Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
iaura21 spune:
sunt cereale de la 4 luni fara gluten ,pana la 6 luni nu au gluten....daca flavia nu ia in greutate in continuare (de o sapt a chiar scazut 100 gr) o sa incep sa-i dau cereale la masa de seara.
ALTESA spune:
sunt asa ocupata tocmai azi de ziua puiului meu ,abia am iesit din bucatarie.
La multe lunite Eduard,Filipel de bulinel si scumpicului meu Rafael!
Vroiam sa va zic ca sunteti niste dragute toate eu am mai sarit unii bulgarei nu am apucat sa le urez la timp La multi ani! dar sa fie acumsi pentru ei!
Sara da cred ca rafael se cere singur la sistem BLW!
Bulinuta eu nu ti-am vazut pozele unde sunt?
Alina poze?
Suzik eu nu mai reusesc deloc sa ma mulg pompa mea nu mai merge asa bine si am imprumutat de la cineva o pompa ,pe care mi-a dat-o infect de murdara si mie scarba si s-o spal ,ca spalat si sterilizata ar fi ok dar nu pot sa pun mana pe ea ,eu nu inteleg cum mi-a dat-o asa acum mie rusine si sa i-o dau inapoi poate nu mai stie cum a lasat-o si crede ca i-am dat-o eu infecta asa.
Nu mai imi vine sa dau o caruta de bani pe una noua si am zis sa imprumut zici ca avent merge bine?
Ma duc sa mai citesc din urma ca vroiam sa mai scriu ceva dar nu mai stiu ce.
Sara si rafael tot cam 500-600 are in pampersi dar inainte avea si 850 oricum e ok are 7700 azi la 4 lunite
ica7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Sara, la multi ani!! Ica, la chicco se ridica fundul landoului de la jumate. Mie mi se pare mai comod pt ei decat varianta sport lasata pe spate. Radu prefera scoica Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
stiu, dar nu mai incape in landou.
jessamine spune:
andieelen am vb cu medicul si mi-a zis ca in acest moment bebe resimte o jena acolo dar ca dintisorii se vor vedea mai tarziu
izish si noi tot la dr Manole suntem. tu pe unde il plimbi pe bebe? si pe unde . Daca vrei pe noi ne gasesti pe la 17-18 in curtea bisericii noi din gavana 3 avem un carucior negru cu flori albe .
ica7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andieelen NEatza! La multe lunitze: Rafale Ioan de Altesa! Eduard de mihacor Filip Andrei de bulinutza! In sfarsit a revenit si Codrut al meu la programul obisnuit de somn in timpul zilei. Cred k e din cauza temperaturii care a mai scazut un pic. Sper sa il tina. Bebeloiul meu vrea sa stea mereu in fund si nu merge sa il pun la 45 de grade ca a invatat sa se ridice singurel la 90 si dupa ce sta vreo 4-5 secunde asa cade intr-o parte ca nu stie sa se echilibreze. Nu va spun cat de stresata am fost, ca imi nenorocesc copilul, ca o sa faca cocoasa din cauza mea... Alaltaieri am sunat o colega de serviciu care are 2 pici, unul de 4 ani, si unul de 2 si mi-a zis ca ea i-a pus pe ai ei de la 2 luni si nu au nicio problema. Iar vara-mea mi-a zis ca ea la 4 luni a pus-a pe-a mica in premergator si la fel nu are nicio problema. Asa ca m-am mai linistit un pic acum. Inca imi e frica sa nu fac vreo prostie dar daca se ridica singurel mi-e teama sa nu ii inhib dezvoltarea tot interzicandu-i sa faca asta. Pe de alta parte daca Codrut are atata putere sa se ridice, poate ca nue4 chiar o nenorocire sa il pun, dar il tin in brate cu o mana pe piept. La sfarsitul lunii mergem la vaccin si o sa vedem daca am facut vreo mare prostie. Jessamine ce a zis pediatrul in legatura cu dintisorii? Andi, mami lui Codrut (30.01.2012) |
acum cateva zile m-am intalnit cu o mamica in parc care avea bebelus de 6 luni si il tinea in premergator. mi-a zis ca de la 4 luni l-a pus in premargator...mie mi se pare f devreme.
bulinuta27 spune:
altesa sunt jos in semnatura mea la poze noi
referitor la premergator...eu nu i-am luat lui rares si nici lui filip nu o sa ii iau pentru ca dr ortopezi nu recomanda la nici o varsta premergatorul darmite la 4 luni
Wildorchid spune:
Buna seara, fetelor
Va invit pe aceasta cale in grupul "Mamici fericite de 2011" de pe facebook pentru a discuta si a ne impartasi din experienta minunata de a fi mame de bebelusi de 2011, plecand de la capitolul diversificare si ajungand unde vrem noi. Mentionez ca grupul este accesibil doar mamicilor care au nascut in 2011 si este secret, pentru ca ne respectam intimitatea si confidentialitatea discutiilor. Va asteptam cu drag.
alina_anto spune:
La multe lunite Rafael, Eduard, Filip!
Acum descarc poze.
Va pup
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
dari_nanau spune:
La multe lunite Filip, Eduard, Rafael! Sa cresteti mari si sanatosi!
Luiza, ma bucur ca sunteti bine.
Nici eu nu sunt pentru premergator, nu am luat la Emma si nu voi lua nici lui Vladut.