Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 sa vina sotul acasa ca el mai are minute Eu abia saptamana asta strang hartiile de alocatie. Dragele, nu v-am zis, ai mei parinti nu au venit la botez. Au venit parintii cumnatei mele dar ei nu. Tata cel putin s-a intalnit cu cuscrii lui la scara care-l asteptau pe al meu frate si i-a intrebat mirat ce fac acolo si i-au raspuns ca "mergem la botezul nepotului dumneavoastra" Dar tata avea de plimbat catelul. Mi-am dat seama cu uimire insa ca nu-i mai iubesc, nu ma pot gandi la ei ca la parintii mei. Au ratat toate momentele din viata mea, nu au fost niciodata langa mine, nu am avut deloc o relatie fireasca parinte -copil si acum a fost picatura care a umplut paharul. Cand mi-am rupt piciorul tata a stat 24 de ore si s-a uitat la mine si a asteptat sa vina fratele meu de la munte sa ma duca la spital. Cand am venit acasa dupa o operatie ca nu mai aveau locuri in spital nu a mers sa-mi cumpere antibioticele, a venit avocata de divort a fratelui meu si mi le-a luat ca m-a sunat intamplator si am rugat-o pe ea. Pot sa zic intr-o suflare zecile de momente,sutele in care m-au lasat balta si m-au dezamagit sau m-au jignit. Nu pot sa va spun insa decat 2-3 momente in care i-am simtit parinti. Si e ciudat ca desi se iubesc mult intre ei ca si cuplu, pentru mine si fratele meu au fost cumpliti ca parinti si singurul lucru pentru care le multumim este ca ne-au dat la bunici sa ne creasca. Suna urat dar nu as mai vrea sa-i vad niciodata, nu o spun cu ura sau cu suparare, o spun ca atunci cand ai iesit dupa ani de zile dintr-o relatie care te-a secatuit sufleteste si te eliberezi. Mamica de grasunel Alexandru |
of Doamne , nu ii inteleg pe ai tai dar cu siguranta au pierdut copilul lor adik pe tine , poate o sa isi dea seama la un moment dat ca au gresit , poate atunci cand vor avea nevoie de un pahar de apa pe care numai tu ai fi putut sa i-l duci. Eu te-nteleg chiar dc nu am trecut sau nu trec printr-un lucru identic... e nasoala situatia , gandeste-te totusi ca o sa fie bine , poate mai bine asa fara ei .... si trebuie sa fii tare pt bebe Alexandru, are nevoie de tine si tu de el asa ca tu esti cea mai castigata din povestea asta .
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
iaura21 spune:
geanina, super ranjita e maria ta,e haioasa rau ,dar repet: avea un par asa frumos ,de ce ai tuns-o??
matzaila ,nu-mi vine a crede ce citesc despre relatia ta cu parintii tai( adica a lor fata de tine si bebe),eu o mai am doar pe mama dar as fi ca fara un picior sau o mana daca as pierde-o ,nu stiu cum sa o pretuiesc si ea la fel pe mine si pe fata,bine ca te intelegi bine cu sotul si va iubiti si aveti un bebe minunat ,sa mai uiti de ai tai ,pacat ...
Matzaila_81 spune:
Mady, nu as vrea sa le para rau ca nu ar folosi.
Mie insa nu-mi vine sa cred ca am ajuns in momentul asta in care sa pot spune cu mana pe inima ca nu mai valoreaza nimic in viata mea.
Normal ca o sa fac diferit cu Matzalicul meu El si al meu sot sunt bucuria vietii mele. Uneori nu-mi vine sa cred ca eu pot fi atat de fericita. Seara ma uit la ei si ma rog mereu la Doamne Doamne sa ne tina mereu asa.
D-asta nu sunt atat de ravasita cu parintii mei, pentru ca am deja rasplata de la viata.
Maine pun poze de la botez.
Am facut prostia si m-am lasat fardata de o make-up artista si arat ca o capra rujata cu mult rosu. O sa va pun poze doar cu vedeta zilei.
Mamica de grasunel Alexandru
ALTESA spune:
mtza chiar no coment!
Mai fetelor voi ce mai mancati ca eu m-am saturat de tot si toate i schimb as manca numai carne ,daca nu mananc carne o zi ma simt lesinata si in sarcina am mancat carne de vreo 6-7 ori doar.
Am mncat si eu acum o ciorbita de stevie si am un jaragai de imi vine rau si ma simt asa lesinata....
Daca aveti ceva idei pe baza de carne le astept
Eu cred ca va grabiti cu diversificarea asteptati macar 5 luni daca nu 6.
Eu o sa incep la 6 incheiate adica la 7 implinite!adica pe 10 august incepem diversificarea sau BLW care incepe sa-mi faca cu ochiul.
ALTESA spune:
hai ca esti tare eu nu am vazut capre rujate ,daramite cu rosu asa ca sigur nu arati ca o capra rujata
Matzaila_81 spune:
Altesa, sa incepem :
- clatite cu carne de pui, smantana si ciuperci
- chiftelute cu sos
- fripturica la cuptor cu sos de bere
- ficatei in bacon
- slaninuta
- snitele
- ciolan cu cartofi si ceapa
- ciorbita de afumatura
Iti mai scriu daca-mi vine ceva in minte. Eu rontai un mar acum. Nu de alta dar capra are si carnea moale si celulita cat curpinde. Aseara am inceput masajul la burtica.
Acum ies cu odrasla pe terasa.
Mamica de grasunel Alexandru
carina spune:
Altesa
pilaf cu orez integral si pulpe de pui
Somon la gratar/ cuptor cu mazare/ fasole verde/ linte
Ficat pui/ vita la tigaie cu piure/ cartofi la cuptor
Paste bolognese
Paste cu sos de rosii si creveti
alina_anto spune:
Desi e inca exagerat de scumpa, n-am rezistat si mi-am luat azi mazare noua
La multi ani Misu, Bianca, Catinca, Andrei!
Fetele, noua ne-a recomandat dr o alta schema de diversificare, datorita dermatiteti atopice.. O sa incepem in curand cu cereale fara gluten in bib de noapte si o tinem asa vreo 2sapt..Apoi ii adaug cereale si in bib de dimineata.. Cu ocazia asta va lua si mai bine in greutate.
Ma bucur ca tratamentul e ok, Filip are pielea muuuuult mai bine, nu mai e deloc rosie, ci doar uscata pe zone mici. E linistit, nu mai are nici o problema.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
CristinaGoji spune:
Multumim de urari!
La multe luni pentru Andrei, Bianca si Catinca!
L-am cantarit pe Mishu si a luat doar 400 g luna asta. Ma asteptam, la cat de rau a mancat luna asta.
Iaura - nu stiu ca ar ajuta-o pe Flavia sucul de fructe la cresterea in greutate. Si eu zic bine ca te-ai oprit, aveti timp.
Altesa - cam asa si noi, prin august cred ca incepem diversificarea, asta daca nu-l vad ca cere putin mai repede. ca eu tot timpul mananc cu el in brate la masa.