insa, se gaseste in simplitate de regula, deci cu cat mai ascutit spiritul, cu atat mai greu de realizat dezideratul..eu prefer sa fiu nice, chiar daca asta ma va cataloga drept simple-minded, de unii care, nu gasesc o alta cale de manifestare si exprimare a inteligentei lor, decat prin replici usturatoare, pline de sarcasm..acum, nah, nu-mi iese nici mie intotdeauna, ca doar, nu sunt nici eu, o reincarnare a perfectiunii umane..asa ca, daca acum mi-a reusit mai putin, imi cer, anticipat, iertare
astea fiind spuse, da-mi voie si mie acum, sa-mi prezint argumentele, care justifica sau nu, reactia mea de aseara:
iti cunosc experienta nefericita de la Kaali (nu spun PK, pt ca nesansa ta, a constat indeosebi in faptul ca n-ai avut parte de discernamantul lui PK, intr-un moment definitoriu al procedurii..) si nu, n-am citit din urma, nu am nici timpul si nici rabdarea necesara..stiu, pt ca m-am legat afectiv de tine, din timpul procedurii de la Kaali, atunci cand, eu cel putin, te-am "cunoscut"..ti-am fost alaturi, cu schema "terapiei cu hcg" (remember?) pe care o solicitai, la unguroaice, in ajunul plecarii la BP, apoi cu sfaturi, pareri si la sfarsit, cand sufletul ti-a fost facut tandari si sperantele zdruncinate, cu o vorba de incurajare, toate, fireste, at the best of my knowledge..rabdare angelica, nervi de otel, umor cu carul si..NOROC erau vorbele mele atunci..faptul ca te-au facut sa zambesti in acele momente, pt mine a fost multumire destul..
acum, mi-a venit mie randul, sa ma aflu (din nou) in pragul, in care, diferenta intre agonie si extaz, o face o virgula, din dreptul unor cifre, de pe o bucata de hartie, pe care nu am curajul s-o obtin..in acest context, mi-ar fi placut, recunosc, de vreme ce tot ai intrat pe topic dupa o pauza indelungata, sa-mi adresezi macar un hai, curaj..(acum, zambesc cu sarcasm, cu privire la proverbiala mea naivitate, dar o iau, as always, vb lui sami, ca o lectie de viata)..te asigur ca, nu doar ralu ti-a inteles exact pozitia, desi, sunt convinsa ca desigur, consideri ca, e nevoie de o inteligenta superioara, pentru a urmari ideea postarilor tale..
apreciez intentia de a o incuraja pe Ady..desi, ea inca nu a inceput procedura norocoasa..sa alegi ca si forma de incurajare insa, desfiintarea altei clinici prin comparatie, in conditiile in care sunt (cel putin) 3 fete aici care asteapta rezultatul procedurilor efectuate la Kaali (cris, loretta, eu..) mi se pare, bland spus, ciudat..cu atat mai mult cu cat, afirmatiile tale au fost complet neprovocate, off-topic (desi, aici, nu exista asa ceva), atunci poate doar off base..e ca si cum ai spune cuiva ca, n-are sens sa fie trista ca, nici cutare n-a reusit..pai, ce forma de incurajare e asta? fericirea mea nu e conditionata de nefericirea altcuiva, deci, dc eu m-as duce la Bio, nu m-ar incuraja defel faptul ca, la Kaali, nu sunt halate pt eco, ci doar fustite..pe care unii le vad, altii nu, dupa posibilitati..
si ca sa-nchei si eu, ca romanul, impartial, te asigur ca gust glumele, indeosebi ale Ioanei, cu "rautacismele" si sarcasmul se pare ca..mai am o problema..si asta, doar uneori
p.s.: sabi, propun sa-ti indrepti "shicanele" linistita spre olimpia, am inteles ca, spre deosebire de mine, ea le-ar aprecia cum se cuvine..
epilog: fetelor, mi-au dat lacrimile absolut din senin, pana mi-am baut cafeaua, in oficiu..de jena, am fugit in baie, am tras un plans de mama focului, de mi-a sarit si nasturele la camasa..cred ca-mi sunt hormonii varza..mi-am aplicat apoi make-up cu tona, in incercarea disperata de-a sterge urmele..
apoi, m-am asezat in fata laptopului si am scris..cum ridicam privirea, simteam cum mi se umple ochii de lacrimi din nou, asa c-am tot scris (cred ca e o forma de terapie, la mine)..imi cer scuze, n-am mai citit nimic, dupa mesajele olimpiei de azi dimineata..
va sarut
to be continued..
ioana3110 spune:
Lara
plansul + mesajul de adineauri = mic in burtik.
