Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
happymumy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Lady, Tudor abia a facut 3 luni, are 7,300 kg si doctorita ne-a spus sa incepem cu suc de mere la masa de la 1-. Intai o lungurita, a doua zi doua lingurite si tot asa pana ajungem la 50 ml,dar nu mai mult. Din ce am citit in informatiile date de tine e cam devreme. Sunt singura mamica de aici cu puiul de trei luni care incepe cu sucul de mere? Mamica de grasunel Alexandru |
Dar ti-a zis de ce iti recomanda asta? Pentru ca Alexandru/Tudor a luat foarte bine in greutate, nu inteleg de ce iti recomanda sa incepi diversificarea de la 3 luni.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
anca_cls spune:
citat din mesajul lui anca_cls De vreo saptamana nu stiu ce sa ma mai fac cu Eva ziua...mergem la plimbare pe la 9 dimineata cand nu e foarte cald si pe la 6.30 seara dar maxim 1 ora pot sa o tin in landoul de la carucior! Dc o iau in brate sta bine-merci... Oare e prea devreme sa renuntam la landou? E riscant pt coloana? voi ce ziceti? mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Hai mai fetelor, raspundeti-ne si noua!!!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui anca_cls [quote]citat din mesajul lui anca_cls De vreo saptamana nu stiu ce sa ma mai fac cu Eva ziua...mergem la plimbare pe la 9 dimineata cand nu e foarte cald si pe la 6.30 seara dar maxim 1 ora pot sa o tin in landoul de la carucior! Dc o iau in brate sta bine-merci... Oare e prea devreme sa renuntam la landou? E riscant pt coloana? voi ce ziceti? mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Anca-noi nu am avut landou.doar carut care se inclina pana la pozitia 90 grade, ca un landou.acum mai ridic o treapta si o mai las in pozitia aplecat-sprijinit cate jumatate de ora.am o plapumioara din burete ce o pun sub ea.
si Alexa ar sta numai sus...o mai pun pe burta cu picioarele langa mine si burtica pe sanii mei si su o mana o sprijin de spate, zona cervicala si capusor....ii place asa...ridica al ei capusor...ca un iepuras cu urechile ciulite.....si rade in timp ce ii curg balele in coltul gurii ca la mosnegi!
nici ea nu suporta sa stea in carut, patut, pat singura.defapt patutul e obiect de muzeu.noi practicam cosleeping-ul!
ziua ii cant...ii vorbesc, dansez cu ea in brate...dar majoritatea timpului...sta mufata la san...unde si adoarme...daca incerc s-o dezlipesc de mine se trezeste instant.asa ca....non-stop suntem lipite.asa si trebuie sa fie.in perioada asta noi suntem universul lor.si in momentul cand disparem, fie si in alta camera, lor li se pare ca incetam a exista...de aici si miorlaiala/plansetele....si statul numai in brate!
nu le refuzati bratele.tre' sa le oferim singuranta si iubire, asa cum o inteleg ei acum-100% numai in brate....va veni vremea cand va va fi dor de "bebelusheala"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Anca, e prea devreme. Voi sunteti o saptamana dupa Tudor al meu.
Pune-i o pernuta in landou sa o mai ridice putin sa vada lumea mai bine.
Si noi ne confruntam cu problema asta dar o sa treaca. Dar e mult prea devreme pentru coloana. Eu stiam ca minim 5 luni trebuie sa astepti.
Mamica de grasunel Alexandru
aerlilian spune:
Matza, mi-e greu sa cred ca un om ca tine are astfel de parinti...Pe de alta parte ti-as spune sa-i ierti pentru ca le vei simti cu siguranta lipsa atunci cand nu vor mai fi...Dar asa cum ai spus si tu, viata ti-a dat in schimb alte doua mari iubiri de care sa te bucuri si pe care sa le ocrotesti.
bulinuta27 spune:
eu am facut depresie cred...imi vine sa plang intr-una ...Filip nu mai vrea sa suga de la mine deloc si nici la bibe nu se omoara...iar avem mese de 60 ml
la botez a fost superb..Filip extraordinar de cuminte a zambit toata slujba...a fost super...de duminica a inceput iar marea jale
ica7 spune:
citat din mesajul lui aerlilian Ane, scuze! Daca promiti ca faci intr-un fel si vii sa ne vedem, mai asteptam. Georgia, sa stii ca a inceput sa-i cada perisorul. Gsesc foarte mult pe lenjeria lui de pat, pe sepucute... Iar ochisorul este la fel. Maine mergem la oftalmo si , sincer, abia astept. Ma ingrijoreaza si vreau sa stiu odata despre ce e vorba ca sa stiu ce am de facut. In rest...minunea cu somnul a tinut doar o noapte. In continuare se trezeste de doua ori, se fataie, iar ziua doarme minunat. Am senzatia ca e o usoara criza de aleze, ca nu am gasit nici la Real, nici la Cora. Am luat de la o farmacie Dona. Asa ca...aprovizionati-va! Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
am luat de la selgros...pachet de 10buc. nici nu stiam ca exista de 10buc.
CristinaGoji spune:
Anca - eu nu am solutii pentru tine. Mishu sta rar in carucior, iar cand sta, e in scoica atasata la carucior. Culcat el nu prea sta.
Lady - jos palaria! Si cu pitica mai mare cum te descurci? Usor nu ti-i!
Bulinuta - hai capul sus mami! De foame n-o sa moara, bebelusii au in gene supravietuirea. Mishu luna trecuta foarte rau mi-a mancat, intre 300-500 ml/zi. Abia de cateva zile ce si-a mai revenit, mananca cam 100-120 ml/masa.
ica7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 pentru aceste informatii multumesc colegelor mele de la odiseea trecuta, odisee care s-a divizat!deci "Prietene la bine si la greu"-multumesc!
|
multumim pt info
bulinuta27 spune:
cristina cel mai greu imi e din cauza ca nu mai vrea sa suga de la mine..o simt asa ca pe o mare respingere ...a luat doar 400 gr luna asta