Fulgusorii se topesc la soare :))..de placere{24*}
Raspunsuri - Pagina 5
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Imi pare bine ca s-a inviorat subiectul |
S-a deochiat iar!
Felicitari pentru vaccin Sanatate maxima!
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
My_Lady0091 spune:
Vias, cum a fost la nunta????poze?detalii?
JR a fost in apele lui?
Alexxa, nush sigur daca ajung...dar trimit sigur ceva prin posta, pt.tombola!Ce iti fac strengarii?Marcel?
Lauriciu, sper ca esti bine...miss u much!
Busy....tu?!mai zi-ne de voi!
Magdutz...poate niste poze recente langa toate vestile bune..ar arata minunat, nu crezi? va pupam, dragilor!
Sun...si tu...pozeeeeeeeee cu Dominicu'!
Pishko, iti multumesc in fiecare zi in gand pt. hainute si pt.carut!Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!Cum e la curte?cred ca mirific
A_driana...stiu ca ne citesti, ma bucur ca esti bine...dar vino pe la noi...ne esti datoare cu poze si vesti noi!
Ragapie...cum e la munci?cate kg are Mara acum?Rebecca mea a scazut mult.de la 14,860 acum are 14 kg.si mananca putin tare de o perioada.i-am facut programare la inceput de iunie pt.analize generale!
Bobomom tin sa te felicit pt.kg slabite,ma bucur ca daddy e acasa si te invit sa ne povestesti mai multe despre cum a functionat la tine HERBALIFE si noutati despre voi!
Lorelixuleeeee....miss u
Roxaly...si tu ne citesti...si ne esti datoare cu noutati despre voi!
Gaby...eu te citesc pe la prietene..dar hai si pe la noi cu vestile bune!
getik....hai pe la noi..nu numai la buburuze
va pupez.am casa dezastruata...copil mufat la san si unul care matrage de pantaloni!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Oooof, Lady, vai mamica, o sa mai treaca ceva si o sa se aseze incet incet, ai sa vezi... e greu acum de nu stii de tine
Am iar o gentuta de hainute de la emma ce-au ramas micute si le pun la pachet cat de curand.
Noi am facut niste demersuri sa ii ducem la gradi... asteptam o confirmare telefonica, sa mergem sa semnam contract, tot... sa vedem ce-o fi... inca mi se pare ireal, dar o s-o facem si pe-asta... ce ma bucur e ca ii primesc pe amandoi in aceeasi grupa
pishko spune:
Aaa! si am uitat, la curte e mirific intr-adevar ca am curatat gradina si am planatat floricele, dar o admiram ed cele mai multe ori din casa ca la noi e o vreme!!! Ploua, bate vantul, frig ... abia astept sa ajungem in ro la plaja!!!
My_Lady0091 spune:
Pishko, daaaaa....e greu...super greu.sunt seri cand adorm asa imbracata, nespalata.
Azi Rebecca a facut febra-39,1!Are doua masele sus care ii sparg amandoua.a dormit pe reprize...n-a mancat mai nimic nici ieri nici azi.E prima oara cand face febra la dinti.pana acum avea doar scaun acid si fundul rosu.A avut si diaree azi.
Eu am fost pe la medic.acum doi ani am observat un chist pe amigdala stanga.si de atunci am zona dintre amigdala gingie si baza limbii-radacina adica, rosie si inflamata.am luat o trimitere la ORL.eu cu piticii mei de pe creier ma gandesc la ce-i mai rau.mai ales ca am apasat pe limba sa ma uit si mai in jos si e inflamat si mai in jos.plus ca pe aceeasi parte, unde se imbina mandibula cu maxilarul am un ganglion si ma gandesc ca au legatura.
Am fost de-a lungul timpului pe la diversi medici.ba ca-i de la stres, ba ca am sensibilitate etc....dar ma ingrijoreaza.si merg sa mai cer o parere.
Miha...in aceeasi grupa...super
Saru-mana pt.hainute...esti mereu asa amabila
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
lady poti sa-mi mai dai o data adresa? scuze, sunt asa de zapacita ca iar nu o mai gasesc
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Magdutz...poate niste poze recente langa toate vestile bune..ar arata minunat, nu crezi? va pupam, dragilor! |
Dupa cum spuneam, sunt poze noi pe FB si picasa.
Vias,
vias spune:
buna ziua si de la mine
ma bucur sa va citesc, Sun sper ca ai sa ne scrii mai multe, da?
Ne-am intors duminica seara, la nunta a fost suuuuuuuuuuuuuuper super ne-am distrat super bine, JR a dansat de numa' acum astept pozele, ca eu nu am prea facut...
Sunt foarte ocupata, lucrez si eu in general sunt plecata, chiar si din Brasov, mereu TG Mures - Sibiu- Bucuresti, chiar daca imi iau laptopul cu mine, nu prea il desfac decat daca e musai si atunci vreau sa-l inchid repoede sqa plec acasa...iar acsa, sunt luata de odihnita, trebuie sa gatesc sa spal..sa calc..si asa mai departe..
Lady eu iti zic sa-ti faci curaj si sa mergi la medic, orice ar fi, se va putea trata, sunt convinsa de asta. cat despre oboseala, te cred..dar ia-o incet, esti om, oricum faci tot ce poti sa fie bine....important e ca tu sa fii sanatoasa
Pishko vreau si eu sa vad gradina aia a ta..frumoasa chiar si dupa geam ..pozeeeeeeeeeeeee
Magda ma bucur tare, tare mult sa aud ca sunteti bine...acum va ganditi sa mergeti in concediu..super..super.. sa va ajute DD, si sa aud numai de bine de Rares...mai tz o sa ma uit si la pozele de pe FB, ca acum iar o sa trebuiasca sa plec...
Allexa..cand ziceai ca vi la Brasov??? iti de acum invitatie la noi, va invit pe toti 4 la un suc, o bere...joaca la copii si ceva bun
acum va pup, intru mai tz...
PS: astept si eu ceva semne de la cateva fete
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui pishko lady poti sa-mi mai dai o data adresa? scuze, sunt asa de zapacita ca iar nu o mai gasesc Puisorii mei iubiti Mihai si Emma |
da.dau PM!