Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

super veste:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172279

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

La Multe Lunite RAFAEL,FILIP ANDREI,EDUARD !!! sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

NEatza!
La multe lunitze:
Rafale Ioan de Altesa!
Eduard de mihacor
Filip Andrei de bulinutza!

In sfarsit a revenit si Codrut al meu la programul obisnuit de somn in timpul zilei. Cred k e din cauza temperaturii care a mai scazut un pic. Sper sa il tina.
Bebeloiul meu vrea sa stea mereu in fund si nu merge sa il pun la 45 de grade ca a invatat sa se ridice singurel la 90 si dupa ce sta vreo 4-5 secunde asa cade intr-o parte ca nu stie sa se echilibreze. Nu va spun cat de stresata am fost, ca imi nenorocesc copilul, ca o sa faca cocoasa din cauza mea...
Alaltaieri am sunat o colega de serviciu care are 2 pici, unul de 4 ani, si unul de 2 si mi-a zis ca ea i-a pus pe ai ei de la 2 luni si nu au nicio problema. Iar vara-mea mi-a zis ca ea la 4 luni a pus-a pe-a mica in premergator si la fel nu are nicio problema. Asa ca m-am mai linistit un pic acum.
Inca imi e frica sa nu fac vreo prostie dar daca se ridica singurel mi-e teama sa nu ii inhib dezvoltarea tot interzicandu-i sa faca asta. Pe de alta parte daca Codrut are atata putere sa se ridice, poate ca nue4 chiar o nenorocire sa il pun, dar il tin in brate cu o mana pe piept. La sfarsitul lunii mergem la vaccin si o sa vedem daca am facut vreo mare prostie.
Jessamine ce a zis pediatrul in legatura cu dintisorii?

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

Hmm... nu au nimic deocamdata. Mie mi se pare inconstienta din partea lor. Eu zic sa incerci sa-l mai tii cit se poate mai la 45de grade, chiar daca se mai ridica el singur.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ma chinui de cateva zile sa scriu si eu doua vorbe, dar se pare ca Vlad imi cam mananca tot timpul. Intr-un final suntem cu totii sanatosi, nu mai avem virusi in casa.

Despre cat mananca/kg pot sa ma plang si eu ca mananca prost, evident ca ia prost in greutate. Ceea ce am observat eu e ca de cand si-a scos masa de noapte total (se trezste la 7-8 de seara de la 10-11) ia mai prost in greutate decat la inceput. O sa-l monitorizez si luna asta si o sa vad.

Diverisifcare, eu zic clar dupa 6 luni, indiferent de tipul de lapte pe care il mananca.

Fetelor, eu ma mulg de la inceput si ii dau cu bineronul, iar produstia mea de lapte este in continuare mai mare decat poate el duce, congelez zilnic. Pana pe la 3 luni m-am muls din 3 in 3 ore, iar acum ma mulg din 4 in 4 ore, inclusiv noaptea. Conteaza mult si regularitatea cu care te mulgi si cat de mult golesti sanul.

Altesa, pana la urma ce aparat de facut mancarica ai luat? Stiu ca te uitai la un moment dat la ala de la aldedra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Eduard, Rafael, Filip!!!
- la multi ani Saruca!!!
- lady-ar fi o idee buna! grupurile care vor sa fie private..
- noi am repetat analizele, urocultura si sumarul de urina...de-abia aziam reusit sa trimit la laborator ...tre sa astept pana luni rezultatele...sa vedem...pediatra a zis sa le repetam sa fie ea sigura ca nu e nici o infectie urinara...
- noua ne-a zis ca o sa incepem la 4 luni diversificare...saptamana viit mergem la vaccinul de 4 luni si atunci ne va spune ce si cum...macar de ar incepe sa ia mai bine in greutate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mady nu va lua mai bine in greutate. Densitatea calorica e mai mica la legume/ fructe decat la lapte. Cerealele o pot ingrasa, dar glutenul din cerealele clasice de bebei e cel mai urat alergen. In plus, diversificarea e un chin si cred ca majoritatea mamicilor la al 2/ 3/ 4 -lea copil iti pot confirma asta. Copiii seamana cu parintii. Tu esti f slabuta, cum ai vrea sa fie Ilinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multe lunite Rafael, Eduard si Filip!!!

Noi azi ne vaccinam, Off
Sara mananca 500-600g pe zi, numai lm. Eu cantaresc in continuare pampersii folositi. Fac asta ca sa nu imi pierd increderea in capacitatea tzitzicilor mele de a produce lapte la fel de mult in fiecare zi. Am senzatia uneori ca nu papa mare lucru, dar ma linistesc cand cantaresc pampersii. Avem 4 luni si o sapt si 7100g. Ma declar multumita si fericita.
Ileana strategia noastra pt somn e invariabil tzitzica. Nu da gres niciodata Tu nu alaptezi exclusiv?

Altesa, Rafi e pe drumul blw, incepe sa cunoasca alimentele. Inainte sa le pape trebuie sa se joace cu ele, sa le simta consistenta, mirosul. Eu i-am dat Sarei o Frunza de salata sa se joace, sa o rupa, o supraveghez sa nu pape din ea.

Maria e o scumpa cand rade asa frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

da Carina...asa este....intotdeauna cred ca la primul copil e altfel..nu stii ce sa-i mai faci, mai ales cand e vb de luatul in greutate..m-am gandit si la asta...daca ma uit la mine, eu sunt slabutza, asa am fost mereu, si nici Vlad nu e mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Izish, analize pt ceva viermisori i-ai facut? Stiu ca si asta poate fi o cauza a lipsei poftei de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina
Copiii seamana cu parintii. Tu esti f slabuta, cum ai vrea sa fie Ilinca?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Dar Toma cu cine seamana? Ca tu esti subtirica rau.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput