Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

felicitari fetelor pt vestile bune de la eco!!
avem cativa dolofani in odisee .

va rog, care va pricepeti, ma lamuriti cum se calculeaza acel salariu mediu pe unitate ce anumite firme il mai acorda la nastere? scuze daca ati mai scris si neuronul meu gravid a uitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Bea, parerea mea este ca deja de luni poti intra in concediu de maternitate. Trebuie sa-i explici dr-ei tale ca nu mai poti, eventual ca sefii iti fac probleme si devine riscant. Nu ar avea niciun motiv pt care sa nu fie de acord.

Balanta, nu exista in lege sau in ccm o formula de calcul definita ca atare. De aceea angajatorii isi stabilesc propriile reguli. De cele mai multe ori ei opteaza pentru insumarea salariilor de incadrare din contractul de munca ( deci nu venit brut - fara prime si alte beneficii)/ nr total de angajati din statul de plata. Suma rezultata este si suma neta care se acorda, nefiind subiect de taxe si impozite.

Aruba, sa stii ca la capitolul lenjerii, patuturi, cadite etc, am fost cam dezamagita. Preturi maricele, adica gasesti pe net la aceiasi bani. Lenjerie am vazut la 195 ron, cu o singura aparatoare mai lunga si nu cine stie ce. Eu caut lenjeria din 8 piese de la bertoni, care are niste aparatori f mari si pufoase. Am vazut-o si live la colega mea si e super simpatica. O gasesti si in cora la 170 ron sau exista o promotie la auchan unde e 150, insa eu nu am gasit-o in militari. Dc o gaseste cineva si au si bleu, pls share.

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna burtici!
Ma intereseaza si pe mine subiectul zilelor de concediu din pre si post natal.
Pentru cine stie, cele 126 de zile sunt lucratoare sau calendaristice?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

fetele, vorbaretele salutare. Acum am prins si eu putin timp liber. De azi dimineata sunt in succesiuni bagata.Eu nu vorbesc de niciun concediu. Sa se ocupe barbatu meu. A avut dreptate Fleur. O sa le spun la clienti. Asteptati putin ca ma duc sa nasc si vin si va termin actele. Nu-mi permit luxul sa inchid ca numai ce am inceput sa am clientela.Am niste emotii si cu anticorpii de nu va spun.Cand mai spuneti si voi de nastere ma apuca cu sughituri. Abia astept sa ne vedem in seara asta. Aruba , tu nu vii?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor!!!
Raportez: am fost la dr azi dimineata. Am o fetita dragutica, activa maxim (asta o stiam cu totii :)) ), dar cel mai important: SANATOASA. este conform graficului, totul este normal, si are 1700 gr la 31 sapt.
voi ce faceti? puuuup

30+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ada, eu nu reusesc sa ajung din pacate!

Carmina: super veste, bravo!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Ada, eu nu reusesc sa ajung din pacate!

Carmina: super veste, bravo!

28+

Multumesc.

imi pare tare rau ca nu poti ajunge data viitoare

30+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Carmina felicitari, ma duc si eu intr-o ora, sunt nerabdatoare. :)

Danett calendaristice, dar se platesc numai cele lucratoare.

32 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

carmen, multumesc. tocmai am vorbit cu o colega ce a primit salariul mediu pe unitate si e o suma f f buna .
sa ai bafta la eco!

carmina, felicitari pt vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Am fost si eu la eco ieri dar nu am mai intrat ca nu am avaut timp.

Bebe e fetita desi cam pudica ( cu siguranta nu va poza in reviste pentru barbati ), are 710 g si o sa incerc sa scanez una din pozele de la eco pentru ca are acolo o pozitie dementiala.

23+

Mergi la inceput