Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Faith26 spune:
Lexi, am inteles. Acum sincer sa spun nici eu nu stiu daca la pompa scot cat trage Beatrice, pentru ca la pompa am scos de la 20 ml pana la 140. Cred ca depindea mult si de momentul zilei sau de cat mancase in ziua respectiva. Oricum, ai dreptate cu pompa ca nu scoate cat suge copilul, de-aia cred ca spune toata lumea ca "cea mai buna pompa e copilul".
Eu incep servul saptamana viitoare, si sper sa ma mai tina laptele macar o luna doua..., chiar daca ii dau si LP in paralel.
Bulinutza - sanatate multa lui Filip! Dar de cat timp are acest stafilococ de care nu reusiti sa scapati?
Vroiam sa va intreb, voi dati apa la bebei? Eu pana acum nu i-am dat. E asa de controversat subiectul asta Am intrat si aici pe dc la topicul cu apa, dar m-as bucura sa aud mai multe pareri
catiushor spune:
Faith am mai pus link-ul cu apa si ceai in alaptare.
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/02/apa-si-ceaiul-nu-isi-gasesc-locul-in.html
Sunteti la greva suptului? La noi parca a trecut cam de o saptamana si ne-a tinut....nu-ti spun ca te panichezi. In mod normal tine cateva zile sau pana dispare disconfortul ( daaa, greva asta apare de la un disconfort pe care trebuie sa il gasim spre binele tuturor. eu nu mi-am dat seama inca de la ce...) Multa putere, curaj si rabdare iti doresc!!!
Lady - avem atatea informatii de rumegat de pe netul asta...pareri de tot soiul> Pana la urma cred ca tot intuitia ne scoate la liman.Sper ca mai dureaza pana il diversific pe al meu.
Altesa - si nu ii e pofta? gruia face bulbuci la gura cand mancam in fata lui. Daca mai e cineva prin preajma, il rog sa stea cu el pana mananc...
carina spune:
Bulinutz/ Nicole foarte faine pozele.
Anca eu sincer cred ca poti sa o pui usor ridicata.
jessamine spune:
bulinuta si eu ii dadeam lui matei lapticul mai caldut pana acum o sapt cand a intrat in greva si am incercat cu laptele la temp camerei acum vad ca mananca mai bine. mai greu e cu racitul biberonului.
faith eu i-am dat san 2 luni si o luna jumatate m-am muls iar cantitatea de lapte s-a redus treptat pana a disparut indiferent cat ceai si galactogil am bagat in mine.
azi i-au iesit analizele sotului si se pare ca s-a videcat dar pt siguranta le repetam maine la un alt lab
adrianaBuc spune:
UF! abia acum am nitel timp...
deci, georgia, Natalia face kk apa galbuie sau verzuie (daca face la 2-3 zile) care practic intra toata in pampers si cu mult, foarte mult mucus gelatinos. Practic doar mucusul ramane pe pampers.
ane, Natalia s-a nascut grasuna, la 3600g; a luat cate un 1kg in primele 2 luni. Dupa vaccinul de 2 luni a inceput sa faca kk cu mucus si in primele 8 zile a luat 80g, la fel si in ultimele 7 zile. Greutatea ei ar fi ok daca ar fi constanta, dar ea a luat foarte putin comparativ cu lunile anterioare si mananca la fel de mult (chiar mai mult). O grija in plus o am din cauza Rebecai, care ii aduce toate jucariile cazute pe jos. E posibil sa nu fie nici o problema, dar daca este, trebuie sa stim inainte sa ii fac Rotarixul.
matza, nici socrii mei nu vor sa vina la botez pentru ca pe Natalia o va boteza sotia tatalui meu si lor nu le convine asta. Eu m-am obisnuit cu nesimtirea lor, nu ma mai consum - la Rebeca am pierdut laptele dupa o cearta nasoala cu soacra mea. Nu te mai consuma! Nu merita!
anca, problema e ca au inca oasele moi. Nu risca pana pe la 5 luni macar.
Eu nu m-ai tinut nici unul dintre copilasi in brate mai mult decat e necesar. Am preferat sa ma asez langa ele in pat, sa ne dragalim. Rebeca nu a cerut niciodata in brate, nu sta agatata de gatul meu. Nici Natalia nu cere. Si e foarte bine asa pentru noi.
alina, La Multi Ani domnisoarei tale! Sa fie sanatoasa si fericita!
Eu nu ma grabesc cu diversificarea, daca as putea sa ii dau laptic pana la 2 ani ar fi perfect. Iar fierturi, mixari etc. Bleahhhh!
Faith, eu nu i-am dat nimic altceva decat san pana acum. Am observat ca zilele trecute cat a fost cald a cerut mai des la san deci presupun ca si-a satisfacut nevoia de lichide.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ALTESA spune:
da faith alt1 si alt 2 am uitat sa scriu
cati nu vad ca nu el e curios sa pipaiee sa traga tot jos dupa masa
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jessamine azi i-au iesit analizele sotului si se pare ca s-a videcat dar pt siguranta le repetam maine la un alt lab Livia mami de Matei Stefan |
oaaaa livia, doamne ajuta sa fie bine ,macar a meritat tot chinul tratamentului .
Alina ,sa-ti creasca mare Saruca(si s-o ajunga si Filip) si sa fiti fericiti toti 4
Faith26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA da faith alt1 si alt 2 am uitat sa scriu cati nu vad ca nu el e curios sa pipaiee sa traga tot jos dupa masa implinita de Rafael-Ioan |
Votat
Faith26 spune:
Cati - multumesc pentru articol! Chiar daca se refera mai mult la alaptatul exclusiv. Eu nu mai alaptez exclusiv de ~2 saptamani. De fapt de-aia si aveam dubii, pentru ca acum e hranita mixt. Sper ca LM sa ii potoleasca totusi setea. Cand alaptam exclusiv nici nu mi-am pus vreodata problema ceaiului sau a apei...Am sa intreb si pediatra, sunt tare curioasa de parerea ei.
La diversificare eu nu ma gandesc deloc inca, sper sa nu fie cazul sa diversific mai devreme de 6 luni. Vorba Adrianei - fierturi, mixuri, etc...o sa ne saturam
Alice_Elena spune:
Si sa vedeti cand n-or vrea sa manance, nu vor deschide gura, sau vor scuipa. Sau vor manca doar daca le cantati sau le dati jucarii