Gravidute cu tromobofilie -cap 19-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Musette, nu ti-am luat-o inainte... Te astept Da' vezi nu astepta pana la 42s ca gemeni la 38s sa se nasca n-am prea vazut... Glumesc, de-abia mai rezist...Iti tin pumnii, sa vina bebe cand e el pregatit, sanatos si frumos.

Felicitari Bebeta, bebe sa fie mancacios si sanatos!

Amary 35+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

fetelor, am reusit sa-mi fac un pic de timp sa va citesc dar nu am reusit decat capitolul asta.
Cand va vad atat de aproape de termen, mi se rascolesc toate amintirile si retraiesc iar perioada aia frumoasa
Musette, mary - mai aveti putin
Norma - acidul folic nu dauneaza, excesul se elimina prin urina!
Va pup fetele si revin zilele astea sa citesc vestile bune si sa va pun cateva poze de la botez.
Balanta? sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

La multi ani de Constantin si Elena! Sanatate, sarcini si nasteri cat mai usoare posibil... si desigur, bebei sanatosi, frumosi, mintosi, norocosi... perfecti!

32 + Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi !

Mi-a iesit si mie rezultatul la AntiFxA, la synevo, sunt pe Clexane 0.4,
recoltarea s-a facut la 3 ore fara 5-10 minute de la injectie, si mi-a iesit valoarea 0.26 (limitele: profilactic 0.1 - 0.4 )
Ce parere aveti ?
pt mine e prima data cand testez treaba asta si nu stiu cum sa apreciez .

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
11+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Ralu, cum vezi si tu esti la doza profilactica. Daca nu ai pierderi de sarcina anterioare eu cred ca e bine. La mine mutatia e violenta si pierdeam sarcinile rapid. Am avut din start doza mai mare. La 12s (la Fundeni), la 10 ore de le administrare am avut antiFXA 0,37; iar la 13s (la Synevo), la 4 ore de la administrare am avut 0,47. Asta asa, orientativ pt. varsta ta de sarcina.

Amary ma bucur nespus ca inca sunteti 3 in 1 si iti urez sa prinzi 38s cu bebei in crestere.

Fetelor, revin cu noutati de duminica. TNS excelent. Eco buna, fluxuri 0,48. Bebe a luat 150 g in ultima saptamana (un pic mai putin ca la carte). Avem 3300g si 7 zile retard crestere, dar inca crestem. La examenul pe masa gincologul a zics ca am un col "prietnos" in sensul ca nu mai e nici rigid, nici lung. Stam pana la termen pe 31 mai si daca nu se intampla nimic pe 1 iunie provocam nasterea medicamentos. Daca nu reusim sa ne dilatam trecem la cezariana.
Mi-a raspuns si dr. U care imi recomanda calduros cezariana, dar nu stiu de ce, intrucat bebe nu da semne de stres fetal.
"eu zic ca fiind 38 de saptamani ar trebui deja sa zica ziua si gata la cezariana. vom opri cu 24 de ore hai 30 de ore in spital si pe masa gata la operatzie. nu o mai lungim. dupa ce ne vedem cu copilul in bratze vorbim. fii "dragalasa" cu ginecologul si roaga-l tu fierbinte sa te opereze. nu mai am rabdare."
Orice pareri sunt bine-venite, daca aveti, ati auzit sau stiticeva ce poate eu nu am citit sau aflat.

AMR 10 zile

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 38+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc pentru raspuns Musette sa ai un baietel de nota 10 (indiferent cum va veni el pe lume)

Chestia e ca nu stiu cum sa interpretez, ca imi pare cam mica valoarea ... dar intr-un fel nu ma mira prea tare ca stiam ca nu poate fi mare ca nici daca ma tai, tot nu curge mare lucru de sange ... momentan bbii erau bine, avans de crestere amandoi, ( soe am avut dar inca nu fusese inimioara... asa ca nu ma pot pronunta prea mult ) , dar mai aveam niste hematoame mici care s-au mai spart din cand in cand si aveam rezerve de a creste doza din cauza lor ... o sa vad daca o sa obtin si o parere medicala ...

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
11+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@ Musette_1982
Mie mi-a zis ginecologul meu din start ca trebuie cezariana; nu mi-a dat explicatii; dar in momentul in care a vazut mutatiile si a vazut ca sunt pe Clexane toata sarcina a zis Stiti ca trebuie sa facem cezariana? Eu am zis ca nu am nici o problema cu asta, cume mai bine pt mine si bebelus.

20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Musette, nu stiu de ce insista d-na Uscatescu cu cezariana, si la mine era toata lumea de acord ca e bine sa fac cezariana dar asta imi si doream deci nu mi-am mai facut probleme. SI tot asa mi-a spus ginecologul ca pot sa imi aleg cand vreau sa nasc in saptamana 38 pana in 39. Eu preferam sa mai stau o saptamana dar a fost foarte bine si asa.

Raluca.c, iti tin pumnii sa mai stea fetita in burtica macar 3 saptamani.....

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Musette eu cred ca dr U merge pe cezariana in ideea ca ai doza mare de anticoagulant. Din cate vad recomanda 24 ore de la ultima doza, e destul de mult, uzual se iau in calcul cam 12 ore, dar pt doze mai mici.
Eu sper sa se intample cum crezi tu ca e mai bine si totul sa decurga fara pb.
Te imbratisezM

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Merci Dedicut de incurajari , La ultimul control dr a hotarat cezariana ( si al meu deobicei e cam contra), dar fatul nu se mai alimenteaza cum trebuie si poate sa intre in suferinta fetala, deasemenea e infasurata in ombilic, plus ca am miopie, in 30 Mai hotaram ziua, dar cred ca o sa fie in jur de 6 iunie. Am vorbit si la Fundeni si nu mi-au mai marit doza de anticoagulant, intr-un fel e bine, dc se declanseaza nasterea mai repede.

35+ cu fetita

Mergi la inceput