In rest, creierul meu de gravida nu deslusheste misterul semintei de razboi de-aci! Nu inteleg nik. Asa ca ma retrag ca sa nu ma fac de ras
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adijo spune:
Smaick imi pare nespus de rau...sper sa te refaci cat de repede.
Multa tensiune adunata pe forum... e de inteles. hormoni, frustrari adunate dupa numeroase esecuri( doar suntem "babute" nu?), sperante noi, asteptari ...
Lara eu mi-as dori sa aflu "povestea " acestei ultime incercari, cand esti pregatita.( si am sa o citesc mai cu atentie , sa nu mai incurc borcanele). doar pt asta exista forumul, sa ne impartasim experientele. si , tonalitatea postarilor tale, plansetele de la birou, miros a gravideala! iti tin pumnii!
Cris sa fie bine si la tine!
BRUNICO daca ajungi prin Baia Mare da un call!
Ralu_mv spune:
Adriana Si fie ca aceasta viata care incepe cu ziua de azi sa fie cea mai frumoasa parte a vietii tale !
Lara imi pare rau ca m-am bagat, ai avut dreptate, ca tu stiai ce stiai din urma ... eu...sorry... dar pana la urma nimeni nu-si poate ascunde adevarata fata si s-a vazut
Curaj si speranta !
eu nu ma pricep deloc la incurajari in momente cheie, nu-s umanist, sorry ca nu stiu cum sa ma exprim, de asta mai bine nu prea mai scriu, ca poate mi-e luata in nume de rau
Lara27 spune:
ralu, sa stii ca
tot ce-ai spus, mereu, m-a incurajat si m-a ..consolat dinainte de turci, dupa turci, dupa rezultat, stari, "simptome", nervi, draci, alea..mereu m-am regasit in ceea ce scriai si am apreciat maxim ca ai share-uit, cu mine, cu noi, aici
deci io moor daca stai deoparte, da? vezi ca iar dau in plans, de se-neaca tastatura in lacrimi..e ceva fantastic, ce inseamna imbalance-ul hormonal..sunt ca un automat de lacrimi si nici n-am rimel waterproof..colegul, deja, se uita suspicios si ridica spranceana la fiecare oftat mai apasat, de nici nu mai stiu ce sa mai zic..noroc ca a venit lunch time, si fug afara, la soare..o sa stau pe banca in parc, de inghitit nu pot sa inghit nimic, dar, maybe, imi regasesc echilibrul emotional
big, big, hugs
to be continued..
balanta_tm spune:
fetelor, la modul general, e mare pacat de ce a ajuns acest forum.
in cazul de fata, e mare pacat si de acest topic, care ar fi trebuit sa fie unul relaxant si de suport. personal, cred ca fiecare este liber sa isi spuna parerile despre medici si clinici (da, mie nu mi-a placut nici de zadori, nici de pk, si intr-un final, nu mi-a mai placut nici de feichtinger (desi l-am idolatrizat o vreme - as spune ca am fost o gasculita ) - si nu vad nici o problema in asta - sunt alegerile mele). altfel, de ce am mai fi pe un form public daca nu putem spune si de bine dar si de rau cand e vorba de dr-i si clinici?
imi pare rau ca sunt fete care nu mai posteaza din cauza discutiilor care au mers in directii nedorite. aici ma refer la bombi in special, care a ajutat atatea fete de-a lungul timpului, care este atat de greu incercata si care are atat de mult bun simt!
nu inteleg totusi de ce trebuie sa ne "impungem" pt nimicuri.