Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
lalitzuza spune:
La multi ani pentru frumusica Sara, felicitari parintilor ptr cei doi copilasi reusiti!!!
Petrecere frumoasa !!!
My_Lady0091 spune:
Sara, fetita frumoasa!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
carina spune:
La multi ani Sara!!!!!!
Anca in ce fel de carucior vrei sa o treci? Toma sta in scoica atasata pe cadrul de carut. Partea de carut am folosit-o doar o data ridicata la prima pozitie.
tebligia spune:
citat din mesajul lui alina_anto Acum 4 ani eram la spital, mi se monitorizau contractiile si asteptam sa imi vad fetitza.. La 12.55 se nastea minunea noastra Sara-Maria. Doamne...au fost cei mai frumosi 4 ani din viata mea. Noi ne pregatim de zor sa ne facem frumoase, k dupa-amiaza avem mini-petrecere. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
LMA Scortisoara mik fericire bucurii
dr_anca spune:
Neata!
La multi ani Sara!
Ce frig s-a facut.
La diversificare cate bordeie atatea obiceiuri, dar ati vazut copii nediversificati? Cu rabdare multa trecem si peste hopul asta. Eu nu m-am agitat prea mult la Sara- poate se si vede- dar masa de la 10 era baza, atunci am incercat toate alimentele de frica sa nu ma duc spre seara si sa planga noaptea. Am cumparat biscuiti fara gluten si greu am introdus cu gluten de teama alergiilor, acum nu stiu ce voi face.
Noi practicam mancatul cu bebe in brate si saraca se pomeneste cu firmituri pe cap si pe haine. Cel mai greu este la ciorba asa ca de obicei nici nu servim decat felul2.
Amuzanta rau Maria, big like.
O zi minunata!
My_Lady0091 spune:
http://www.buzzfeed.com/mjs538/the-13-coolest-pairs-of-kobi-levin-shoes
ce ati incerca?
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
catiushor spune:
Lady - la medlife mi se pare mult o banana+mar copt. Unui adult i se recomanda maximum 200-300 gr fruct /zi, pentru un nivel normal de zaharuri in sange.
lapte sau lactate nu as da (doar cel de la mine) pentru ca laptele altor mamifere este foarte greu de digerat de om. Organismul oboseste incercand sa digere si sa asimileze laptele de acolo si senzatia de somn si oboseala. Calciu se poate absorbi mult mai usor din multe alte alimente.
Mihaela - abia astept cartea!!! Eu nu stiu ce sa fac ca piciul meu vrea tot de pe masa. I-am dat acum doua zile o ceapa verde in mana si s-a jucat cu ea. a pus limba dar nu i-a placut. Ieri a luat o felie de castravete si s-a jucat. tot a pus limbuta, doar atat. Sper sa nu fie grav...
de doua zile ne-am mutat intr-o camera mai mare si mai racoroasa si Gruia doarme mai agitat...offf, o fi si de la luna plina? Acum doua seri era imensa.
LMA Saruca scumpa de Alina !!!
aerlilian spune:
Sa-ti traiasca printesa, mami Alina! Sa te bucuri de ea si de micul printisor! Te imbratisez cu drag si sa fiti frumoase foc la petrecere!!!
My_Lady0091 spune:
Caty...si mie mi se pare mult un mar si o banana.eu ii coceam un mar..cam cat o bila de biliard si un sfert dintr-o banana medie.
cat despre luna:
http://www.enational.ro/online-live/superluna-mai-2012-momentul-in-care-luna-va-fi-cel-mai-aproape-de-pamant-video-150704.html/