Gravidute cu tromobofilie -cap 19-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ginecologul mi-a zis ca gata sa mai iau 2 sapt utrogestan si apoi sa nu mai iau ca de acum si-a inceput placenta rolul si ca nu mai e nevoie de utrogestan..

voi tot asa l-ati oprit la 14,15 sapt?

12+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Albinuta, Musette, Doamne ajuta sa vina bebeii cu bine!
Va imbratisez si astept vestile bune.
Musette, si acum imi amintesc de postarile tale cand numarai saptamanile, eu sunt realmente incurajata de experienta ta, sunt convinsa ca bb are ingerul sau protector acolo sus ( pe langa mami a lui care s-a luptat pt el mereu) . Oricum, cu toata lenea proverbiala a baietilor eu nu cred ca ajungi in saptamana 41.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Brigit ai net la mami tau? Cum mai esti? Cate saptamani ai?

Musette si eu am MTHFR C677T homozigot, imi e f utila informatia cu Medyn . Oare e ok sa iei aceste vitamine in catitate mare imediat dupa ET? Eu am capsule de B12 metylcogalamina 500mcg si taxofit folsaure metafolin, voi merge cu ele la viitoarea incercare.( de fapt le iau de acum si voiam sa stiu dc tb oprite dupa ET pana la testul pozitiv sau pana vad inimioara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Albinuta, Musette, Doamne ajuta sa vina bebeii cu bine!
Va imbratisez si astept vestile bune.
Musette, si acum imi amintesc de postarile tale cand numarai saptamanile, eu sunt realmente incurajata de experienta ta, sunt convinsa ca bb are ingerul sau protector acolo sus ( pe langa mami a lui care s-a luptat pt el mereu) . Oricum, cu toata lenea proverbiala a baietilor eu nu cred ca ajungi in saptamana 41.

Multumesc, Doamne!

Brigitt, Doamne -ajuta sa ne tinem toate bebeii in brate!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Nu am net, dar am venit la control.Avem 17 saptamani si 5 zile, bebeii sunt bine dezvoltati, unul cu o zi mai maricel si se pare ca e baietel. Bb2 si mai pudic e la fix cu masuratorile pe termen. Inca nu am inceput sa masuram fluxurile, stiu ca Musete a avut indicatii de la dr U sa inceapa sa le masoare de la 16 sapt, acum eu nu pot sa o oblig pe dr mea sa le masoare.asa ca pt ele abia la urmatoarea eco vedem ce si cum.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

sper, poate ar fi bine sa te consulti cu balanta pe tema asta. Ea e mai informata atat despre vitaminele astea cat si despre procedurile de fertilizare.
alex mai stia cate ceva din experienta altor fete pe care eu nu le-am prins pe forum aici.
Poate ne lamuresc ele...

brigit, nici eu nu mi-am obligat ginecologul sa faca masuratori, doar ca el mereu m-a intrebat despre ultimele noutati de la hematolog si este un tip super deschis colaborarilor. A zis ca i se pare cam devreme sa le masuram la 16s dar a spus ca daca pe hematolog il ajuta... so be it.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 38+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Eu am mai spus despre Medyn ca este foarte bun...acum, nu stiu cum se procedeaza referitor la transfer. Poate ne zice Balanta daca stie.
Sper, ai putea sa intrebi si la Fundeni asta. Parerea mea este ca se poate lua si in pregatire, si la transfer, si dupa.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982
Fetelor, ca fapt divers, sunteti poate vreuna informata? Eu mi-am luat concediu prenatal la 29s, calculand ca mai mult de 41s nu ajung si oricum imi raman cele 42 de zile postnatale obligatorii. Ce se intampla insa daca depasesc termenul prin absurd si acele zile nu raman? Pierd indemnizatia de crestere a copilului? Ca in lege se exprima ca e musai sa ai aceste zile pt a obtine indemnizatia... Cam nasol...

Musette, in situatia asta o sa ai cateva zile fara plata. Bineinteles ca o sa primesti indemnizatia, dar doar dupa ce trec cele 42 de zile. O angajata de la firma la care lucrez a fost in situatia asta si chiar cei de la primarie au sfatuit-o sa isi mia ia un concediu medical pentru zilele respective, pentru o boala obisnuita. Asta in situatia in care nu dorea sa ramana neremunerara pentru zilele fara acoperire. Stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

multumesc mult autoemma. Probabil o sa iau un medical prin comisie ca altfel nu mai am dreptul. Mi-e teama de fara plata pentru ca acela implica si suspendarea contractului de munca.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 38+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna,
am o intrebare care ma macina de cateva zile: stiu ca acidul folic se ia cu 3 luni inainte de conceptie si trei luni dupa. Eu sunt in saptamana 20 si nu l-am oprit; pe langa acesta iau Femibion 2, magnerot 2 zi, euthyrox 75mg pe zi, utrogestan de 200 - unul pe zi, si clexane de 0,4 zilnic. Ar trebui iau cu acid folic pana la nastere? Pot dauna bebelusului?

20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput