Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Iertaaaaare, dar eu am mail de la ea in care imi spune ca nu se face contract si nu se plateste avans....

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

stai Ada ca io am pierdut sirul. Despre ce cafenea vorbim? cand? unde?

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Iti trimit un mare Zen si de la mine , Fleur. Hai, mai fetelor poate mai veniti si voi, joi la Roxy la cafenea. Ioana, Zizou ca tot sunteti in Bucuresti. Iiuli, ce mare e bebeloiu. Al meu la 25 de s avea doar 800 de gr. Cand eu va spun ca o sa fac un mat, e clar acum.Macar sa faca 2,500 g al meu. Nici nu stiu ce sa mai zic. Astept si eu anticorpii pe marti si merg si eu la control. Atunci voi avea 29 de sapta. aproape. Laura, mai iau vitamine cand nu am fierul. Fier iau in fiecare zi. Daca nu iau fier am ameteli. Zizou, frumoasa burtica si e ok ptr. 23 sapt. Ioana, daca ti-a marit Herghelegiu doza, inseamna ca stie el, ce stie. Eu m-am umflat de somn pana acum, ptr. ca am venit lesinata de la birou.

Ada

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ma alatur si eu corului cu urari intarziate:

La multi ani, Diana! pentru ieri, sa fiti sanatosi si fericiti si tu si bebe si toata familia.
Si mai da-ne vesti, chiar ma gandeam la tine zilele trecute.

Laura, mersi, i-am transmis .

Valeu, fetelor, m-am uitat pe graficele de crestere fetala, si e cam mare bebeloiul meu! Intr-un fel era de asteptat (gena, diabetul...) dar... acum 2 luni ma plangeam ca era prea mic...de la 36% a trecut la vreo 90%.
Laura, habar n-am cum nasc, ca nu mi s-a comunicat. Aici nu prea exista "cezariana la cerere". Totul trebuie sa fie pe considerente medicale.
Eu personal vreau naturala, sper sa se si poata, sa vedem de acuma cat mai ia proportii baietzoiul .
Sanatosi sa fim ca, vorba lui Biribu, il scot eu pe undeva !

Va pup, asteptam si pe Zizou cu raportul, mai era cineva?

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

stai Ada ca io am pierdut sirul. Despre ce cafenea vorbim? cand? unde?

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Iti trimit un mare Zen si de la mine , Fleur. Hai, mai fetelor poate mai veniti si voi, joi la Roxy la cafenea. Ioana, Zizou ca tot sunteti in Bucuresti. Iiuli, ce mare e bebeloiu. Al meu la 25 de s avea doar 800 de gr. Cand eu va spun ca o sa fac un mat, e clar acum.Macar sa faca 2,500 g al meu. Nici nu stiu ce sa mai zic. Astept si eu anticorpii pe marti si merg si eu la control. Atunci voi avea 29 de sapta. aproape. Laura, mai iau vitamine cand nu am fierul. Fier iau in fiecare zi. Daca nu iau fier am ameteli. Zizou, frumoasa burtica si e ok ptr. 23 sapt. Ioana, daca ti-a marit Herghelegiu doza, inseamna ca stie el, ce stie. Eu m-am umflat de somn pana acum, ptr. ca am venit lesinata de la birou.

Ada

Te ajut eu , pana intra Ada , cafeneaua Antipa , maine la ora 17.00 este intalnirea .

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Felicit#259;ri fetele care ATI venit de la eco. Fleur si tu ai un grasunel acolo. Las sa fie s#259;n#259;tos.Ioana īntālnire la cafeneaua lui Roxy pe la 17 -cafe antipa. La Multi Ani , Diana.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fleur, Miruna, felicitari pentru vestile bune.
Dianami, la multi ani.
Fetelor, sa aveti distractie faina maine la intalnire si sa ne povestiti si noua cum a fost.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Felicitari, Miruna, cred ca sunt f bine bebeii la stadiul asta, nu? Da Doamne sa fie asa tot inainte!

Bafta maine la eco Carmina, Carmen (sa ne spui ce greutate are al tau la 32 sapt.)

Eu sunt stresata ca e prea grasunel, dar asta e.., si eu sunt.

Noapte buna la burtici si piersicute!

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

stai lini carmelutza bine k ne-am edificat
ioana haaaiiii si tu maine! Cafe Antipa (in spatele muzeului Antipa) de la ora 17. masa e pe numele meu
am uitat sa va zic fetelor k am reusit azi sa ajung la coafor sa ma tund
ma duc sa-mi intind rufele k am uitat de ele si deja ma cam ia somnul
va poop si in caz k nu mai reusesc sa intru maine de la birou, ne vedem la 17 la cafenea

Roxy
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Roxy, incerc sa vin dar spune-mi cum intru in parcare? din ce directie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ce fain de voi ca va puteti intalni

eu m am restabilit in dormitor.inca mai miroase a lavabil dar pe mine nu ma deranjeaza.credeti totusi ca ar putea fi periculos ptr bebe?ar putea pati ceva?a fost dat ieri lavabilul si azi am tinut toata ziua usa si geamurile deschise dar tot miroase

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput