Fulgusorii se topesc la soare :))..de placere{24*}
Raspunsuri - Pagina 14
My_Lady0091 spune:
....chiar ati fugit toate?
Adriana?
Via?
Laura?
Bobomom?
Magda?
Alexxa?
Sun?
Busy?
Ragapie?
Pishko?
Tre' sa mai citeasca cineva pe aici!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
Buna ziua
eu cred ca a inceput sezonul de concedii si acum toata lumea e in plimbari, la plaja...se relaxeaza..saaaaau...se pregatesc de plaja
Chiar asa....voi pe unde ajungeti anul asta?
Noi tot in Bulgaria ..am ajuns sa urasc tara asta, nu am ajuns la nicio intelegere cu sotul, eu vreau Turcia, el Bulgaria ..lui ii e rau in avion...mda....
As prefera la noi decat la bulgari, dar sincer imi e putin teama de alge, aici te poti astepta la orice...
dar plecarea in concediu este la sfarsitul lunii, ca intotdeauna...
Sper ca anul asta JR sa fie mai prietenos cu apa..adica sa doreasca sa intre si in ea, nu ca anul trecut cand a stat numai pe plaja
In rest toata ziua pe afara, se joaca, spune poezii , ii place sa inventeze el si alte poezii...e un dulcic....
Dar..a invatat si sa injure si nu sunt deloc incantata de asta, mai rau e ca stie ca noua nu ne place, asa ca intentionat incepe si injura cand e pus pe distractie..el rade de noi...
S-a intamplat odata sa-l pedepsesc (1 minut la el in camera, asta e pedeapsa lui) si cand sa plecam de la usa..il auzim cum injura atat eu si taicasu eram uimiti, a injurat cateva minute bune...si nici macar nu s-a repetat ...asta e un lucru care nu-mi place absolut deloc...si din pacate toata ziua aude in fata blocului injuraturi plus muncitorii de pe strada la soacra mea...
cam atat..sper sa mao\i citesc cateva si despre ceilalti fugusori..
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 ....chiar ati fugit toate? [...] Magda? |
Noi fugim la mare saptamana viitoare.
A_driana spune:
noi n-am fugit nicaieri, inca.....doar la servici si apoi in parc cu David....in septembrie plecam la mare in Spania, la fratemeu....
in rest totul bine.....David nu mai are scutec deloc, nici noaptea de vreo 2-3 saptamani....Doamne Ajuta, nu le mai facem vanzari la cei de la Pampers ...
eu va citesc zilnic
va pup
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Io...as gusta una, chiar daca de la ultima era sa mor
sunt suparata.Alexa a intrat pe a treia zi de febra.Azi trecem pe antibiotic-Ospamox si probiotic-Linex.
Rebecca are doar putin rosu in gat, fara alte simptome.
Si urasc caldurile astea-31 grade in casa
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
E a treia oara in ultima jumatate de ora cand rescriu mesajul- sper ca de data asta sa-l pot trimite. Internetul merge foarte incet, iar tastatura (sau laptopul) imi face probleme.
Despre noi, pe scurt: S. inca nu a scapat de scutece, vocabularul ei se imbunatateste insa extreeem de incet (nici vorba sa spuna propozitii mai complexe, povesti sau sa injure ), si mai nou a intrat in faza cu crize de personalitate cand nu numai ca nu ne asculta, dar ne si sfideaza.
Nu am planificat o vacanta adevarata nici anul asta. Eu am mult de lucru la serviciu, iar cand termin cu perioada aglomerata voi avea de invatat pentru un examen de la sfarsitul lui august. Posibil sa iesim totusi cateva zile din oras, dar nu e nimic sigur. Pe la noi de-abia acum a venit vara… adica avem soare si temperaturi de peste 20 de grade pe la amiaza. Si pentru ca weekend-ul asta va fi insorit, maine vom merge probabil la zoo, iar duminica in parc.
Lady, sanatate multa fetelor! Dar de ce nu-ti prieste cafeaua? Dupa ultima sarcina eu m-am trezit ca am arsuri ingrozitoare daca incerc sa beau cafea neagra. Am inceput sa adaug lapte, si asa merge cat de cat si reusesc sa scap de ameteala de dimineata.
Multumesc, Vias
Vacanta frumoasa Magdei si tuturor celor care vor pleca in curand in concediu!
Un weekend frumos tuturor!
vias spune:
hello...hello
eu abia acum 2 ore am ajuns acasa..de vineri dupamasa am mers in Bucuresti l o prietena, care are casa si piscina.... Am mers doar eu si JR, ne-am balacit super frumos. Am avut multe emotii cu bebe in masina singura la drum lung, dar per total chiar a fost ok... Mi-a placut atat de mult cand l-am vazut pe JT cum inota singur E un mega dulcic!!!
Lady sanatate multa Alexei!
Allexa noastra oare pe unde este? sper ca e ok si apare pe aici curand...
LauraB sa stii ca mi-a fost dor de tine. In timp ce-ti citeam postarea mi-am imaginat ce frumos e acum in Canada...noi ne prajim...la propriu Mai spune-mi ceva si de Di S e o dulcica, ceva poze???????
A_driana..Spania deci anul asta??????? vreau si eu!!! Unde anume mergeti? Ceva poze cu pufuletele tau?????
Ma gandeam zilele astea la Busy..sper ca e bine ea si copilasii ei si sper sa mai intre pe la noi
Pupici,
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Noi fugim la mare saptamana viitoare. |
concediu placut!