Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicole1980 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_cls
Hai mai fetelor, raspundeti-ne si noua!!! mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Anca - si a mea vrea in brate. Dar eu cred ca voi pastra landoul pana la 4 luni. Am sa intreb si dr....
ica7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Acum 4 ani eram la spital, mi se monitorizau contractiile si asteptam sa imi vad fetitza.. La 12.55 se nastea minunea noastra Sara-Maria. Doamne...au fost cei mai frumosi 4 ani din viata mea. Noi ne pregatim de zor sa ne facem frumoase, k dupa-amiaza avem mini-petrecere. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
La multi ani Sara! sa te faci mare si sa fi cuminte! Felicitari Alina!
ica7 spune:
Anca eu am carucior chicco 3 in 1 si acum nu mai folosesc landoul, folosesc caruciorul sport pe care il tin la ultima treapta astfel incat el sta aproape intins. nu-i prea place scoica. sta in ea doar cand mergem cu masina.
bulinuta27 spune:
Neata!
La multi ani Sara!
jessamina eu i-am facut mai tot timpul lapticul la un pic mai sus de temp camerei dedi nu cred ca asta e problema lui
georgia
revin
bulinuta27 spune:
referitor la landou, eu inca il tin acolo pana il apuca nervii si plange si atunci il mai iau in brate...eu am probleme mari cu coloana si nu vreau sa aiba si ei...
Nicole1980 spune:
Si noi am avut botezul sambata. A fost superb totul, mi-a placut asa de mult: cum s-a comportat bebe, vremea de afara, biserica, restaurantul, petrecerea etc...
VA pun cateva poze de amator, urmand abia peste o luna sa avem foto profi: POZE BOTEZ
Antonia a fost tare cumintica , a stat cu noi la restaurant si a dormit, cu toate ca am avut camera la hotel pentru ea...
LA multi ani Sara !!!!!
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina La multi ani Sara!!!!!! [b]Anca in ce fel de carucior vrei sa o treci? Toma sta in scoica atasata pe cadrul de carut. Partea de carut am folosit-o doar o data ridicata la prima pozitie. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil![/b] Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma http://andaoana.com/ http://www.flickr.com/photos/andaoana/ |
In bugaboo gecko, are un scaun reglabil: si ca scoica, si ca scaun normal, am pus pe prima poz de inclinatie, ea nu se sprijina practic pe fund...nu stiu sa explic mai bine!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
mar_ysa_28 spune:
La multi anisori Saruca scumpa! Sa te bucuri Alinuta alturi de minunata ta familie!
Alice_Elena spune:
Sara, la multi ani!!
Ica, la chicco se ridica fundul landoului de la jumate. Mie mi se pare mai comod pt ei decat varianta sport lasata pe spate.
Radu prefera scoica