Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dari_nanau Altesa, am votat bulgarasul scump Dariana mamica fericita si implinita de Emma (11.10.2007) si Vlad (29.02.2012) |
Si noi am votat! Succes!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
ane-maria spune:
citat din mesajul lui georgia_c adrianaBuc kk mucios?..si a mea a facut un kkuta cu ceva mucios asa in el ,compact , galben ,cat o moneda de 50 bani..la voi cum e? ce detalii am dat si io Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
e amuzanta descrierea :)))
kk mucios face si fii-mea daca asta inseamna kk mai galben si un pic grosut , cam cum e oul batut ceva de genul... e greu sa descrii asa ceva .
adrianabuc inteleg sa iti faci griji pt kk poate nu a mai facut asa pana cum ... dar luat putin in greutate , adik ? 6,180 la 3 luni? mie mi se pare ok , dar cat ar fi trebuit sa ia din pct de vedere al Dr ?fii-mea are 6 kile , si e cu 2 zile mai mare decat a a ta.Deci iarta-ma dar nu prea inteleg sau poate nu sunt eu documentata in priinta graficului de crestere.Ti-am zis astept info de la tine , te rog, sa ma lamuresti si pe mine, pt ca eu cand am fost la control Dr nu mi-a zis ca nu e ok greutatea Biancai si am si intrebat-o.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
ane-maria spune:
mai mica cu 2 zile :)) , of matematica asta
ane-maria spune:
eu o cantaresc pe Bia decat o data pe luna (pe la jumatatea lunii )si a 2-a oara e cand mergem la controlul de rutina cand implineste luna , eu cred ca acea cantarire zilnica, saptamanala sau bilunara , etc e mai mult asa sa isi faca griji mamica .... e doar parerea mea;
gianina1983 spune:
Salutare lume
Lady ma bucur ca ai revenit,Mihaela scumpo cu nebunii nui de gluma bun ca ati trecut peste si sunteti toti bine
La multi ani!!!bulgarasi scumpichiar daca scriu fff rar sa stiti ca nu ratez nici o pagina la citit
Lady fff utile sfaturile talesi eu sunt cea care voi incepe direct cu piureurile .
Despre noi nu am ce va spune decat ca suntem ok ,crestem si ne veselim.
Ne luptam cu ceva mucisori culesi de prin concediu dar trec ei cumva nui bai.http://www.youtube.com/watch?v=X_CwoscxFtw sa vedeti cam cu ce mam amuzat aseara vreo 10min
P oop pe toata lumea si aveti grija de voi
Sa va fie de bine crestinarea sa creasca puiutii sanatosi si sa aiba o viata frumoasa si plina de noroc
Matzaila_81 spune:
Lady, Tudor abia a facut 3 luni, are 7,300 kg si doctorita ne-a spus sa incepem cu suc de mere la masa de la 1-. Intai o lungurita, a doua zi doua lingurite si tot asa pana ajungem la 50 ml,dar nu mai mult. Din ce am citit in informatiile date de tine e cam devreme.
Sunt singura mamica de aici cu puiul de trei luni care incepe cu sucul de mere?
Mamica de grasunel Alexandru
ane-maria spune:
citat din mesajul lui gianina1983 Salutare lume Lady ma bucur ca ai revenit,Mihaela scumpo cu nebunii nui de gluma bun ca ati trecut peste si sunteti toti bine La multi ani!!!bulgarasi scumpichiar daca scriu fff rar sa stiti ca nu ratez nici o pagina la citit Lady fff utile sfaturile talesi eu sunt cea care voi incepe direct cu piureurile . Despre noi nu am ce va spune decat ca suntem ok ,crestem si ne veselim. Ne luptam cu ceva mucisori culesi de prin concediu dar trec ei cumva nui bai.http://www.youtube.com/watch?v=X_CwoscxFtw sa vedeti cam cu ce mam amuzat aseara vreo 10min P oop pe toata lumea si aveti grija de voi Sa va fie de bine crestinarea sa creasca puiutii sanatosi si sa aiba o viata frumoasa si plina de noroc Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012 |
daaaaaaaa, chiar e o dulceata Maria!
si Bia mea a ras de vreo 3 ori , dar pana sa filmez momentul , i-a trecut rasul puternic :(,a ta e mai maricica cu aprox o luna ; sunt frumosi rau bebeii , mai ales cand rad.
.multumim de urari Gianina!
Matzaila_81 spune:
Aerlilian, sunt si eu pentru intalnire, ce ziceti de Herastrau?
Mamica de grasunel Alexandru
carina spune:
Matza e mult prea devreme. Te rog citeste: http://kellymom.com/nutrition/starting-solids/delay-solids/