Piersicute de iulie august (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 ce fain de voi ca va puteti intalni eu m am restabilit in dormitor.inca mai miroase a lavabil dar pe mine nu ma deranjeaza.credeti totusi ca ar putea fi periculos ptr bebe?ar putea pati ceva?a fost dat ieri lavabilul si azi am tinut toata ziua usa si geamurile deschise dar tot miroase 31+ rafael albert(25.05.2007) |
Si la mine inca nu a disparut mirosul in totalitate chiar daca am tinut non-stop geamul deschis , vad ca BB este ok , da din picioare intr-o veselie
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
Laura32 spune:
citat din mesajul Roxypui "cafeneaua este chiar in spatele muzeului antipa, intrarea se face din bd ion mihalache vis a vis de turnul brd. puteti parca masinile in curtea muzeului, unde avem amenajata parcare speciala. daca vreuna din voi nu se descurca sa ajunga, imi dati PM si va dau nr de tel ca sa ma sunati. abia astept sa ne cunoastem "
Pentru cine mai este interesat sa ajunga la intalnire
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
muraturica spune:
Neata.
Va las cafea fierbinte si va astept deseara sa ne povestiti cum a fost la intalnire.
O zi frumoasa.
25+
Ca_Mila spune:
Buna dimi
Sa aveti o zi minunata, abia astept sa ne povestiti cum a fost la intalnire, as vrea sa vad reactia celor din jur cand vad atatea burtici Ce frumos !!!!!!!!!!!!
28+
b_1403 spune:
Buna fetelor.
Abia acum am reusit sa intru si eu sa va citesc din urma. Am o perioada infernala la servici.
Sa vad ce am retinut:
Porumbita, eu toata viata mea am avut durere de dinti pentru ca i-am avut ff strambi ma durea tot maxilarul cand imi iesea o masea (zic cand le-am schimbat). Acum port aparat dentar de vreo 2 ani si cu toate ca au loc sa iasa maselele de minte ma omoara cand iese cate un colt si cand cresc (adica am dureri groaznice cam odata la 3-4 zile). Durerea e asa puternica ca ma doare tot maxilarul si capul cateodata. Poate ca si la tine iese vreo maseluta.
Fleur felicitari pentru voinic. Off cum stateai tu cu atata grija ca e cam micut, acum ceva timp in urma.
Fetelor vreau si eu la intalneala...pacat ca stau asa departe.
Dinami la multi ani sa ai parte de tto ce iti doresti.
Acum raportez un examen trecut cu brio, Aleluia ca asa emotii ce am avut, o balerina energica de zici ca am dozator de energizante in burta.
Acum marea mea nelamurire (poate ma ajuta cineva sa stiu cum sa explic mai departe) am vorbit la telefon cu medicul de familie sa imi de-a concediul prenatal si mi-a zis ca se da incepand cu saptamana 32 de sarcina. Acum ce nu inteleg eu: din 126 zile cate sunt de toate scad cele 42 care trebuiesc lasate dupa ce nasc raman 84 zile de concediu. Acum dupa calculele mele 84 de zile nu inseamna 8 saptamani ci 12 saptamani (adica aprox 3 luni). Eu am DPN pe 28 iulie - sa zic ca imi las o marja de o saptamana in conditiile astea imi pot lua concediu incepand cu data de 12 mai. E Corect? Oare asa era inainte si acum s-a schimbat legea dar ea nu stie inca? Eu vreau sa profit la maxim de concediul, sa nu pierd nici o zi ca doar am platit la stat atatia bani si nu am primit decat vreo 3 analize de 7 lei gratuite.
Am sa o sun astazi sa imi fac programare sa ma duc sa ii explic si ei sa vad daca ne-om intelege.
Ma intorc la munca ca maine am control si mai am de munca o granada
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Porumbita eu nu mai pot, imi vine sa ... dc aveti vreo idee va rog scrieti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172253 |
Porumbita ... e cam greu sa pui un diagnostic fara sa vezi pacientul ! Conteaza caracterul durerii, intensitatea, locul exact ( eu una nu prea am inteles unde ), in fine sunt mai multi factori. Anestezie se poate face ( acum sunt diverse substante care sunt permise in sarcina ), se poate incerca si extirparea nervului ( da intr-adevar , la maxilar cateodata e mai greu de depistat canalele dar se paote incerca ) . Am vazut ca dr. suspecteaza o pulpita, in general pulpitele nu trec de la sine sau cu antiinflamataoare, evolueaza in continuare pana te scot din minti .
Acum cum te simti ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
b_1403 spune:
Mi-am actualizat semnatura si asa ce m-au luat niste emotii.
Gata pun mana la munca.
Sa imi lasati un rasp va rog.
Beatrice 28 + cu Maya Elizabeta
ali24 spune:
buna dimi
multumim de cafea.e buna buna
bea eu nu ma pricep asa ca las fetele care stiu ce si cum sa iti raspunda
31+
rafael albert(25.05.2007)
ARUBA spune:
citat din mesajul lui Porumbita ARUBA sunt am vazut pozele tale de pe FB, sunt SUPERBE |
Multumesc frumos, e pasinea mea nr 1 :)
28+
ARUBA spune:
In legatura cu FB, mai am un friend request de la o fata, nu vreau sa ii dau numele, are initialele V D. Daca e cineva de aici, o rog sa imi dea mesaj privat, fie aici, fie pe Fb ca sa imi dau seama cine e si sa o invit in grup. Mai primesc si friend requesturi din afara forumului si nu as vrea sa adaug pe cineva aiurea.
Ned, Ramona, voi v-ati descurcat? Trebuie intrat pe picassa ( userul si parola sunt pe prima pagina de la fiecare capitol de aici). Vedeti albumul meu de acolo si la prima poza veti gasi linkul contului meu de FB. Imi dati add si un mesaj cu id-ul de aici si eu va invit in grup.
Imi cer scuze ca aseara a mers mai greu cu invite-urile, n-am fost acasa si de pe telefon nu pot sa fac asta.
28+