Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
gianina1983 spune:
LA MULTI ANI!!!RAFAEL,FILIP ANDREI,EDUARD SA FITI SANATOSI PUIUTILOR SA CRESTETI MARI SI VOIOSI
POOP mamicile si puiutii si aveti grija de voi
bulinuta27 spune:
La multe lunitze Rafael si Eduard!!!!
Si pentru puiul meu drag Filip!!
multumim pentru aprecierele facute pozelor...abia astept sa vad mai multe si eu
lexi crede-ma ca cedez si eu cateodata simt ca nu mai pot si nu vreau sa pun intrebarea aia: de ce tot noi?
faith multumim..de la inceput cred ca l-a avut, am facut un tratament cu ciplox si degeaba...mucii tot acolo se sufoca cu ei
jessamina eu pun mai putina apa in incalzitorul de bibe si nu se mai incalzeste apa asa rau
referitor la apa sau ceai- nu ii dau
mar ysa stiu cum e sa il iei cu burtica goala de la gradi...zilele trecute i-a spus doamnei de la bucatarie ca el nu mananca orez ca pentru aki - cainele noastru, iar orezul era facut cu multe legume
azi s-a trezit la 4 la 6 la 8 si la 10...adunat a mancat cam 100 ml...de aseara de la 10...in 12 ore??? doar 100 ml...eu nu pricep..si nu vrea nici acum sa pape ...rade la maimutoaiele de pe peretii din camera lui rares
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGoji La multe luni pentru Rafael, Eduard si Filip! Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria Mihai Blog "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
Si de la mine!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
carina spune:
La multe lunite Rafi de Altesa, Eduard de Mihacor si Filip de Bulinutz!!!
Toma a mai franat si el cu luatul on greutate, de la 4-5 sute de g / saptamana, in prima saptamana de 3 luni a luat 230 g si avem 7770 g :-).
In schimb iar s-a stricat cu somnul. Vreo 4-5 zile a dormit de la 22-23 pana la 4-5 si apoi pana la 8-9. Acus de 2 zile, iar ne trezim la 2, 5, 7 si peste zi cu greu doarme 1-2 ore.
aerlilian spune:
In continuare se trezeste de cateva ori pe noapte. In loc sa rarim trezirile, parca le inmultim. Din pacate doar langa mine in pat doarme cat de cat linistit, ma adulmeca, se urca cu piciorusele pe mine. Am ajuns sa dorm pe muchia patului, numai sa dorm!. Aveti ceva strategii de dormit noaptea, ca eu am impresia ca le-am epuizat pe toate...Mananca si destul de mult, aproape de fiecare data cand se trezeste. Voi ce cantitati le mai dati la o masa?
andieelen spune:
NEatza!
La multe lunitze:
Rafale Ioan de Altesa!
Eduard de mihacor
Filip Andrei de bulinutza!
In sfarsit a revenit si Codrut al meu la programul obisnuit de somn in timpul zilei. Cred k e din cauza temperaturii care a mai scazut un pic. Sper sa il tina.
Bebeloiul meu vrea sa stea mereu in fund si nu merge sa il pun la 45 de grade ca a invatat sa se ridice singurel la 90 si dupa ce sta vreo 4-5 secunde asa cade intr-o parte ca nu stie sa se echilibreze. Nu va spun cat de stresata am fost, ca imi nenorocesc copilul, ca o sa faca cocoasa din cauza mea...
Alaltaieri am sunat o colega de serviciu care are 2 pici, unul de 4 ani, si unul de 2 si mi-a zis ca ea i-a pus pe ai ei de la 2 luni si nu au nicio problema. Iar vara-mea mi-a zis ca ea la 4 luni a pus-a pe-a mica in premergator si la fel nu are nicio problema. Asa ca m-am mai linistit un pic acum.
