Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Dari - ce bine ai descris momentul in care refuza bebele sanul : neputincioasa si frustrata. Iar eu ma enervam si mai tare ca cica al meu mai facea glume "gata, nu-i mai trebuie laptele tau, ii dam bomboane" . El nu pricepea ca nu-mi ardea de glume in astfel de momente
Lexi De ce zici ca daca te mulgi pierzi laptele? Eu de 4 luni m-am tot muls din anumite cauze (ba plecam si ii lasam in bibe, ba nu vroia sa pape si mulgeam)...si nu mi-a scazut lactatia din cauza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=

sper sa mearga

uite aici linkul faith multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

La multi ani Sara!!!!!!Felicitari Alina pentru doi puisori minunati!!!!
bulinutza,nicole,felicitari pentru mici crestini...atat filip,cat si antonia sunt niste dulcici superbi...
edy mai sta inca in landou,sa vedem pentru cata vreme,in scoica sta cu greu,nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa facem la botez,cand trebuie sa merge in romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

BULINUTA, NICOLE foarte frumoase pozele...va pup!

Pun si aici un link...am luat si eu...chiar vroiam sa sun la Mirela...si bine ca nu am sunat...http://www.crazydeal.ro/national/611/protejeaza-ti-copilul-cand-te-duci-la-mare-sau-la-piscina-cu-noul-colacel-de-gat-de-la-crazydealro-ce-costa-doar-15-lei.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

aooleuu scuza-ma bulinutz am uitat ca steti mai micuti cu o luna in cazul asta cel mai probabil o sa va recomande si voua pediatra cereale de la 4 lunite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nicole, din fotografii reiese ca ne-am botezat puiutii la aceiasi biserica, adica la Sf. Ilie Rahova. Ma insel? Sa-ti traiasca micuta, a fost bestiala cu rochita imbulinata!
Astazi am fost cu T la oftalmo. Nu are nimic altceva in afara de canal lacrimar infundat. Am primit indicatii legate de masajul corect si tratamentul corespunzator. Nimic nu faceam bine. . Sper ca de acum sa ne revenim. M-am bucurat ca i-a facut si fundul de ochi, a verificat si nervul optic si dioptriile si totul e ok. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:

Citat:

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=

sper sa mearga

implinita de Rafael-Ioan
uite aici linkul faith multumim!

implinita de Rafael-Ioan

Si pozele sunt alt1 si alt2? Scuze, dar nu sunt sigura si am zis mai bine sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dari multumim......exact asa e...frustrare

altesa da, suntem mai micuti si cred ca o sa bagam cereale ...offf si chiar nu vroiam sa incep asa devrme

ghiulten incearca si asa http://family.webshots.com/album/582772001zvAcXL?vhost=family

mar ysa multumim...si pentru link

mihacor

a mancat la 12 si de atunci am stat afara, l-am bagat in casa caci sper ca se trezeste sa pape ceva, mai e un pic si au trecut iar 4 ore pe stomacul gol

i-am facut iar exudat nazal si cu tot antibioticul pus in nas...stafilococul ala nemernic e tot acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bulinutza, imi pare tare rau dar stiu ca tu esti puternica, ai trecut prin greutati in fata carora eu una nu stiu cum m-as fi descurcat. Te admir din tot sufletul (si o spun cu toata sinceritatea!). Capul sus, mamico!
Faith, pai ma gandesc ca as putea sa pierd laptele pt ca la pompa mulg extreeem de putin fata de cat trage Johanna in mod obisnuit. Nu stiu daca temerea mea eintemeiata sau nu, cert e ca e acolo...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mar_ysa, saru-mana de link!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput