Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Izish...la noi nu e asa grav...adica nu i-am dat niciodata nici o vitamina alta decat C si cateodata Zinc(are ceva probl cu exfolierea pielii la picioruse).
Are aproape 13 kg acum la 3 ani si jumatate insa e si micuta de inaltime 96-98 cm, cam pe acolo.Acasa eu nu o las sa nu manance...la gradi e problema daca nu e ce ii place ei.
Vitaminele inainte de 7 ani cresc foarte mult riscul de obezitate la adulti, aceste studii m-au facut sa nu ii dau nimic.Dulciuri cere?

Noi nu am avut premergator si nu recomand insa am avut antepremergator www.toyshow.ro/premergatoare/82-antepremergator-vtech-primii-pasi-roz.html" target="_blank">http://www.toyshow.ro/premergatoare/82-antepremergator-vtech-primii-pasi-roz.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Altesa, ia fetele si haideti in grup pe facebook, sunt multe mamici de decembrie 2012, deci problemele sunt comune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Poftiti la CAPITOL NOU

Incerc sa mai "cosmetizez" putin prima pagina si sa adaug capitolele lipsa, apoi va arat poze de la petrecerea Sarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Altesa, ia fetele si haideti in grup pe facebook, sunt multe mamici de decembrie 2012, deci problemele sunt comune...

Emma, mami fericita de Ingrid Ioana

cred k de dec 2011 k pana in dec 2012 mai este ceva timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sara, vroiam sa zic mai devreme si am uitat. de acum nu prea mai e concludenta proba pampersului, ca va incepe sa si transpire si sa faca mai putin pisu. cel putin radu asa face :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ica, eu m-am prins cand avea mara cam 3 luni :))) d-aia ziceam
dar cati cm are robert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Alina-da, ii fac regulat analizele, cam din 6 in 6 luni dar toate sunt super ok.
Marysa-tocmai asta este faza. Nu mananca nici dulciuri, nu cere nimic. Eu ii mai dau cate un kinder cu surprize, si alte ciocolatele daca mananca cate ceva.O conditionez. In rest, nu ii dau dulciuri.
Jessamine-noi depindem de somnul celei mari. Vine de la gradi si apoi se culca. Se trezeste in jur de 6, 7. Noi iesim de obicei mai pe seara si mergem prin centru. Hai k vedem noi cand putem sa ne intalnim, in weekend e mai bine dar sapt asta si cealalta suntem ocupati. Tie cand ti-a zis sa incepi diversificarea? Ce lapte papa bebele tau?

Mergi la inceput