Inca imi e frica sa nu fac vreo prostie dar daca se ridica singurel mi-e teama sa nu ii inhib dezvoltarea tot interzicandu-i sa faca asta. Pe de alta parte daca Codrut are atata putere sa se ridice, poate ca nue4 chiar o nenorocire sa il pun, dar il tin in brate cu o mana pe piept. La sfarsitul lunii mergem la vaccin si o sa vedem daca am facut vreo mare prostie.
Jessamine ce a zis pediatrul in legatura cu dintisorii?
tebligia spune:
citat din mesajul lui aerlilian In continuare se trezeste de cateva ori pe noapte. In loc sa rarim trezirile, parca le inmultim. Din pacate doar langa mine in pat doarme cat de cat linistit, ma adulmeca, se urca cu piciorusele pe mine. Am ajuns sa dorm pe muchia patului, numai sa dorm!. Aveti ceva strategii de dormit noaptea, ca eu am impresia ca le-am epuizat pe toate...Mananca si destul de mult, aproape de fiecare data cand se trezeste. Voi ce cantitati le mai dati la o masa? Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Andrei papa 170 ml de 5 ori pe zi in 4 ore in 4 ore si noaptea pe la 4 130ml
eu il scot seara pe la 7 pana la 9 timpo in care doarme 1 ora apoi masaj baitza mai pe la 40 grade(ii place apa ff calda seamana cu tasu) apoi papa si somn in 15 minute pana la 3-4 il mai scot afara de la 10 pana la 13
LMA bulgarasilor
andieelen spune:
citat din mesajul lui aerlilian In continuare se trezeste de cateva ori pe noapte. In loc sa rarim trezirile, parca le inmultim. Din pacate doar langa mine in pat doarme cat de cat linistit, ma adulmeca, se urca cu piciorusele pe mine. Am ajuns sa dorm pe muchia patului, numai sa dorm!. Aveti ceva strategii de dormit noaptea, ca eu am impresia ca le-am epuizat pe toate...Mananca si destul de mult, aproape de fiecare data cand se trezeste. Voi ce cantitati le mai dati la o masa? Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Daca intrebi de cantitati probabil ca superbebitzu tau papa LP. Nu stiu cum faci in cazul asta.
Codrutz al meu doarme de la 2 luni noaptea minim 6 ore de cand adoarme , apoi papa un pic si mai doarme pana la 6 dimineata cand face kakutza.
Eu ii dau sa suga toata ziua, desi el nu plange niciodata ca i-ar fi fomitza, oricum il pun la san (ca nu refuza niciodata), ca sa ma asigur ca are stomacelul plin noaptea. Iar seara avem program: pe la 4 iesim pe afara pana la 6, apoi ne jucam pana la 8-8:30 cand facem baitza, masaj apoi papam si la 9 dormim dusi pana pe la 3:30 - 4, uneori chiar 5.
Cred k fiecare copil are ritmul lui dar mi e pare important sa nu il lasi sa adorma o perioada mai lunga de timp inante de somnul de noapte. Eu nu il las pe bebe sa fac nani cel putin 4 ore inainte de somnul de seara, chiar daca uneori e mai nervos cand vine ora de baitza.
izish83 spune:
Marysa- si fetita mea cea mare este tot la fel ca a ta. Nu mananca mai nimic toata ziua. Am incercat toate vitaminele posibile si imposibile, tratamente homeopate, naturiste, etc. Nimic nu pare sa functioneze. Si eu plang des tot din cauza ei. Ma dispera cand vad k nu baga nimic in gura de cand vine de la gradi pana a 2-a zi. Am incercat orice sa ii dau, nu vrea nimic. Nu are pofta de mancare deloc. Face 3 ani in august si are DOAR 10,30 kg.
Leyre cate kg are?
izish83 spune:
Jessamine-eu ii dau lui bebe ceai aproape in fiecare zi cate 100 ml. Asa mi-a recomandat doctorul. II fac ceiut de la humana-noapte buna.
Apropo-la ce dr de familie mergi? Eu merg in Gavana la dr Manole.