Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Beatrcice, concediul ala de 126 de zile oricum nu-l pierzi. Legea nu s-a modificat de ff multa vreme. Ea spune doar ca trebuie sa ai minim 42 de zile dupa nasterea bebelui. Mie doctora de familie mi-a spus ca pot sa-mi iau incepand cu sapt 30, dar daca sunt probleme ( iar eu sunt cu contractii) si cu saptamana 28, insa eu nu stiu sa scrie in vreo lege chestia asta. 42 de zile inseamna cam 6 saptamani.

Fleur si eu sunt curioasa, va anunt cand vin. La ultima eco era cam in urma cu 4 zile.

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata!
Fleur, ma bucur de vestile bune! Sa-ti traiasca voinicelul!

Ref la co de maternitate, mie mi-a zis doctora de familie ca din sapt 31 pot intra in prenatal. Imi voi lasa marja de doua sapt+ cele 42 de zile pt postnatal, iar restul le iau in pre.

Mie nu-mi vine sa cred ca in scurt timp scoatem majoretele pentru primele mamici de iunie Ma iau niste emotii cand ma gandesc ca mai e putin si vom avea inca un membru in familie...nu mai pot de drag!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

fetelor, incerc si eu sa ajung diseara la intalnire

noi suntem bine, dar am avut o perioada foarte aglomerata; imi place ce fac, dar e cam obositor acum

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Carmen_80 eu vreau minim dupa nastere si restul acum. Asta inseamna ca imi pot lua cele 84 zile care raman? Medicul de familie este obligat sa mi-l de-a daca le cer pe toate 84 inainte nu? Adica cam din sapt 28 de sarcina. Eu zic ca m-as incadra deja si as putea sa imi iau.
Off

Beatrice 28 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza burticoase!
ioana, roxi va asteptam cu drag azi am suplimentat deja nr de locuri de la masa
ioana, intrarea in parcare si in cafenea se face din bd ion mihalache, vis a vis de turnul BRD, chiar in curtea muzeului.

poop!

Roxy
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna1980

Buna seara,burtici!Raportez: azi am fost si eu la control si la 29 sapt,baietelul cantareste 1640 gr,iar fetita 1300 gr...multumesc lui Dumnezeu suntem sanatosi cu totii,maine ma mai duc sa fac si analizele specifice sapt 29,care-s alea nu stiu,aflu maine si va tin la curent.Din pacate,nu pot ajunge la intalnire,mi-ar fi placut sa va cunosc pe viu,dar plec la parintii mei,in alta localitate.Va pup si sa auzim de bine,multa sanatate burticilor si bebicilor.

29+

Miruna, ce mari sunt bebeii tai! Ti-a zis cumva ca sunt mai mari decat varsta gestationala? Eu ma ghidam dupa tabelul asta care arata o medie a greutatii fetale, dar ai tai sunt ft marisori, unde mai pui ca sunt si 2!
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neatza burtici !
Bea nici eu nu am vb aceeasi limba cu med de fam si voi intra in prenatal la 33 sapt , daaar nu pierzi nimic vei avea post natalul mai lung . Unii med de fam isi ia marja , nu poti sa ft sigura ca vei naste la 40 sapt si daca nasti la 42 ( stiu sunt cazuri rare, dar nu imposibile ) atunci med de fam nu v-a mai avea cele 42 zile ramase dupa si pt siguranta lui te baga cat mai tarziu .
Am prietene care medicii lor le-a bagat la 28 sapt si la fel am fete cate au intrat la 33 sapt , asta tine de med de fam , eu nu am vrut sa mai intru in polemica cu a mea si asa imi calculeaza sarcina pe luni , adica ultima menstra a fost 12 oct ... 12 noiembrie ( o luna ) ... 12 decembrie ( 2 luni ) ... pana la 12 mai ( 7 luni) + 10 zile
In unele locuri mai gasesti legea si sub explicatia de 7 luni si 10 zile si atunci ei ia fost ft usor 12 mai ( 7 luni ) si cu 10 zile , mi-a spus ca mai bine intru pe 1 iunie , eu am luat scrisoare medicala de la med meu ginecolog si intru pe 28 mai .
Romania este o tara plina de legi interpretabile pt fiecare in parte

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fleur: ce bebeloi mare ai si tu! Bravo, bine ca a recuperat!

ROxy, Carmen, i-am dat si eu mail Iulianei Surlea, probabil ca tot la inceputul lui iunie voi semna contractul. Voi ce pachet alegeti? Eu as vrea Gold, ca vreau musai cu insotitor.
Carmen, am uitat sa te intreb ieri, ai gasit cumva si asternuturi complete la Dragon? De-alea cu aparatori si tot tacamul?

Kimmy, Beatrice, imi pare asa rau de durerile voastre cu dantura, cred ca e groaznic.

Eu am fost ieri la dermatolog, pt ca iritatia de pe fata se agravase, aveam in obraji niste brobonele cu lichid asa, si mi-a dat un unguent pe baza de cortizon, dar ft diluat, si m-am dat de 2 ori, aseara si azi dimineata si vad ca deja da inapoi. Concluzia e ca nu era "masca de sarcina" ci o alergie solara, pt ca in weekend m-am plibat in parc fara SPF. Acum m-am invatat minte si am dat fuga la farmacie de unde mi-am luat un Avene cu SPF 50+, ca vad ca am o piele mega sensibila in perioada asta.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Incepand ci 1 Iunie trebuie sa facem pariuri care v-a deveni dintre noi prima mamicaaaaa a odiseei

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Off tara asta a noastra.
Eu oricum imi las o marja de siguranta de 2 saptamani dar restul vreau sa il iau acum. Si pentru a lua concediul dupa nu sunt interesata pentru ca nu ma avantajeaza cu nimic. Eu am inteles ca concediul de crestere a copilului e pana implineste copilul 2 ani si atunci eu vreau doar cele 42 zile dupa care vreau concediul de crestere a copilului. Unde mai pui si ca ma simt ca o balena esuata si vreau sa lenevesc acasa

Beatrice 28 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput